Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    33tlye 8gb alirsiniz hocam, 27sinde bitiyorsa cayma bedelsiz cikabilirsiniz son aya girilmis cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo kardeşime teşekkürler,köyde telekom çekmiyordu,vodafone ile hiç olmazsa 2 dişte olsa çekiyor.Zaten f/p kampanyası çok iyi..
  • merhaba 29 liralık uyumlu paket interneti 6+4=10gb mı yoksa 2+4=6gb oluyor.
  • şuan hangi paketler geçerli, hemen geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sörms

merhaba 29 liralık uyumlu paket interneti 6+4=10gb mı yoksa 2+4=6gb oluyor.
    Toplam 6 gb. oluyor
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    hocam eminmisiniz cayma bedeli cikmayacagindan. suan baktigimda 26.10.2019 taahhüt bitimi yaziyor. cayma cikmicaksa hemen gecmek istiyorum

• gskysk kullanıcısına yanıt
    26.10.19 ise bu ayin 26sindan itibaren cikmaz. 26.09.19 olsa idi simdiden cikmayacakti

• sörms kullanıcısına yanıt
    Toplami 6gb oluyor hocam evet.

pardon hocam 26.09.2019 mus.. izmirde hangi semttesiniz bende izmirdeyim kargoyla ugrasmayalm. bana soylediginiz 33luk paket 8 gb, ek olarak hediye gb varmi, hediyeli toplam halimi 8gb oluyor

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye evet hocam tahahut yok gorunuyor dogru dimi cayma cikmaz

Hediyeli toplam hali 8gb 33tl hocam, izmird3 e bornovada ikamet ediyorum ben ama sehir ici hemen hemen heryere elden ulastirabiliriz zaten sorun yok, ozelden numaranizi mesaj atin goruselim.

Evet taahhüt yok cayma bedelsiz çıkış yapabilirsiniz :)

• Sakın geçmeyin Türkiye nin en berbat telefon şebekesi kullanıyorum tahhadüt yaptığım için iptal edemiyorum tavsiye etmiyorum en iyisi tt kazık olmasa turkcell net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neye göre kime göre?Ben 15 gün önce geçtim,çok memnunum,2 senedir tt den illallah etmiştim,çekim gücü gayet güzel,internet hızı güzel,fiyat-performans operatörü.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Kullandığım telefon LG g4 ve İstanbul Kadıköy de ikamet ediyorum ve yer altında oturmuyorum odamda hat çekmiyor ve lafta Kadıköy ve Beşiktaş Vodafone kalesi olarak bilinir. Şikayet kaydı oluşturdum lafta iyileştirme yapıldı ama değişen birşey yok.

• Olabilir doğrudur,demek istediğim Turkcell hariç 2 operatöründe çakim kaliteleri yere bağlı olarak değişir,senin orada çekmiyordur,benim burada çekiyordur,zaten operatör değişiklerinde kişilerin mutlaka bulundukları yerde çekim gücünü bir şekilde bilmeleri,ondan sonra karar vermesi gerekir.Tek çözüm yolu bu
  • serden kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda haklısın. Avantajlı diye geçtim ama çekim gücünün yetersiz kalacağını bilemedim. Tahhadüt bitsin yine tt geçeceğim. Turkcell ciddi anlamda pahalı.

• Arkadaşlar sistemde açık olduğu için saçma güzel paketlerino seçmek isteyen forumdaşlarımdan 7 - 26 yaş arası yaş sınırı beklemiyoruz yararlanmak isteyen herkes her yaştan kullanıcı bu paketlerden yararlanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Arkadaşlar sistemde açık olduğu için saçma güzel paketlerino seçmek isteyen forumdaşlarımdan 7 - 26 yaş arası yaş sınırı beklemiyoruz yararlanmak isteyen herkes her yaştan kullanıcı bu paketlerden yararlanabilir
    Indirimde tanimlayabilirsen geceyim dostum

• Abi nesi pahalı yau. Bırakta 10 lira fark olsun, onca hizmet farkı var.

Bu tarifem 59 lira.

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.