Şimdi Ara

Vodafone’dan Faturasız Müşteriler İçin Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Vodafone, faturasız müşterileri için yeni yıla özel bir çekiliş kampanyası düzenliyor. Müşteriler, 8 Ocak 2023’e kadar yapacakları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Vodafone Yanımda uygulamasından yapılacak yüklemelerde çekiliş hakkı ikiye katlanacak. Çekilişte büyük ödül 2022 model BMW 118i Sportline otomobil olacak. Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği çekiliş kampanyasında, faturasız müşteriler8 Ocak 2023’e kadar yapacakları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yapılacak yüklemelerde çekiliş hakkı ikiye katlanacak. Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir talihliye 2022 model BMW 118i Sportline otomobil, 3 talihliye Casper Excalibur oyun bilgisayarı ve 10 talihliye Samsung Galaxy Z Flip 4 akıllı telefon hediye edilecek.Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:“Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve kullanım alışkanlıklarına göre kişiye özel bütçe dostu avantajlı teklifler sunmaya devam ediyoruz. Faturasız müşterilerimiz için düzenlediğimiz yeni yıl çekilişi kampanyasında, ‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışı doğrultusunda, müşterilerimize kendilerine özel bütçe dostu tekliflerden faydalanırken hediyeler kazanma fırsatı veriyoruz. Böylece müşterilerimiz, TL yükleme ya da ‘Kolay Paket’ satın alma alışkanlıklarını otomobil, oyun bilgisayarı ya da akıllı telefon kazanma şansına çevirebiliyor. Amacımız, müşterilerimize yeni yıla yeni umutlarla başlamak üzere hediyeler sunmak. Tüm faturasız müşterilerimizi TL veya Kolay Paket yükleyerek yeni yıl çekilişimize katılmaya davet ediyoruz.”
    Vodafone Yanımda ile iki kat çekiliş hakkıVodafone’un faturasız müşterilerine yönelik düzenlediği yeni yıl çekilişi kampanyasında, müşteriler yaptıkları her 50 TL’lik yükleme ya da “Kolay Paket” satın alımı karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak. Müşterilerin aldıkları paketlerin fiyatına göre çekiliş hakları ve kazanma şansları da artacak. Müşteriler, işlemlerini Vodafone Yanımda’dan yaparsa, iki kat çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişe katılmak için kolay paket almak veya TL yüklemek dışında farklı bir aksiyon almaya gerek olmayacak.Aşım yapılmasının önüne geçiyorVodafone’un 4 yıl önce sunduğu “Faturasız Kolay Paket” ürünleri ile birlikte müşteriler TL yüklemesi yapmak yerine doğrudan diledikleri paketi kredi/banka kartı ile satın alabiliyor, paket kapsamındaki hakları tükenene ya da paketin süresi dolana kadar kullanım yapabiliyorlar. Ön ödemeli olarak satın aldıkları bu paketler, müşterilerin kapsamlı olarak tüm ihtiyaçlarını karşıladığı gibi, aşım yapılması ya da kalan TL bakiyesinin istenmeden tükenmesi gibi sorunların da önüne geçiyor.Vodafone’un yeni yıl çekilişi kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/buyuk-yilbasi-cekilisi veya https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/buyuk-yilbasi-cekilisi adresleri ziyaret edilebiliyor.

vodafone medya merkezi
    Vodafone’dan Faturasız Müşteriler İçin Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası
    https://medyamerkezi.vodafone.com.tr/basin-bultenleri/vodafone-dan-faturasiz-musteriler-icin-yeni-yil-cekilis-kampanyasi

• Bu Vodafone çok ilginç bir operatör. Şöyle araba hediyesi, çekilişe harcayacağı parayı yatırıma harcasa ya. Telefon full çekmesine rağmen arama yapılamayan bir operatör haline geldi. Band kapasitelerini artıramayacağına göre gidip baz istasyonlarının sayılarını artırması gerekiyor.

• #telsimgerigelsin diğerlerine göre çok daha iyi bir şekilde olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bankalar, operatörler, işletmeciler veya genel anlamıyla birçok kurum çekilişlerde dağıttıkları hediyelerin çoğuna bir kuruş dahi vermiyor ki. Mesela biraz garip bir örnek olacak ama en basit haliyle o şekilde anlatabilirim. Yüz numaralı adam diye bir Türk filmi var bildiğiniz gibi. Filmde yapımcı olan şahıs programlardan, sponsorlardan ve reklamını yaptıkları firmalardan gelen hediyeleri yeni reklam yüzüne hediye ediyordu. Yani bir anlamda reklam yüzünün gönlünü hoş ediyor, mutlu ediyor ama bunu yaparken bir kuruş bile harcamıyordu. Günümüzde de benzer sistemler olduğunu düşünüyorum ancak elbette kişisel fikrimdir.

Bir diğer anlamda, çekiliş ile verilen hediyelerin firma sahipleri de bunun bir reklam olduğunu farkedip kendileri gönüllü olarak da ürünlerini veriyorlar çekilişle dağıtılması için.

Ben bu konudaki çekiliş özelinde değil genel anlamıyla yazıyorum pek tabi.

Tüketici olarak bizlerin faydasına olabiliyor bu tarz çekilişler. Tabi araba gibi büyük maddi değere sahip hediyelerde bildiğiniz gibi ilgili hediyeyi teslim almak için çeşitli vergiler ödemek gerekiyor başlangıçta. Geçmişte bir AVM çekilişinden lüks otomobil kazanan birisi, aracı teslim alacak maddiyatı olmadığı için bir galeri ile anlaşıp aracı ona satmıştı ve onun adına ilgili tutarları ilgili galeri ödeyip aracı hemen orada teslim almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Aralık 2022; 22:26:19 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Evet büyük ihtimalle öyledir ben de sponsorluk işlerinin nasıl ilerlediğini bilmiyorum. Ama yine de Vodafone için yanlış bir strateji olduğunu düşünüyorum. Örneğin adam arama bile yapamadığı bir operatöre gelir mi? Gelse bile uzun süre kalır mı? Yani adam sırf araba kazanma ihtimalim var diye iletişim kuramadığı bir operatöre ne kadar katlanır?

Firma açısından da sponsorluk anlaşmalarının çıkara dayalı olduğunu tahmin ediyorum. Vodafone, kötü hizmet sebebiyle çok müşteri kaybettiği bir senaryo gerçekleşse o markaya karşı da bir antipati oluşur. Uzun vadede sponsor olan firmaya da zararı dokunacak bir hamle. Lakin Vodafone'un çok ciddi bir abone kaybı yok, firmalarında belli düzeyde iletişim hizmetini karşılıyorsa kısa günün karı olarak bakıyorlardır.

Ben 12+12 aylık vodafonede abonelik yaptırdım 12 ay bile dayanamadan vestelcell geçtim ne konuşma ne internet doğru düzgün kullanmadım vodafone simdilik vestelcell den memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faturalı hat müşterisiyim,faturasız hattaki kolay paketler fiyatlarını bilen varmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Vodafone, özellikle kurumsallara sağladığı avantajlar sebebiyle abone düşüşü yerine artış yaşıyor. Mesela büyük firmaları yakından inceleyin, hemen her büyük firma Vodafone kullanıyor şirket telefonları için. Bir de kısa kod tanımlıyorlar şirket içi telefonlara o da şirketlerin çok işine geliyor tam numara tuşlamak yerine kısa kodu çeviriyorlar. Bu her operatörde var mı bilmiyorum kurumsal için. Varsa bile demek ki fatura olarak çok avantaj sağlıyor firmalara bu da kurumsallar için tercih sebebi olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.