Şimdi Ara

Vodafone 'CEPNET PAKETİ' 13 TL'ye Sınırsız İnternet! (Abone Alımı Bitmiştir) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.916
Cevap
27
Favori
1.163.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu paketlere yakında AYLIK KULLANIM LİMİTİ (500 MB YADA 1 GB) gelirse kimse şaşırmasın

volkan valla 2gün önce rüyamda gördüm senin dediğini 500MB sınır koymuşlardı yazacaktım yazmadım,senin yazdığını görünce söyleyim dedim. bu mutluluk fazla süremeyecek gibi geliyor banada..
  • sınırsız olmasa kullanmam. o yüzden de sınırlama getireceklerini sanmıyorum. bir çok kişi de bu nedenle kullanıyor. ayrıca sınırlama gelecek diye bir ortamda yaratılmamalı bence.
  • Konuyu silmeye gönüllü yönetici
  • bu paketler öyle bir hal almış ki artık insanların rüyasına kabus olarak bile giriyor.

bu paketlerde vodafone adil kullanım limiti aşıldığı taktirde hızı düşürürüm diye açıkça belirtmiş.bu durumda vodafone herhangi bir sınırlandırma getirmez(kota gibi).kullanan arkadaşlarda biraz abartmadan kullanırlarsa herkes için faydalı olur.

ben bu paketi netbook'um ile tatile gittiğim zamanlarda satın alıp kullanmayı düşündüğüm bir paket.evde kullanmayı düşünmem.cep içinde fazla bir miktar ayda 8 tl.keşke senelik paketler kaldırılmasaydı.
  • Senelik paketleri kaldırmasaydı iyiydi aslında. Ben 50 gün sonra rahatlıyorum sınavlarım falan bitiyor o zaman geçerim bunlara diyordum da vodafone 50 güne 10 kez değiştirir kampanyayı kullanılamaz hale getirir o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bassavci

sınırsız olmasa kullanmam. o yüzden de sınırlama getireceklerini sanmıyorum. bir çok kişi de bu nedenle kullanıyor. ayrıca sınırlama gelecek diye bir ortamda yaratılmamalı bence.

Siz kullanın diye mi sınırlama yapmıyorlar acaba? Valla hiç ortam oluşturuluyor gibi durmuyor, her şey ortada. Herkes elinden geldiğince abanıyor bedava diye. Bunu burda ilan etmenin de bir sorun teşkil edeceğini de düşünmüyorum, çünkü her şey sistemlerde çok rahat görülüyodur. Umarım bazı insanların fevri davranışları bazı insanların heveslerini kursaklarında bırakmaz.

@farukkk, siz de bu durumu bir yarışmaya çevirmeseniz çok sağlıklı olacak diye düşünüyorum. Hatta nacizane düşüncem, eğer bu forum dışında bu tarz yoğun bir başlık yoksa forum ortamlarında, ilk mesaj hariç kalan tüm mesajları silseniz ve konuyu kilitleseniz çok makbule geçecektir. En azından download teşvikleri azalır diye düşünüyorum bu sayede. Yoksa bu gidişle çok yakın bir zamanda sağlam bir sınırlama gelecek pc'den bağlanan insanlara ve ne yazık ki üzülerek belirtmek gerekirse bir yönetici olarak bu durumun oluşmasında sizin de katkınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

bu paketler öyle bir hal almış ki artık insanların rüyasına kabus olarak bile giriyor.

bu paketlerde vodafone adil kullanım limiti aşıldığı taktirde hızı düşürürüm diye açıkça belirtmiş.bu durumda vodafone herhangi bir sınırlandırma getirmez(kota gibi).kullanan arkadaşlarda biraz abartmadan kullanırlarsa herkes için faydalı olur.

ben bu paketi netbook'um ile tatile gittiğim zamanlarda satın alıp kullanmayı düşündüğüm bir paket.evde kullanmayı düşünmem.cep içinde fazla bir miktar ayda 8 tl.keşke senelik paketler kaldırılmasaydı.

Keşke herkes sen gibi düşünse ama millet nerdeyse adsl kapatıp bunları kullancak o hızlarla download yapanda vardır yoksa cepte kullanırsın kısa süreli durumlarda da dışarda falan laptopunda kullanırsın çok yararlı ama 7/24 bu paketi kullanırsa aboneler sonuçta sınırsız diye birşey yoktur herşeyin bir limiti vardır der yani :)

Ayrıca vodafone 500 mb limiti keşke baştan koysaydı sınırsız denmesi sadece göz boyar zaten cep telefonu kullanımı için abartı ifade.Kalkıp 500 mbdan sonra ücretlendirilirsiniz diye değiştirse buna tepki verecek arkadaşlar zaten bunu cep telefonuyla değil 7/24 pc ye bağlayıp kullanan arkadaşlar olacaktır :) kusura bakmasınlarda buda normal adı üstünde cepnet.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: bassavci

sınırsız olmasa kullanmam. o yüzden de sınırlama getireceklerini sanmıyorum. bir çok kişi de bu nedenle kullanıyor. ayrıca sınırlama gelecek diye bir ortamda yaratılmamalı bence.

