Şimdi Ara

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Kasım'ın ilk haftası vodafone dağıtımlara başlayacak. Ben her yönden vodafone'u daha cazip buluyorum. Boş beleş tarifelere faiş fiyatlar ödemek işime gelmiyor. ha 5 gün önce ha 5 gün sonra geçmiş cihaz elime, ölüp ölüp dirilmeye bence gerek yok. Umarım kısa zamanda sorun çözülür de diğer arkadaşlar da rahat eder.

quote:

Orijinalden alıntı: huseyn85

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingProjects

Vodafone turkcell gibi tek istanbula dağıtım yapmadı. Tüm ülke genelinde dağıtım yaptı. Onun dışında fiyatları uygun. turkcell gibi yine el altından para yedirip bunları tarifelere de yansıtmadı. 55'lik paket sahibiyim, 500 dakika her yöne kampanyasını dün 750 dakika yaptılar ve fiyat değişmedi. Süreyi aşan görüşme bedeli 40 kr yani 10 kr zam yaptılar ki canları sağolsun bence. turkcellde 6sn/periyod iken görüşmeler, vodafoneda 60sn/periyod. Ben de telkonet üzerinden başvurdum iphone 4'e. Kasımın ilk haftası göndereceklerini söylediler, duvarlara vurup kendimi parçalamanın alemi yok. Hatta ay ortasında başvurmuştum, haftaya çarşamba cihazınız elinizde dediler, buna rağmen kendimi fixlemedim. Çünkü bu tür bir iş ben de yapıyorum. Stok geliyor, gelmiyor, sorun çıkıyor, sevkiyat gecikiyor vs vs bu tip binlerce olay. Ama yine farkı göreceksiniz, kasımın ilk haftası vodafone türkiye genelini sallarken turkcell hala kanyon ve capitol dışına çıkamayacak. hem turkcell gibi rezil bir firmaya para vermek istemiyorum. samimiyetle de söyleyebilirim ki bu zamana kadar turkcellden hiç tarife ücretlendirmesini ödeyemedim sürekli 20-50 tl arası bir fark ödedim. 120 mb internet aşımı için 56 tl ödeyen arkadaşım var turkcellde. sağolsn beni kırmadı vodafone'a geçti ve halinden çok çok memnun. Kısacası bence sabretmek gerekiyor. Telefonunuz var, aramak istediğiniz kişiyi arıyor, mesaj atmak istediğinizde mesaj atıyorsunuz bir şekilde. Benim telefon iki kez yazılımıyla oynadım patates durumda şuan ben bile kendimi ücüncü kattan kahrolsun vodafone yaşasın iphone tshirtüyle aşağı atmıyorum :p. Her şey bi yada, bence önemli olan hayatınızdaki diğer güzelliklerin tadını çıkarmak. kendinizi böyle fixleyip tüm frekanslarınızı kapatıp dışarıda neler kaçırdığınızı farketmiyorsunuz bile. haftasonu tiyatro var mesela, iphone 4süz de alıyorlar :D

Sevgiler arkadaşlar.

Bende senin dediğin gibi olacağını ümit ediyordum ancak Turkcell bugun itibariyle hemen hemen bir çok şehire kontratlı telefonları göndermiş (3 ayrı yerden arandım az önce)..Ankara'dayım ve Vodafone kontratlı dün sorduğum yerler;

Cepa Yok(Geliş Tarihi belli değil)
    Kentpark Yok(Geliş Tarihi belli değil)
    BestBuy Yok(Geliş Tarihi belli değil)
    Ankuva Yok(Geliş Tarihi belli değil)
    Arcadium Yok(Geliş Tarihi belli değil)
    Cepa NEO Yok (Kasım Sonu bekleniyor)

Ama Turkcell dağıtımlara başladı bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Andac664
    Arkadaşlar forumlardaki başlıkların çoğunda Turkcell hakkındaki gelişmeler konuşuluyor. Ben istedimki Vodafone kontratlı alacaklar, bu başlık altında toplanıp birbirlerine bilgi versin; stok ve kampanyalar hakkında.

Çok iyi bir düşünce. Hayırlı olsun...
  • Benim Vodafone hattım var. Kontratlı 16 gb almak istesem 18 ay 99 lira + 250 lira ön ödeme yapacağım. Yani toplam maliyet 2032 lira. 250 dakika her yöne, sınırsız internet var iyi güzel.

