Şimdi Ara

Vodafone da 20 GB 99₺, 32 GB 199₺ (SONA ERDİ!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
8
Favori
12.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederiz hocam, hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Hocam vodafonedaydım zaten tahhüdümün bitmesine 20 gün vardı eski paketim 50 lira 13 GB vs idi yanımda uygulanmasında geçebileceğim paketlerde 20 GB lık internetli paket bana 190 küsür anneme 100 küsür liraydı bende ekran resmini alıp tiwitrda Vodafone desteği ve Vodafonu etiketleyip aynı paketin farklı kullanıcılara farklı fiyattan verildiğini adaletsizlik olduğunu yazdım iletişime geçmek istediler sonra aradılar konuştuk kullanım alışkanlıklarına göre fiyatlar değişiyor internetini az kullanana daha az fiyat çıkabiliyor falan dedi bende vodafondan memnun olduğumu devam etmek istediğimi ama bu durumun beni memnun etmediğimi söyledim o zaman devretmeyen paketlere geçirelim dediler ve dip fiyattan memnuniyetiniz için veriyoruz dediler.Devreden paketlerde fark oluyormuş.20 GB lık paketi ilk yıl 59 ikinci yıl 69 liradan 24 ay verelim dediler.Hemen teslim olmayın tepki gösterin aynı zamanda nezaketi ve memnuniyeti ve hayal kırıklığınızı hissettirin.Sosyal medyadanda atar yapmadan yazın. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cordarone kullanıcısına yanıt

Bana da 35 gb olanı 109 TL ye teklif etmişlerdi. Yav taahhüt bitmesine daha 2 ay var ne bu aceleniz diyip kabul etmemiştim. Tahattum biteceği ay 20 gb olanı 143 TL teklif ettiler. O teklifin o zaman için geçerli olduğunu söylediler. Al şimdi buna geçtim 108 TL ye. Boşver in kafanıza takmayın illaki bir yerden bir fırsat çıkar. 35 gb alsam da o fiyata zaten 15 gb yi pek gecemiyom aslında o teklifi bana yeniden teklif etselerdi zaten yine 15 gb civarında kullanacaktim. Şimdi bir müşteri kaybettiler

• Kendisi mobil operatör bölümünü ayakta tutan kişi. O olmasa buralar ıssız bir bölüme dönerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonea geçeli 29-30 gün oldu yararlanabilir miyiz?

• 26.04.2023 te bitiyor Telekom taahhüdüm geçsem ceza yer miyim?

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Maalesef ama git gel ile mümkün, eğer yetişirse.

• nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Ceza olsa dahi çok az çıkar, artı son faturan ve kalan TKÜ yansır.

• Vodafone geçmek çooook mecbur kalınmadığı sürece mantıksız bir hareket olur. İnternet çekim sorunu yüksek, bazen şebeke bile gidiyor konuşurken! Benim başıma müşteri hizmetleri ile konuşurken geldi. Bir de telefonda yoğunluk bahanesini sunuyor. Sabah 10’da yoğunluk var tabi aman geçmeyin 20-30₺ fazla verin telekom daha iyi çeken operatör. Turkcell okay pahalı ama Telekom her şeye rağmen tercih edilebilir. Benim geçiş serbestliğim Haziran sonunda olacak, önümdeki 3.5 ayı iple çekiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneti çok yavaş vodafone bir çok yerde kullanamadıktan sonra ne yapalım 20 gb paketi.. Vodafone dan kurtulduğum gün anladım ne kadar yavaş internet kullandığımı..

• Vodafone kullanıyorum çekim sorunum yok. Aynı evde turkcell 1 diş çekerken vdf 3 diş çekiyo. Ben şimdi turkcell hiçbiyerde çekmiyo dersem ne olur

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Hocam 239, olarak sunuyorlar napsam?

Süper, hızı ne?

10 mbps

Güzel hocam, eğer limitsize ihtiyacınız varsa durmayın geçin.

Baksam ki

Napsam ki dedim hocam

Eğer sınırsız internete ihtiyacınız varsa, kabul edin bence.

20 gb diğer uygulamalar sınırsız da 174 verdi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.