Şimdi Ara

Vodafone'da Rezalet! Sürekli Taciz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Turkcell once dun kimle gorustun onu gostersin ;)

Sadece dün değil, son 2 aya kadar gösteriyor ki.. Hatta teker teker sayfa iletletmek zorunda da değilsiniz öyle 250 - 300 sayfa PDF formatında da görebiliyorsunuz.

Vodafone'da Rezalet! Sürekli Taciz!

Vodafone'nun PDF (!) gibi ileri- teknolojik bir olaya sahip olmaması tek kelimeyle rezalet hakikaten!

Turkcell ve Vodafone'nu birlikte kullananlar bu farkı çok iyi bileceklerdir.

• Saol setha, yeni gordum guzel. Ozur dileriz tcellden :))
  • quote:

Saol setha, yeni gordum guzel. Ozur dileriz tcellden :))

Vodafone fiyatlar hariç turkcell'in tırnağıyla rekabet edemez bunu açık ve net söylüyorum.

Düşük kalitede hizmeti düşük fiyata almaktansa yüksek kalitedeki hizmeti yüksek fiyata almak benim işime geliyor.Kişisel tercihlere saygılıyım.İletişimle 3g ile haşır neşir olmayanın turkcell'e fazla paralar ödemesine gerek yok.Bugün audi a3'dede 4 teker var gidiyor audi a8'de gidiyor.Temelde görevleri ve işlevi aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

evet TURKCELL'de bu sevise başladı rekabet güzel şey hepimize olumlu yansıyor.

En az 2 yıldır var belki daha bile fazla.Vodafone müşterilerini o kadar aciz bırakmış ki bir ilerleme gösteriğinde vaaoow vodafone ucuza bunuda yaptı oluyorsunuz :) Oysaki arkadaşların dediği gibi hem turkcell hem vodafone kullanmış olanlar aradaki farkı iyi bilirler.Vodafone'la alıp veremediğim yok fakat ucuz etin yahnisinin yavan olduğunu vodafone fanatikleri kabul etmeliler artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 4 Mayıs 2011; 22:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Vodafone fiyatlar hariç turkcell'in tırnağıyla rekabet edemez bunu açık ve net söylüyorum.

Düşük kalitede hizmeti düşük fiyata almaktansa yüksek kalitedeki hizmeti yüksek fiyata almak benim işime geliyor.Kişisel tercihlere saygılıyım.İletişimle 3g ile haşır neşir olmayanın turkcell'e fazla paralar ödemesine gerek yok.Bugün audi a3'dede 4 teker var gidiyor audi a8'de gidiyor.Temelde görevleri ve işlevi aynı.

quote:

En az 2 yıldır var belki daha bile fazla.Vodafone müşterilerini o kadar aciz bırakmış ki bir ilerleme gösteriğinde vaaoow vodafone ucuza bunuda yaptı oluyorsunuz :) Oysaki arkadaşların dediği gibi hem turkcell hem vodafone kullanmış olanlar aradaki farkı iyi bilirler.Vodafone'la alıp veremediğim yok fakat ucuz etin yahnisinin yavan olduğunu vodafone fanatikleri kabul etmeliler artık.

Bazen öyle konuşuyorsunuz ki sanki Turkcell kullanan sadece sizsiniz ?

Bizlerde kullandık ancak hiç bişeyin rahat etmediği bir sistemin içerisindesiniz..

İnternete girerseniz korkarsınız
    sms atarsanız korkarsınız
    konuşursunuz korkarsanız..

Sadece konuşma yada çekim kalitesine sığınarak iş yapılmıyorki..

Örneğin ben mustafa 87 kardeşimin twitlerini mrak ediyorum.Hiç bir işlem yapmadan o twitterda yazdıkça ben sms alıyorum...

Yada kız arkadaşım facebookta ne güncelledi diye merak etmiyorum, herşey anında cebimde..

Sms atarken korkmuyorum, İnternete girerken çok çok özgürüm..

Dakika sorgulama olayı evet yok ancak %80 olayıda bir yere kadr sorun yaratmıyor. Zaten ucuz olduğundan olsa gerek herkes bir üst paketi seçiyorki rahat etsin..

Vodafone'da zerre kadar kapsama sorunu yaşamıyorum. Bir çok kişidede bu durum böyle emin olabilirsin..

Tek sorunları MÜŞTERİ HİZMETLERİ. KÖtü değil REZALET..Bugün 3 kez konuştum üçündede farklı cevap aldım. O derece kötü bir temsilcisi var..

