Şimdi Ara

Vodafone'da sınırsız internet var mı? (96 kbps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok.
  • sınırsız haftalık var 6 tlye 50 mb sonrası hız 64 kbps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

sınırsız haftalık var 6 tlye 50 mb sonrası hız 64 kbps

Hocam o hizla 2G den 3G ye gecis bile yapmaz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Günlük cepnet var, 2 lira ücreti. Satın aldıktan sonra gece 12 ye kadar kullanım süresi var. 10 mb kullanımdan sonra 96 kbps. Sürekli kullanım için pttcell'den başka tarife bulamadım ben sınırsız. 14 lira 200 dk 10 liraya 1 gb internet satın alınıyor, 128 kbps olarak devam ediyor sınırsız. 24 lira 1,5 lira telsiz ile 25,5 liraya gelir. 200 dk konuşma saniye bazlı olduğundan yeterli olur herhalde. Sınırsız tarife başka bulamadım ben.

Tesekkur ederim hocam pttcellin alt yapisini avedan karsiliyor sanirim. En iyisi pztsi Vodafone bayisine gidip sorayim. Bir zamanlar sinirsiz intertten gecilmiyordu ve vodafone basi cekerken simdilerde hepsini iptal etmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Rica ederim. 2,5 sene Avea'nın yeni nesil 1000 tarifesini kullandım. 128 kbps 2 gbdan sonra sınırsızdı. Yazlıkta 3-4 ay kaldığımdan çok işimi gördü. Tarifeyi %50 indirimle kullananlar olduğunu gördüm forumda, bana %25 verdiler, tepem attı Vodafone'a geçtim. Şimdi yine sınırsız lazım ama dediğim gibi pttcell'den başka tarife bulamadım. Vodafone'da maalesef yok, yine de bir sorun. Bir de Avea'nın taraftar paketi 750 dk konuşma, 750 sms ve 2 gb dan sonra 96 kbps sınırsız internet 1 sene taahhüt ile 22 liraymış, sıcak fırsatlarda konusu var. Araştıracağım ben de.

Ben gectim pisman oldum bulundugum yerde turkcell cekmiyor eger size uygunsa turkcellde hem faturali hemde faturasiz 1 gb, kotadan sonra 96 kbps ye dusen internet paketi var. 7.2 mbps'e olani 25 TL, 43 mbps olani 30 TL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.