Şimdi Ara

Vodafone'da yüzde 100 online başvuru dönemi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen oyle en berbat uygulama burda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'da internet hızı kanser eder. Bir kere yaptım o hatayı. Bir daha Vodafone mu? Asla!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu önceden yok muydu. Özel bi hat numarası düşürdüm online olarak hat başvurusu yaptım kurye getirip teslim etti geçen sene Mayıs ayında. Evrak vs imzalamadım. Her şey TC ve kod üzerinden yapıldı o zaman da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone TR benim için pişmanlık duyduğum bir deneyim oldu. Rezil internet hızı, müşteri hizmetlerine ulaşmanın çok zor olması, bir milyoncudan hallice yanımda uygulaması....

Ya her şeyi kenara bıraktım operatör uygulamasında marketin ne işi var ya deliricem.

Para olsa Turkcell kullanırım da TT uygun fiyatı ile tutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

oyle demeyin hocam. bazen kalan kullanımlarıma bakarken guzel ındırımler yakalıyorum kacırmıyorum. vodafoen hem ev hem cebımızın ekonomısını dusunen degerlı bır operatordur saygılar

• İsterse eve kadar gelsinler, Vodafone pişmanlıktır. 18 mart 8:30dan beri taşıdığım hat arafta kaldı. 36 saatten fazla oldu, vodafone numarası ile ararsam kendimi direk hat düşüyor. Başka operatörden ararsam Vodafone'a kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor. Numara taşıma sorgulamasında numara Vodafone da gözüküyor. Şebeke göremedik daha. Simkart seri numarası doğru. Müşteri hizmetleri Allaha emanet. 10 kez kayıt açtılar. Düzelmedi hala. Sms doğrulaması gerektiren işlerimi de halledemiyorum. Ana numaramla bir daha Vodafone mu? tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 20 Mart 2022; 1:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.