Kurumsal hatlardan, gençlik hattına, kamu hatlarından, heryöne tarifielerinde fark üstüne fark yaratan bir operatör övdüğünüz Turkcelle göre..

Sadece 444 lü aramlar bile tek başına fark yaratır ya neyse, onada dakika başı 40 kuruş iyi dersinzi ondan korkuyorum..

• beni cezbeden 2 güzelliği var. ceparan ve cepnet.
    6 aktif vodafone hat sayım 2 ye indi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

quote:

Bazen öyle konuşuyorsunuz ki sanki Turkcell kullanan sadece sizsiniz ?

Bizlerde kullandık ancak hiç bişeyin rahat etmediği bir sistemin içerisindesiniz..

İnternete girerseniz korkarsınız
    sms atarsanız korkarsınız
    konuşursunuz korkarsanız..

Sadece konuşma yada çekim kalitesine sığınarak iş yapılmıyorki..

Örneğin ben mustafa 87 kardeşimin twitlerini mrak ediyorum.Hiç bir işlem yapmadan o twitterda yazdıkça ben sms alıyorum...

Yada kız arkadaşım facebookta ne güncelledi diye merak etmiyorum, herşey anında cebimde..

Sms atarken korkmuyorum, İnternete girerken çok çok özgürüm..

Dakika sorgulama olayı evet yok ancak %80 olayıda bir yere kadr sorun yaratmıyor. Zaten ucuz olduğundan olsa gerek herkes bir üst paketi seçiyorki rahat etsin..

Vodafone'da zerre kadar kapsama sorunu yaşamıyorum. Bir çok kişidede bu durum böyle emin olabilirsin..

Tek sorunları MÜŞTERİ HİZMETLERİ. KÖtü değil REZALET..Bugün 3 kez konuştum üçündede farklı cevap aldım. O derece kötü bir temsilcisi var..

Kurumsal hatlardan, gençlik hattına, kamu hatlarından, heryöne tarifielerinde fark üstüne fark yaratan bir operatör övdüğünüz Turkcelle göre..

Sadece 444 lü aramlar bile tek başına fark yaratır ya neyse, onada dakika başı 40 kuruş iyi dersinzi ondan korkuyorum..

444 lü aramalar ücretli olunca turkcell'e kızıp vodafone'a geçtim.Ama sonra farkettimki ttnet'in-ziraat bankasının(ogs işlemleri için) ve diğer 444 lü numaraları firmaların online hizmetleri vodafonunki gibi değil yani istediğin herşeyi yapıyorsun dolayısıyla 444 lü numaralar ile işim kalmadığını farkettim.Yani vodafonenun kalitesizliğine katlanmama gerek kalmamıştı ve hemen geri turkcelle geçtim.Oh be diyorum şu anda..Oturduğum koltuktan kalkıp ocaktaki yemeğe koşunca bile zart zurt kesilen bir operatör vodafone.Arkadaşıma iphone 4 aldırdım,vodafone kontratlı,taksitle almaktan daha ucuza geliyor evet kabul.Fakat telefonları yanyana koyduk ne görelim ikiside vodafone ikiside ip4 ama teki başka teki başka çekiyor :) Diş sayımız hep başka.Whatsapp'tan mesela büyük dosyalar gönderirken turkcell'e çatır çatır giderken vodafone ile maşallah 2-3 kere kesilmeden gitmiyordu çileden çıkıyordum.İşin özü performanslı kullanmıcak adam vodafone alsın kullansın ucuza bereketini görsün.Yukarda örneğim var.Audi a3'te adamın ayağını yerden keser pazara çarşıya götürür,audi a8'de yapar bunu.Asıl performans,güvenilirlik,lüks konfor gibi kıstaslar ortaya çıkınca audi a8 farkını ve pahalılığını gösterir.

Ben kesinlike vodafone kullananlara saygı duyuyorum.Ucuza hizmet veriyorlar.Ama ucuz hizmet benim için yeterli değil.Eminim bir çok iş adamı firma vesaire içinde yeterli gelmediği için turkcell'in faturalarına katlanıyorlar..

Ayrıca korka korka diye bir durum söz konusu değil,ona göre paketini alırsın.Vodafonedaki 1000 dk paketin rahatlığı ile turkcelldeki 120 dk cayme bedelli rahatlığını kıyaslamıyorsunuz umarım ? Ki zaten birinde 1000 dk'nın neresindesin haberin olmazken kiminde iphone üzerinden online işlemlere girip hemen kaç dakikan kaldığını görüyorsun.(orada son 12 saat dahil değil yazıyor ama tedbir amaçlı koymuşlar,daha erken düşüyor 1-2 saat gibi)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.