Şimdi Ara

Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
12.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YouTube’u instagram vs sınırsız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı fazla hocam, aynısı evde ki hatlar dan birinde tanımlı 20 GB + Sınırsız Sosyal Medya, buna YouTube da dahil 95₺, TKÜ beraber 104₺ ödüyor.

İkisini karşılaştırmak gerekirse komple sınırsız 239₺ daha mantıklı hocam, tabii tercih sizin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Yani hocam karar vermedim zaten zamanın çoğunu sosyal medyada geçiriyorum

Aynısını YouTube olmayan 18 gb olanı 120 tl dedi su antelefonda görüşüyorum karar vermezseniz birdaha sunulmaz deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 19 Mart 2023; 16:52:46 >
    Karar sizin hocam, hepsi de birbirinden cazip.

20 gb internet artı YouTube vs sınırsız 179 mantıklı geldi zamanın çoğunu nette sosyal medyada harcıyorum hocam 65 fazla vermeye gerek yok bence

Daha aşağı fiyatta veriyorlarsa kabul edin hocam, yoksa bu halde de edebilirsiniz en son.

Hocam 20 gb + sınırsız sosyal medyayı YouTube dahil 169 tkü harç kabule tim bir yandan elemanla konuşuyordum çok uğraştım düşmedi zaten zamanın çoğunu sosyal medyada geçirıydum.

Hayırlı olsun hocam

Teşekkürler hocam telefonda eleman birdaha sunulmaz falan dedi teşekkürler size de acele ile mantıklı karar vermişizdir umarım 😂 sınırsızla arasınd 70 lira fark vardı zamanın çoğunuzda sosyal medyada geçiriyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 19 Mart 2023; 17:2:20 >

Çok para vermişsin hocam

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapsaydım bana 20 gb yetmiyor, sosyal medyaya gidiyor zaten internet, çok aşırı iyi olmasa da en azından neti takip etme derdim kalmaz diye düşündüm, komple sınırsız 249 dediler her neyse farklı bir öneriniz var mı ? elemanı 15 dk telefonda tutum, karar vermeyince başka talebiniz varda görüşmey sonlandırırım vs dedi mecburen aceleyle karar verdik, Ne ne kadar nasıl olmalıydı söyleyin yine şikayet varsa yazıp değiştirtirim .

• Dun başvurdum 20 gb ilk paket bugün bayiden hatti aldım 4 gune geçiş olur dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!)
    Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!)

10 mbit veya 5 mbit sınırsıza geç yada yukarda paylaştığım tarifeye geçmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 19 Mart 2023; 19:9:51 >

Aynı paketi +2 gb farkla ve 3 ay 5 gb hediyesi ile kardeşim geçen hafta 169a aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Mart 2023; 19:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aynısını 25 gb mı vay reklama iyi kazıklamış, sınırsız olana 10 mbp 239 ded

5 mbite kaç para dedi peki ? sınırsızı zorlarsan 173 e alırsın

Zorladım hocam elemanı 20 dk beklettim bir taraftan. Buraya yazdım konuşurken, eleman ben düşüneyim az bekleyini deyip süreyi ızatttım eleman talebiniz yoksa görüşmeyi sonlandıracağım dedi mecbur sectim, şimdi sizin tarifte şikayetvara tekrar yazdım, sınırsıza 239 dan aşağı demed dedim173 tl ekran görüntüsü var vs 2022 fiyatları dedi o zaman geçmiştir arkadaşınızdedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 19 Mart 2023; 19:14:28 >

Yerinde olsam komple sınırsızı 173 tl den zorlardım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.