Şimdi Ara

Vodafone'da Rezalet! Sürekli Taciz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haftadır Vodafone neredeyse günde 50 tane taciz mesajı yolluyor. Şu şekilde: "Degerli abonemiz, krediniz bitmistir. Istediginiz Vodafone abonesine ucretsiz olarak "Beni Ara" mesaji gondermek icin telefonunuzdan *149*05xxxxxxxxx# tuslayin."

Kafayı yemek üzereyim, bu tacizlerin üzerine kontör aldım, hala daha geliyor. Konuyla ilgili 3 kere müşteri hizmetlerini aradım, ilkinde bilgi mesajlarını iptal etmek için onay aldılar, verdim. Yine dakikada bir bu mesajlar gelmeye devam etti yine aradım bir numarayı tuşlamamı söylediler, tuşladım; yine bilgi mesajları iptal oldu dedi, yine gelmeye devam etti. Sonra sitelerinden e-posta attım bir gün sonra cevap geldi, teknik bir arıza varmış, kısa sürede düzelteceklermiş, falan filan üzerinden 2 gün daha geçti hala daha habire bu mesaj gelip duruyor, telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tutuyorum. Yıllardır telefon kullanıyorum, ne Turkcell'de ne Avea'da böyle bir rezillik yaşamadım. Üstelik tek ben de değilim internette aratınca onlarca kişinin başına gelmiş. Yıllardır kullandığım Avea'dan sırf ucuz diye yeni geçmemiş olsam hemen geri döneceğim hattıma. Ucuz etin suyu kara olurmuş, Vodafone da aynen öyle!

• aynı size özel mesajı aynı gün 10 kere gelmişti.

call center ı aradım. reklam mesajı istemiyorum dedim.

sadece diğer firmaları engelleyebiliyorlarmış. vodafone mesajları engellenemiyormuş maalesef.
  • Başlığı görünce bende bişey oldu sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Başlığı görünce bende bişey oldu sandım

önemli bir şey yok.

diğer operatörlerin online işlem merkezinden çözülebilen basit bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_40353388/tm.htm
  • Arkadasima gunde 100 kez geliyor bu mesaj belki daha fazla

Kiz bunala girdi

Rezillik
  • vodafonun sistemleri çok dandik veya çalışanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan
    Avea'nın sayfasında da reklam mesajlarını kapatma vardı. Bunlar da kapatma yok, arayıp kapattırınca bile düzelen bir şey yok. Sistemleri de bozuk.

Reklam degil bu :)

İkincisi vodafone sucu telefona atiyor..

Haklida..

İnternet uygulamalarindan birisi surekli Acik kaliyor..

Telefonunuzdaki uygulamalari kontrol edin

Baglantinizi keserseniz sorun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamların elinde bedava sms çok galiba,başka türlü nasıl tüketecekler ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xena_88
    adamların elinde bedava sms çok galiba,başka türlü nasıl tüketecekler ki

Puhaha operatorun elindeki bedava sms demek :D vodafone kendimde katla kazan yapmis:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: Xena_88
    adamların elinde bedava sms çok galiba,başka türlü nasıl tüketecekler ki

Puhaha operatorun elindeki bedava sms demek :D vodafone kendimde katla kazan yapmis:D

ayenen ölee
  • ben turkcell reklamlarını kısıtladim ama flaş mesajlar geliyor bunu engelleyemedim. Tamam a bas goller cepte ye üye ok gibi mesajlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    ben turkcell reklamlarını kısıtladim ama flaş mesajlar geliyor bunu engelleyemedim. Tamam a bas goller cepte ye üye ok gibi mesajlar var

telefonun menüsünden servis mesajlarını kapat.

bazılarında mesajlar bazılarında internet menüsünde oluyor.
  • Turkcell'de online işlemlerde reklamları tek tek kapatabiliyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Turkcell'de online işlemlerde reklamları tek tek kapatabiliyorsunuz..

Siz de yani Biri Turkcell, diğeri Vodafone.. Biri Turkiye'nin devi, diğeri dünya devi..
  • Turkcell once dun kimle gorustun onu gostersin ;)
  • taciz deyince "tostumu yedim bekliyorum" vakası gibi birşey sandım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Turkcell once dun kimle gorustun onu gostersin ;)

Online detaylı işlemden öğrenebilirsin.Ayrıca sen dün kimle görüştüğünü öğrenmek yerine kaç dakikan kaldı onu bi öğren ilk önce Telefon üzerinden zaten istediğin kadar geçmişe gidersin.

Adamlara mail attım kaç dakkam kaldı böyel bi rezillik var mı ya ? Gelen cevapta kaç dakikam kaldığını söylediler onun üstüne bir daha sefere telefonla arayıp bilgi alın dediler.Hee hem 100-150 lira faturayı indir cebe hemde müşteri hizmetlerini arayarak üstüne para verip kaç dakikam kaldı onu öğreneyim.Biyerim gülüyorum sadece Kaçtım kurtuldum.

İngiliterede yaşarken vodafone kullandım.Türkiyede kimse kendini v.f dünya devi firma diye kandırmasın alakası yok çünkü burayla.

TR Vodafone=Telsim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 4 Mayıs 2011; 18:52:56 >

• quote:

Sadece dün değil, son 2 aya kadar gösteriyor ki.. Hatta teker teker sayfa iletletmek zorunda da değilsiniz öyle 250 - 300 sayfa PDF formatında da görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 4 Mayıs 2011; 19:24:20 >

• evet TURKCELL'de bu sevise başladı rekabet güzel şey hepimize olumlu yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Online detaylı işlemden öğrenebilirsin.Ayrıca sen dün kimle görüştüğünü öğrenmek yerine kaç dakikan kaldı onu bi öğren ilk önce Telefon üzerinden zaten istediğin kadar geçmişe gidersin.

Adamlara mail attım kaç dakkam kaldı böyel bi rezillik var mı ya ? Gelen cevapta kaç dakikam kaldığını söylediler onun üstüne bir daha sefere telefonla arayıp bilgi alın dediler.Hee hem 100-150 lira faturayı indir cebe hemde müşteri hizmetlerini arayarak üstüne para verip kaç dakikam kaldı onu öğreneyim.Biyerim gülüyorum sadece Kaçtım kurtuldum.

İngiliterede yaşarken vodafone kullandım.Türkiyede kimse kendini v.f dünya devi firma diye kandırmasın alakası yok çünkü burayla.

TR Vodafone=Telsim.

evet türkiyedeki vodafone u ingilteredeki vf ile bir tutanlar büyük yanlış içindeler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.