Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

süper açıklama olmuş
  • SMS'ten dolayı da olsa müşteri müşteridir bence. Her halükarda kazanç sağlıyor sonuçta. Ben Vodafone'un böyle bir düşünce içerisinde olduğunu sanmıyorum.
  • Bir sorum var,bugun aylık 3000 sms paketine abone olsam,1 aylık hakkım her ayın 1. de mi yenileniyor;yoksa abone olunan tarihten itibaren her 30 günden sonra mı 35 kontör düşüyor?
  • Abone olunan tarih elbette..

Bugün üye olursan 30 günlük süre başlar..

Diğer ayın 25ine kadar atabilirsin..
  • o değil de 0 kontör kalınca mesajlar da gitmiyor sanırım...
  • Günlük sms sınırı kalksa daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Kontor "0" iken msj atmaz 100 sms sınırı güzel bence
  • yarına hayırlısıyla vodafone luyuz. Anında sms paketinede geCeceğiz bakalım. Süper kampanyaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: repstar33

yarına hayırlısıyla vodafone luyuz. Anında sms paketinede geCeceğiz bakalım. Süper kampanyaaa

herkes vodafone'lu olmaktan keyif duyuyor bunları duymak gerçekten sevindirici serpil timuray yönetiminin müthiş başarısını tebrik ediyorum
  • gelmiş geçmiş en faydalı en akıllıca sms paketi

zamanında turkcell bir hatayla 100 kontöre 3 aylık şebeke içi 5bin sms vermişti oda çok işe yaramıştı

numaranın başına 0 koymayınca her yöne gidiyordu ücretsiz
  • İlla bir limit koyacaklardıysa, ki bence konulmamalı en azından günde 250 - 300 civarı olmalıydı. Iphone kullanıyorum ve full klavyeye sahip, yazması çok kolay, dolayısıyla kısaltma yapmadan bilgisayarda yazar gibi yazıyorum, 2 mesaj uzunluğunda oluyor, sırf kullandığım telefon yüzünden bile 100 mesajı geçerim kaldı ki her yöne ve ben bu limiti sadece tek bir numarayla bile rahatlıkla aşıyorum. Keşke limit olmasaydı, verilen mesaj miktarı süper ama mesaj limiti olmamış bence.
  • Toplu SMS engelleniyor bir nevi :)
  • Walla hattı kırmaya karar verip Türkcell alacaktım ki arkdaş mesaj gönderdi yaşadık diye baktım internetten araştırdım doğruymuş geçmiyorum hiç biyere memnunum hattımdan
  • quote:

SMS Paketi periyodik olarak kontörü olduğu anda düşülerek verilir. Abone talep ederse iptal edebilir.

Arkadaslar, her 30 günün sonunda bana sormadan 35 kontörün düşmesi gibi bir durum yoktur değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.G

quote:

SMS Paketi periyodik olarak kontörü olduğu anda düşülerek verilir. Abone talep ederse iptal edebilir.

Arkadaslar, her 30 günün sonunda bana sormadan 35 kontörün düşmesi gibi bir durum yoktur değil mi?

var, sms paketi periyodik olarak yenileniyor...
  • işte bu durum kötü otomatik olarak yenilenmese keşke
  • 100 sms tam 00,00 DA MI BAŞLIYOR..

Test ettiniz mi..

yoksa 15-20 dk geçiyormu
  • 100 sms tam 00,00 DA MI BAŞLIYOR..

Test ettiniz mi..

yoksa 15-20 dk geçiyormu
  • tam 12'de başlıyor volkan ama sms paketi 30 gün sonunda yenilendiğinde 15-20 dakikalık bir gecikme oldu kız arkadaşımın hattında ve benim hattımda,onun dışında sorun yok.
  • Eğer 30 gün sonunda bakiye yok ise, yenileyemiyor dimi..

Sonra kontör yüklediğimizde iddaa ediyorum Vodafone'un sistem doğru çalışıp onu çekemz hatta. Hep problem olur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.