Şimdi Ara

Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumlardaki başlıkların çoğunda Turkcell hakkındaki gelişmeler konuşuluyor. Ben istedimki Vodafone kontratlı alacaklar, bu başlık altında toplanıp birbirlerine bilgi versin; stok ve kampanyalar hakkında.

• Ben 3 hafta önce kontratlı olarak aldım Vodafone'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 26 Ekim 2010; 20:02:51 >
  • Çok iyi yapmışsın ...

Fakat Vodafone'un ne kendinden , ne de bayiilerinden kayda değer bir bilgi alabiliyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: guide

Çok iyi yapmışsın ...

Fakat Vodafone'un ne kendinden , ne de bayiilerinden kayda değer bir bilgi alabiliyoruz :(
    @ jahnny Hangi şehir ve şubeden aldın acaba?

@ guide Vodafone acayip perişan etti bizi. 1 ay oldu hala 2. parti gelmedi. En azından İzmir'e uğramadı. İstanbul'a gitme niyetim var artık o noktaya geldim Teşekkürler Vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andac664

@ guide Vodafone acayip perişan etti bizi. 1 ay oldu hala 2. parti gelmedi. En azından İzmir'e uğramadı. İstanbul'a gitme niyetim var artık o noktaya geldim Teşekkürler Vodafone

Alıntıları Göster
    Ya turkcell'den 12 ay gold plus taahhüt yaptım . Vodafone getirsin iphone 4'ü , buna rağmen cayma bedeli cezası ne keserlerse kessinler , fatura yeni bile kesilmiş olsa yani 1 aylık ücreti bedavadan verecek bile olsam hemen Vodafone'a geçmek istiyorum ...

Ama bütün bu fedakarlıklara rağmen sonuç sıfır.

Bugün vodafone'a mail attım . mail kutumda bulamıyorum birazdan bulduğumda paylaşacağım gelen cevabı ...

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben vodafone telkonet ile aldım bu ayın 15inde geldi.Toplam 18 gün sürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: baranoncel

Ben vodafone telkonet ile aldım bu ayın 15inde geldi.Toplam 18 gün sürdü

Alıntıları Göster
    telkoneti de aradım dün ve bugün , sadece ön başvuru için kayıt aldı , arayacaklarmış ...

sıralama yapmışlarmış ta falan filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telkoneti de aradım dün ve bugün , sadece ön başvuru için kayıt aldı , arayacaklarmış ...

Alıntıları Göster
    Evet Telkonet'te de başvurular birikmiş durumda. Birde ön ödeme bedelini başvuru sırasında karttan peşin çekiyorlar (Peşinat olarak) Ee kasımın 1. - 2. haftası diyorlar. Birde genel olarak toplam 2-3 hafta sürmüş telefonlarını alan kişilerin. Ya ben kapora verdikten sonra İzmir'deki Vodafone Shoplara daha erken gelirse Iphone 4... diyerekten başvurmadım.

• quote:

Alıntıları Göster
    voda getirene kadar ölme eşeğim ölme bende vodayı bekliyorum ama türkcell den almak isteyen bir şekilde alabiliyor ama voda da 1 tane bile yok a.q bu voda nın bide sitelerine iphone 4 vodafonedan alınır demiyorlar mı iyice sinir oluyorum anasayfayada iphone 4 ler bitmiştir en kısa sürede tedarik edeceğiz yazmışlar valla kafam atacak turkcell den alıcam ama peşin paramı harcamak istemiyorum

• quote:

Evet Telkonet'te de başvurular birikmiş durumda. Birde ön ödeme bedelini başvuru sırasında karttan peşin çekiyorlar (Peşinat olarak) Ee kasımın 1. - 2. haftası diyorlar. Birde genel olarak toplam 2-3 hafta sürmüş telefonlarını alan kişilerin. Ya ben kapora verdikten sonra İzmir'deki Vodafone Shoplara daha erken gelirse Iphone 4... diyerekten başvurmadım.

Alıntıları Göster
    O da doğru Andac664 ...

Bende canlı canlı görüp almak istiyorum aslında , ama çaresizlikten telkonet'i de arıyorum işte

Hergün utanmadan Gaziemir'de olan iki Vodafone Cep Merkezini arıyorum , aradığımda hiç utanmıyorum , aslında onların düşünmesi lazım ... ''Hergün arıyor bu adam , geldiğinde kesin biz size ayırırız '' diyebilirler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

voda getirene kadar ölme eşeğim ölme bende vodayı bekliyorum ama türkcell den almak isteyen bir şekilde alabiliyor ama voda da 1 tane bile yok a.q bu voda nın bide sitelerine iphone 4 vodafonedan alınır demiyorlar mı iyice sinir oluyorum anasayfayada iphone 4 ler bitmiştir en kısa sürede tedarik edeceğiz yazmışlar valla kafam atacak turkcell den alıcam ama peşin paramı harcamak istemiyorum

Niyetimi bozdum şuan ...

Pahalıya patlayacak olsa da , Turkcell veya Best Buy'dan 1600 TL'na alacak kıvama geldim İzmir'de olsa da Turkcell'den de alabilsek yani ...

• quote:

O da doğru Andac664 ...

