Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim iki hattim da Vodafone da biri faturasız birinin taahhüt bir ay kaldı saçma sapan teklifler var yanımda uygulamasında bunlar güzelmiş bana da yapabilir miyiz bunlardan birini herhangi hattıma yada ikisine de olsa keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2 hatla yeni faydalandım.tavsiye ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Bayram sonrası tüm indirimli tarifelerden elimize 10ar tane tekrar gelmiş bulunmakta. Ulasabilirsiniz arkadaşlar..
    Hocam ben red 8 e taşıyorum yarın sabah taşınacak. 10 gb diyor. Sizde nasıl daha fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin aracılığınızla mı başvurmam gerekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Sizin aracılığınızla mı başvurmam gerekiyordu
    Arkadaş İzmirde ,İzmire özel kampanya olduğundan,hattı oradan kargo ile yolluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Arkadaş İzmirde ,İzmire özel kampanya olduğundan,hattı oradan kargo ile yolluyor

Alıntıları Göster
    Anladım hocam. İstanbul için uğraşmaya ve uğraştırmaya değmez. Sağolasın

• omerfarukcandir kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece hat tasiyanlara malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Malesef :(

• Arkadaşlar + 4 GB tarifesi için bugün son başvuru günü, yararlanmak isteyen arkadaşlar mutlaka bugün bana ulaşsınlar. İyi forumlar.

• Vodafone pismanliktir.4g diyerek buyuksehirlerde 2-3 mbit hiz verir.Sistemleri hala cem uzanin sistemlerini kullanir.
    Bot:Vodafone kullanicisi

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Hocam neden şu konuda anlaşamıyoruz bir türlü :) evinizde, iş yerinizde, bulunduğunuz yerlerde en iyi hangisi çekiyorsa onu kullanın. Ben izmir bornova Özkanlar'da oturuyorum, benim mahallemde turkcell çekmiyor mesela vodafone kullaniyorum, sürekli kampa gittiğimiz bir yer var orda da sadece Turkcell çektiği için bir tane de turkcell kontörlü hattım var. Yani size pişmanlık olan, başkasına olmayabiliyor ki vodafone en iyisidir diye de bir iddaam asla olmadı amaç vodafoneye gecmeye karar kılmış forumdaslarima +4gb sunmak :)

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Su an tr de bulunan en rezil operator.Hizlari en dusuk kotalari en az fiyatlari pahali operator.
    En iyi ceken yere git 20 mbit i asamazsin,hele sehir merkezlerinde surunuyor.
    Tt vodafone un abonesini gecer yakinda.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Görüşlerinize saygı duymakla beraber katılamıyorum malesef. Turkcell'e her insanın gücü yetmiyor, yetmeyen de oturduğu yerde hangisi iyi cekiyorsa onu kullanıyor, basit bir denklem, üstünde tartisilacak bir konu degil bence ki zaten kullanici sayıları da bunu gösteriyor.

• Bu arada red 40 paketini sadece bir kisiye 199tl yerine 110tlden eşdost şifresi ile verebilirim. 44gb internet + 1 yıl boyunca seçtiği bir takımın maçlarını telefonundan izleme hakkı. Misal ben göztepeliyim, göztepenin tüm maçlarını digiturk üzerinden telefonumdan ucretsiz izleyebilirim demek. Yani ücretsiz abonelik veriyor Digitürk. Tek takım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Su an tr de bulunan en rezil operator.Hizlari en dusuk kotalari en az fiyatlari pahali operator.
    Kendi adına haklı olabilirsin,ama kızımın Vodafona hattı var 5 yıldır çok memnun hızından,internetinden.Turkcele yakın bir kalitesi var,ve ondan çok daha uygun tarifeleri.

Ez cümle bulunduğun şehire,lokasyona göre değişir bu dediklerin.Eskişehirde telekom ana binasında telekom hattı sadece 2 diş çekiyor der geçerim

Bu nedenledir ki,herkes kendi kullanım bölgesinde kararını verir,kazıklanmak isteyen kendi bilir.Herkesin maddi durumu aynı olmayabilir..

• serden kullanıcısına yanıt
    2 operatorde Turkcell in yanindan dahi gecemez.
    Turkcell i hicbir zaman kullanmam ancak yigidi oldur hakkini ver demisler.
    Vodafone tr de 1 milim daha ilerleme kaydetmemistir.Cekilmeyi dusunuyordu bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Katılmıyorum Kırşehir merkez öyle büyük bir şehir olmamasına rağmen 140mbps alıyorum

• Abi nedir bu turkcell sevdası anlamadım. Bırak 4,5G yi normal konuşmak için bile çekmedi benim evde. Vodafone çatır çatır çekiyor. Bu biraz bulunduğun konuma bağlı. Bu devirde bir firma istanbul da nasıl müşterisini konuşturamaz telefonla.

• serden kullanıcısına yanıt
    Telekom heryerde kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.