Şimdi Ara

Vodafone'dan “odaya kadar fiber”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lightjedi80x Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone'dan “odaya kadar fiber” ile evlerde yüksek performanslı internet
    https://www.odatv.com/guncel/vodafonedan-odaya-kadar-fiber-ile-evlerde-yuksek-performansli-internet-120075396

• Fiber milletin odasına kadar gitsin. Bizim Fiber daha mahallenin öbür ucunda kaldı, VDSL ile devam

• miskindvd kullanıcısına yanıt

80-100 mbps arası vdsl2 alıyorsan yine iyi, adsl ile sürünenler var, bunların hali ne olacak belli değil.

• Anadolu yakasında odaya kadar fiber var avrupa yakasına geçmeleri lazım

• @sis651

Şimdi senin internet "odaya kadar fiber" mi oluyor hocam yoksa "daireye kadar fiber" mi?

• vodafone dünya çapında iletişim uzmanı bir şirket.ne yaptığını biliyor planlama yapıyor ve kendi altyapının gelecekte ki önemini biliyor. altyapısı olmayan rekabet edemeyecek.yavaş yavaş hazırlığını yapıyor.örnek olarak.araba kiraladın ama şoförü sen değilsin ve kiralık araba ile istediğin yere bile gidemiyorsun. bir zaman sonra bazı iss iflas veya yok olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulomen -- 14 Aralık 2024; 4:9:37 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Daireye kadar benim. Daire girişinde alıyorum ben fiber kabloyu. Odalara CAT kablo gidiyor. :D WiFi'ye de dokunmadım, en uzak odada 300 Mbps alıyorum. Bir tek balkonda sıkıntı. Yansıyacak duvar olmadığı için orada İnternet kötü. :D

• sis651 kullanıcısına yanıt

Sana "balkona kadar fiber" hizmeti lazım öyleyse abi.   

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.