Bende canlı canlı görüp almak istiyorum aslında , ama çaresizlikten telkonet'i de arıyorum işte

Hergün utanmadan Gaziemir'de olan iki Vodafone Cep Merkezini arıyorum , aradığımda hiç utanmıyorum , aslında onların düşünmesi lazım ... ''Hergün arıyor bu adam , geldiğinde kesin biz size ayırırız '' diyebilirler ...

Alıntıları Göster
    Valla İzmir'deki Vodafone Shopları bıktırdık resmen. Adamlar yakında "Iphone 4 geldi mi?" diye sorduğunda "Hayır, yok!" diyip kapatacak suratına.

• quote:

Alıntıları Göster
     Vodafone'dan Iphone 4 Alacak Arkadaşlar Burada!

sizde vodafone farkı ile iphone 4 leriniz alamayın.Fark var ama telefon yok fark bu!!

• quote:

Valla İzmir'deki Vodafone Shopları bıktırdık resmen. Adamlar yakında "Iphone 4 geldi mi?" diye sorduğunda "Hayır, yok!" diyip kapatacak suratına.

Alıntıları Göster
    Vodafone'dan gelen cevap maili arkadaşlar ...

Sayın ORAN,
    Tarafımıza iletmiş olduğunuz mailinize istinaden, öncelikle Vodafone'un müşteri memnuniyeti ilkesini baz aldığını ve yüksek kalitede iletişim hizmeti sağlamayı hedeflediğini belirtmek isteriz.Abonelerimizden gelen talep ve şikayetler bizim için önem taşımakta ve ulaşan şikayetleriniz değerlendirilmek / çözüme ulaştırmak için ilgili birimlerimize aktarılmaktadır.

Yararlanmak istediğiniz iphone 4 kampanyasının stoklarla sınırlı olduğunu belirtmek isteriz. Yoğun ilgi nedeni ile bulunduğunuz bölgede başvurduğunuz cep merkezimizde stoklarda mevcut olmaması halinde farklı bir cep merkezinden teminini sağlayabilrisiniz.

Ancak, stoklarımıza yeni iphone4 cihazınının girişi ile ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını bildirir, kısa süre içerisinde tüm Türkiye genelinde teminin sağlanabileceği bilgisini paylaşırız.

Mevcut fatura adres bilginiz doğrultusunda , size en yakın Vodafone Cep Merkez bilgisine ekteki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz:http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/vodafone-shop.php

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 26 Ekim 2010; 20:38:06 >

• quote:

Vodafone'dan gelen cevap maili arkadaşlar ...

Sayın ORAN,
    Tarafımıza iletmiş olduğunuz mailinize istinaden, öncelikle Vodafone'un müşteri memnuniyeti ilkesini baz aldığını ve yüksek kalitede iletişim hizmeti sağlamayı hedeflediğini belirtmek isteriz.Abonelerimizden gelen talep ve şikayetler bizim için önem taşımakta ve ulaşan şikayetleriniz değerlendirilmek / çözüme ulaştırmak için ilgili birimlerimize aktarılmaktadır.

Yararlanmak istediğiniz iphone 4 kampanyasının stoklarla sınırlı olduğunu belirtmek isteriz. Yoğun ilgi nedeni ile bulunduğunuz bölgede başvurduğunuz cep merkezimizde stoklarda mevcut olmaması halinde farklı bir cep merkezinden teminini sağlayabilrisiniz.

Ancak, stoklarımıza yeni iphone4 cihazınının girişi ile ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını bildirir, kısa süre içerisinde tüm Türkiye genelinde teminin sağlanabileceği bilgisini paylaşırız.

Mevcut fatura adres bilginiz doğrultusunda , size en yakın Vodafone Cep Merkez bilgisine ekteki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz:http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/vodafone-shop.php

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Alıntıları Göster
    Yani adam demek istiyorki... "Bulan buluyor kardeşim, işin ne? Eşşek gibi ara dur!" Yazdığı cevabın argo tabiri birebir budur.

• quote:

Yani adam demek istiyorki... "Bulan buluyor kardeşim, işin ne? Eşşek gibi ara dur!" Yazdığı cevabın argo tabiri birebir budur.

Alıntıları Göster
    guide o otomatik mesaj herkese geldi sne nerdesin adamlar .iklemiyor bile içine edeyim vodafone un herzaman voda taraftarıydım ama bu sefer iphone da işi batırdılar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet , biz de birnevi eşek gibi arıyoruz e ama sonuç yine sıfıra sıfır elde var sıfır ... nerede hata yapıyoruz ki

• quote:

guide o otomatik mesaj herkese geldi sne nerdesin adamlar .iklemiyor bile içine edeyim vodafone un herzaman voda taraftarıydım ama bu sefer iphone da işi batırdılar.

En sonunda bugün dayanamayara e mail gönderdim , bana gelen cevap buydu . Herkese geldiğini bilmiyordum daha da sinirlendim şimdi bunu öğrenince !!!!!!!
  • quote:

quote:

En sonunda bugün dayanamayara e mail gönderdim , bana gelen cevap buydu . Herkese geldiğini bilmiyordum daha da sinirlendim şimdi bunu öğrenince !!!!!!!

Alıntıları Göster
    ben hiç bi yerde bulamadım wallaha gittim turkcellden aldım. Allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

ben hiç bi yerde bulamadım wallaha gittim turkcellden aldım. Allah kolaylık versin

Alıntıları Göster
    10 gün sonra turkcell faturam kesilecek inşallah o zamana kadar gelirde alırız geçip..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.