Şimdi Ara

Vodafone’dan Askerlik Görevini Yapanlara Özel Faturasız Askerfone Tarifeleri (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Vodafone'un askerlik görevini yapanlar için geliştirdiği yeni faturasız Askerfone tarifeleri kullanıma sunuldu. Askerfone tarifeleri sayesinde, askerlik görevini yapanlar, bu süreçte sevdikleriyle dilediği gibi iletişim kurabilecek. Askerfone tarifelerinde seçilen 5 yurtiçi mobil ve 2 sabit hat olmak üzere en fazla 7 numarayla iletişime geçilebilecek.Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, askerlik görevini yapanların kullanımına yönelik yeni tarifeler geliştirdi. Vodafone'un yeni faturasız Askerfone tarifeleriyle, askerlik görevini yapanlar, bu süreçte sevdikleriyle dilediği gibi iletişim kurabilecek. Askerfone tarifelerinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ön şartları gereğince, seçilen 5 yurtiçi mobil ve 2 sabit hat olmak üzere en fazla 7 numarayla iletişime geçilebilecek. Hatlar, hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında 7 numara da dahil olmak üzere konuşmaya kapalı olacak. Yeni tarifelerde internet servisleri aktive edilemeyecek.Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, şunları söyledi:"Vodafone olarak, ekonomi ve toplum içinde üstlendiğimiz role geniş bir perspektiften bakıyoruz. Yaptığımız her işin bir amaca hizmet etmesi gerektiğine inanıyoruz. Herkes için kapsayıcı olmayı ve hiç kimseyi geride bırakmamayı hedefliyoruz. Bu hedefle, askerlik görevini yapanların sevdikleriyle iletişimini sürdürebilmesi için Askerfone adı altında faturasız tarifeler geliştirdik. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ön şart olarak belirttiği özellikleri sağlayan bu tarifelerimizle, askerlik görevini yapanlar bu süreçte sevdikleriyle hasret giderebilecek. Abonelerimiz askerlik görevlerinin bitmesiyle birlikte herhangi bir faturasız tarifeye geçiş yapabilecek. Vodafone olarak, toplumumuzun her kesimini bağlantıda tutma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz."
    Askeri birliklerden alınabiliyorKullanıcılar, askeri birliklerdeki noktalarda numara taşıyarak veya yeni hat alarak, Vodafone mağazalarında ise sadece numara taşıyarak Askerfone tarifelerine geçebiliyor. Yeni hat alarak Askerfone'lu olanlara özel, her yöne 500 dakika, Vodafone'lularla sınırsız konuşma ve 3500 SMS içeren, 28 gün geçerli paket hediye olarak sunuluyor.Avantajlı ses ve SMS için Askerfone Kolay PaketleriAskerfone tarifeleri, sesli görüşme, SMS veya veri kullanım hakkı içermiyor. Askerfone tarifelerinde bulunanlar, avantajlı ses ve SMS hakkı içeren Askerfone Kolay Paketlerinden faydalanabiliyor. Her yöne 500 dakika, Vodafone'lularla sınırsız konuşma, 1000 SMS içeren, telsiz kullanım ücreti dahil, 28 günlük Asker Süper Kolay Paketi 20 TL'den sunuluyor. Diğer yandan, 1500 SMS içeren 28 günlük SMS paketi ise 5 TL'den satın alınabiliyor. Askerfone Kolay Paketleri, 542 aranarak, Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulamasından ve Vodafone.com.tr adresinden doğrudan satın alınabiliyor.

https://medyamerkezi.vodafone.com.tr/basin-bultenleri/vodafone-dan-askerlik-gorevini-yapanlara-ozel-faturasiz-askerfone-tarifeleri

• turk telekom dan Aslan telekom tarıfesını beklıyorum askan askerlerımıze ozel dıyerek  

• Kullanım deneyimi olan var mı arkadaşlar?

• Almayın aldırmayın, askeriyede hat sokmanıza izin veriliyor. Hiç boşun alıp para kazandırmayın.

• Kışlaya girişte kayıt olurken hat almazsan yakarım diyen cukkacı çavuş/onbaşılar 2 tane olacak demek ki.

Artık vodafone turkcell bayileri arası bir komisyon kapışması başlar.

• fbbergen F kullanıcısına yanıt

Hat satılınca komisyon mu veriliyor hocam?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Başka türlü devletin erbaşının bu kadar hat satılması için çırpınmasına anlam veremiyorum.

Bedelli askerlik zamanı bir tanesi musallat olmuştu bana. Kapıdan girerken hat almayanı yakarım diye bağırıyordu. Herkesi zorla turkcell standına yönlendiriyordu. Telefonum yok demiştim, bavullarınızı ararım bak diye bir tehdit atmıştı. Aramaya hakkın var eyvallah da daha koğuşa yerleşmemişim hangi bavul kimin nereden bileceksin. Cidden de telefonum yoktu. Haram ederek aldım kartı,takarsa zor geçer kalanı diye.

Ardından da zorunlu olmayan mehmetçik sigortasını zorla yapmışlardı.

Rütbelilerin alerjisi olan CIMER şikayetimi de bu arkadaşalr kapattı herhalde.

"İddialarınız için şahitiniz olmadığından işleme almıyoruz""

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Anladım. Diğer askerlik arkadaşlarınız şahit olmadı mı ki?

Ahahah cimer şikayetine şahit diye saçma cevap vermekte efsaneymiş buyuk olasılıkla o eleman kendi verdi cevabını
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam sırf bizim 18 kişilik koğuştan 15 kişi yazdı aynı şikayeti. O devreden en az 100 şikayet çıkmıştır zorunlu olmayan sigortayı zorla yaptılar, zorla hat sattılar diye. Herkes isyanlardaydı.

Kaldı ki suç duyurusunda falan bulunmuyorum şahit belirteceğim bir yer de yok CIMER'de. Gerçekten araştırmaya sorun çözmeye gönlü olan 100 kişi de şikayet ediyorsa bir terslik var bu işte der, ya şikayetleri birbirinin şahidi sayardı zaten.

• maaart M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Soyadı şu anda güzel lepiska saçları ile bilinen bir bakanımızla aynı bir arkadaş vardı. Her sabah içtimasında binbaşı çağırıyor diye gider, yat içtimasına geri gelirdi. Bölük komutanı üsteğmenin önünden iphone ile geçerdi. Ne mutfakta çalıştı ne temizlik işi yaptı.

Bi 20 arkadaş toplanıp dilekçe yazdılar üsteğmene, adam yataklarınız çok dağınık çarşaflar düzgün katlanmamış odalar dağınık. Kendinize çekidüzen verip ondan sonra başkalarını şikayet edin diye konuyu kapatmıştı.

Organize bir şekilde insanları askerlikten soğutma suçu işleniyordu. şimdi onu da şikayet ederim de "hani şahit hani şahit" diye gelirler.ü

Neyse, konudan uzaklaşmayalım. Ezcümle Vodafone - Turkcell kışla girişlerinde kapışır, en çok çavuşu bağlayan kazanır.

Peki şikâyete dönüş ne olarak geldi peki kim kapattı şikayeti?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

....... tugayı halkla ilişkiler ya da dış ilişkiler tam hatırlamıyorum öyle bir şey.

Bizim gibi pis siviller ile iletişim kuran birimi neyse oydu :D

Anladım hocam. Geçmiş olsun.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.