Şimdi dönelim mevcut tarifeme, 20 liraya her yöne 250 dakika kullanıyorum. 18 Ay'da bu 360 lira eder. Yani i4'ü kontratsız 1550 liraya alsam +360 lirada 18 ay boyunca kullanacağım, 20 liraya her yöne 250 dakika olarak hesaplasam 1910 lira ediyor.

Kontratlı 18 ay için 122 lira fazla görünüyor ama 18 ay boyunca sınırsız internet için değermi bilmiyorum. Tabi sms, internet çok cazip gelebilir bazı kesimlere pek sms gönderdiğim yokturda Fazla taksidi pek sevmiyorum kampanya iyi gibi görünüyor. Acaba ön ödemeyi 1000 lira yapsam olurmu o şekilde bilmiyorum. Birde internet söylendiği gibi sınırsızdır umarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Benim Vodafone hattım var. Kontratlı 16 gb almak istesem 18 ay 99 lira + 250 lira ön ödeme yapacağım. Yani toplam maliyet 2032 lira. 250 dakika her yöne, sınırsız internet var iyi güzel.

Şimdi dönelim mevcut tarifeme, 20 liraya her yöne 250 dakika kullanıyorum. 18 Ay'da bu 360 lira eder. Yani i4'ü kontratsız 1550 liraya alsam +360 lirada 18 ay boyunca kullanacağım, 20 liraya her yöne 250 dakika olarak hesaplasam 1910 lira ediyor.

Kontratlı 18 ay için 122 lira fazla görünüyor ama 18 ay boyunca sınırsız internet için değermi bilmiyorum. Tabi sms, internet çok cazip gelebilir bazı kesimlere pek sms gönderdiğim yokturda Fazla taksidi pek sevmiyorum kampanya iyi gibi görünüyor. Acaba ön ödemeyi 1000 lira yapsam olurmu o şekilde bilmiyorum. Birde internet söylendiği gibi sınırsızdır umarım?

Kontratsız alıp yanına ekstra paket almak sizin bileceğiniz iştir. Kontratlı paket parası peşin olmayanlar için oldukça ideal bir pakettir. ki bu hesabı yaparken interneti gözardı ediyorsunuz. Şayet internet paketleri oldukça pahalı. Vodafone'un sınırsız internet koşuluda şu şekildedir. Aylık 1 GB adil kullanım limiti vardır. 1 GB limiti geçtikten sonra internet hızınız 96 kbps'a düşer.

Sözleşmede şu şekilde yer alıyor:

"
    *Abonelerin internete erişim hızı 7.2 Mbps'a kadar olup, ilgili hız için adil kullanım miktarı 1GB'tır. Abonelerin adil kullanım hakkını doldurmaları halinde internete dönem sonuna kadar 96 kbps'a kadar hızla bağlanılır. Mobil internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket adil kullanım miktarından düşer."

Buarada dilerseniz 12 aylık telefon bedeli olan 828 TL'i (Ayda 69 TL) kredi kartınıza 12 taksit yaptırıp ödeyebilirsiniz. 12 taksit yaptırdığınız tutarıda ilk ayda 828 TL olarak öder, kurtulursunuz. Bu 12 ay boyunca yine 30 TL telefon faturası evinize gelmeye devam edecektir. 12 ay sonunda da kalan 6 ay faturanıza 99 TL olarak yansır ve kontratın süresini doldurmuş olursunuz.

• dün vodafone u siteden şikayet ettim sövdüm baya sonra müşteri hizmetlerinden aradılar biz bişey bilmiyoruz bilgimiz yok gibi klişe laflar yine bayilere sorun diyorlar bende dedim hep aynı şeyi diyorsunuz net birşey söyleyin diye temsilcide çok yakın bir zamanda tüm bayilerimizin stoklarında olacak bu bilgiyi verebilirim dedi bu duruma göre bayramdan önceye kadar umuyorum herkes alıcak telefonu
  • bayramdan önce olacağı da muallak bence ... bazı bayiilerde olabilir geyiğini bana da yaptı müşteri hizmtlerinde çalışan bayan
  • Arkadaşlar Ben Vodafone ' dan aldım . ben kocaeli deyim bana ist/maslak tan gelcek dediler sadece orada kalmış . daha sonra ben telefonu aldıktan sonra 2. parti gelcek fln demişler diye duydum , gerisini takip etmedim . düşünsenize kaç kişi vodefone li iphone 4 alıyor . vodafone 65 tl lik paketten kimseye yetiştiremiyorlar . ben vodafone den ön kayıt yaptırdım bana yaklaşık 10-15 gün sonra yanıt gelmişti
  • Karaborsa yapiyorlar efenim bunlar,yazacagim gazeteye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Benim Vodafone hattım var. Kontratlı 16 gb almak istesem 18 ay 99 lira + 250 lira ön ödeme yapacağım. Yani toplam maliyet 2032 lira. 250 dakika her yöne, sınırsız internet var iyi güzel.