Siz kullanın diye mi sınırlama yapmıyorlar acaba? Valla hiç ortam oluşturuluyor gibi durmuyor, her şey ortada. Herkes elinden geldiğince abanıyor bedava diye. Bunu burda ilan etmenin de bir sorun teşkil edeceğini de düşünmüyorum, çünkü her şey sistemlerde çok rahat görülüyodur. Umarım bazı insanların fevri davranışları bazı insanların heveslerini kursaklarında bırakmaz.

@farukkk, siz de bu durumu bir yarışmaya çevirmeseniz çok sağlıklı olacak diye düşünüyorum. Hatta nacizane düşüncem, eğer bu forum dışında bu tarz yoğun bir başlık yoksa forum ortamlarında, ilk mesaj hariç kalan tüm mesajları silseniz ve konuyu kilitleseniz çok makbule geçecektir. En azından download teşvikleri azalır diye düşünüyorum bu sayede. Yoksa bu gidişle çok yakın bir zamanda sağlam bir sınırlama gelecek pc'den bağlanan insanlara ve ne yazık ki üzülerek belirtmek gerekirse bir yönetici olarak bu durumun oluşmasında sizin de katkınız var.

Vodafone nun verdiği tarife belli bu hızla neler yapabileceğimizi konuşmakta paylaşmakta fikir vermek yardım
    etmek kurallara uygun.yasal kurallara uymayan bir içerik konu içerisinde bulunmamaktadır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu paketlere yakında AYLIK KULLANIM LİMİTİ (500 MB YADA 1 GB) gelirse kimse şaşırmasın

eğer böyle birşey yaparsa ayıp eder, vodafone böyle bir tarife yaparak sen şu yada bu özelliklerden yararlanma gibi bir ön şart koymadığına göre kullanıcı her istediğini yapabilir isterse 24 saat boyunca indirme yapar zaten bunun için adil kullanım hakkı koymuş daha ileri birşey yaparsa ayıp olur cidden
  • 96 kb > 0 arkadaşlar.Fiyat da fena değil.Ben şu an kullanıyorum.Tavsiye etmek amacıyla foruma uğradım ama zaten tartışılıyomuş:)
  • kasmasanız 2 ay sonra herkes görür 8tl'ye sınırsız interneti.
  • msnde görüntülü sesli aramada sorun oluyormu acaba biliyorum abarttım ama ciddi ciddi düşünüyorum...

• Hız düşmeden önce e160e modemle alınan hız değerleri.

Hız düştükten sonra ve 3G bağlantısıyla alınan değerler.

Buda edge ile alınan değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 5 Mayıs 2010; 19:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: satcell

quote:

Orijinalden alıntı: şafi

msnde görüntülü sesli aramada sorun oluyormu acaba biliyorum abarttım ama ciddi ciddi düşünüyorum...

oluyor

ben 5 gündür kullanıyorum kardeş msn de görüntülu konuşuyorum hiç problem yaşamadım
  • telefonu modem olarak kullanarak bilgisayardan bağlandım az önce..
    denemek için günlük paket aldım..
    5mb tan sonra hız düştü tabiki ama hız hiçte fena değil..video falan izlenmez ama sörf v.s için yeterli..
  • vodafone hat almam gerekecek bu iş için :) bu arada artık sıfır tl.lik paketler (kontörsüz) satılmıyor mu? sadece hat olan?
  • Cep Lira Kart____________________________________Satış Fiyatı
    Vodafone Ekstra Başlangıç Paketi (20 TL Hediyeli)______33 TL
    Vodafone Standart Başlangıç Paketi (5 TL Hediyeli )_____20 TL

Sitedeki bilgilere göre böyle bir paket yok.
  • bugün fatursız hat aldım 1 saat önce günlük paket aldım 5 mb geçince hız yavaşladı ama bence iyi şimdi bu mesajı yazıyorum artı internetten radyo dinliyorum
  • Lütfen Dikkat Tartışma yaratıcı yorumlardan kaçınalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Hız düşmeden önce e160e modemle alınan hız değerleri.

Hız düştükten sonra ve 3G bağlantısıyla alınan değerler.

Buda edge ile alınan değerler.

EDGE'de ping değeri iki katına çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.