Kontratsız alıp yanına ekstra paket almak sizin bileceğiniz iştir. Kontratlı paket parası peşin olmayanlar için oldukça ideal bir pakettir. ki bu hesabı yaparken interneti gözardı ediyorsunuz. Şayet internet paketleri oldukça pahalı. Vodafone'un sınırsız internet koşuluda şu şekildedir. Aylık 1 GB adil kullanım limiti vardır. 1 GB limiti geçtikten sonra internet hızınız 96 kbps'a düşer.

Sözleşmede şu şekilde yer alıyor:

"
    *Abonelerin internete erişim hızı 7.2 Mbps'a kadar olup, ilgili hız için adil kullanım miktarı 1GB'tır. Abonelerin adil kullanım hakkını doldurmaları halinde internete dönem sonuna kadar 96 kbps'a kadar hızla bağlanılır. Mobil internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket adil kullanım miktarından düşer."

Buarada dilerseniz 12 aylık telefon bedeli olan 828 TL'i (Ayda 69 TL) kredi kartınıza 12 taksit yaptırıp ödeyebilirsiniz. 12 taksit yaptırdığınız tutarıda ilk ayda 828 TL olarak öder, kurtulursunuz. Bu 12 ay boyunca yine 30 TL telefon faturası evinize gelmeye devam edecektir. 12 ay sonunda da kalan 6 ay faturanıza 99 TL olarak yansır ve kontratın süresini doldurmuş olursunuz.

Anladım teşekkürler. Bu arada Sahibinden sitesinde bayağı 0 ve 2 el i4 mevcut. Şaşırdım doğrusu. 1200'e dahi vardı.

• Son 2 gündür Turkcell TIM'lerde Iphone 4 peynir ekmek gibi gidiyor. Var mı Vodafone tarafında bir gelişme arkadaşlar???
  • bugün trcell tim de iphone 4 inceledim harika yapmışlar, ama şuan 10 aylık iphone anlaşmam daha var bitince trcell fiyatları düşürmez ise vadafoneye geçip ordan alcam inş. :>)
  • Vodafonda arkadaşım çalışıyor, o gidip shop sorumlusu ile görüştü, Iphone'lar vodafona gelmiş, dağıtım planlaması yapıyorlar, sanırım önümüzdeki hafta dağıtıma başlayacaklarmış.
  • kaç adet geldi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

iyiki ilk gün almışız.kimse bulamıyor şimdi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: directX25

kaç adet geldi acaba???

Ben gece rüyamda, haberleri izlerken gördüm. 50 Tır kortej oluşturup ülke sınırlarına girmişti bu gece Herhalde bütün bekleyenlere yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: directX25

kaç adet geldi acaba???

Ben gece rüyamda, haberleri izlerken gördüm. 50 Tır kortej oluşturup ülke sınırlarına girmişti bu gece Herhalde bütün bekleyenlere yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

iyiki ilk gün almışız.kimse bulamıyor şimdi

+1

+1 best buy saolsun

• aklıma takılan vodafonenin 3g kalitesi hzı sömürücü trcelle aynımı ? hani orhan gencebay abimiz iyi diyorya bi de halka sormak lazım ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucar

Vodafonda arkadaşım çalışıyor, o gidip shop sorumlusu ile görüştü, Iphone'lar vodafona gelmiş, dağıtım planlaması yapıyorlar, sanırım önümüzdeki hafta dağıtıma başlayacaklarmış.

Yakin zamanda gelirse vodafone den kontratli alirim gelmezse turkcell den gidip k.karti ile alicam nedir bu ya..
  • Merhaba arkadaşlar

Turkcell de en küçük paket 95 TL x24 ay=2280 TL ye denk geliyor(HER yöne yok)
    Vodafone da en küçük paket 99 x 18 ay + 250 peşin =2032 TL ye geliyor ( 250 dk her yöne)

bu şekilde baktığımda Vodafone çok daha avantajlı geldi bana

benim aklıma takılan nokta şu:

turkcell faturalı ve 1.5 yıllık vodafone kontörlü abonesiyim.

vodafone'da iphone4 kampanyasına katılmak için belli bir süre vodafone abonesi olma zorunluluğu var mı

eğer varsa faturasız vodafone hattımı faturalıya çevirerek bundan faydalanabilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.