Şimdi Ara

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
17
Favori
63.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyumlu 6 10gb mı hocam? Buna 4gb daha eklenmiyor di mi, doğru anlıyorum.
    Yeni hat almak istesem ne gerekli?
    Ya da tcelldeki faturasız hattı faturalı vodafone yapabiliyor muyuz? Yönlendirme yapabilir misiniz?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olayı bende yapabilirim size ama her yerde geçerli değil zaten bu kampanya. Konu sahibide detaylı anlatmamış zaten.

İzmir, antalya ve 3 şehir daha vardı bu 5 şehre özel diğer operatörlerden VDF a geçmek isteyenlere 12 ay boyunca 2gb hediye internet veriliyor + online başvuruya özelde yine 1 yıl boyunca 2şer gb hediye veriliyor. Üstteki arkadaşın yazdığı yanımda uygulamasından davet olayınıda yapıp geçerseniz + 3 ay boyunca 3er gb hediye veriliyor size ve davet eden vdflu arkadaşınıza.
    Sadece faturalıya geçişlerde.
    (hangi tarifeyi seçerseniz seçin bu hediyeler hepsinde veriliyor)

Geçmek isteyen varsa numarasını PM atarsa dönüş sağlatırım kendisine. Saçma güzel tarifeleri için sizle aynı soy isme sahip 7-26 yaş arası bir akrabanızın bilgilerini ref olarak vermeniz yeterli oluyor.
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam uyumlu 6yi 10gb veriyoruz. Hattinizi vodafoneye tasiyarak yararlandiriyoriz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Tcell faturasızı vodadone faturalı yapabiliyor musunuz?

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yapabiliriz tabi.

• Once milleti kaciriyorlar, sonra toplamaya calisiyorlar.

• Değil 4 24 gb verseler taşımam. Turkcell tahatut bitince vodafone a gectim. Allah tan tahahutsuz Paket yapmıştım. 01 gun durdum tekrar turkcelle döndüm 15 gb 1000dk 100 sms 59 tl ödüyorum. Her yerde çekiyor , kampanyalari falan da cok ise yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Değil 4 24 gb verseler taşımam. Turkcell tahatut bitince vodafone a gectim. Allah tan tahahutsuz Paket yapmıştım. 01 gun durdum tekrar turkcelle döndüm 15 gb 1000dk 100 sms 59 tl ödüyorum. Her yerde çekiyor , kampanyalari falan da cok ise yarar
    turkcell iyi, parasi da esitlenebilir bazi tarifelerde ,bunlar sorun degil, ama turkcell platinumu cok kusa cevirdi, hic bir sey kalmadi, o yuzden mutlaka bir vodafone hat lazim redli
  • benimde vodafone red 15 plus thattuütüm doluyor. Şuanda aile indiriminden 65 lira ödüyorum . Yenileme istediğimde aybı tarife için 100 lira istiyor. Ne kadar saçma cidden. Turkcell e geçicem galiba. Bu yazdığınız yeni hat taşıyanlara değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 30 Temmuz 2019; 20:51:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar uyumlu 4 tarifesi bitti, red 20 plus disinda yogun ilgiden dolayı hepsinden elimde sınırlı sayıda kaldı. Uyumlu 4 istiyorum diyene yine arkadaşlarımdan kod isterim bir türlü buluruz ama ihtiyacı olana kodlar bitmeden yardımcı olayim.

• Tuqqo ya özel teşekkürlerimi sunuyorum
    Buradan iletişime geçtim
    kendisine yeni hat açtırdım ne sorduysam hepsine anında cevap verdi ne istediysem anında elinden geleni yaptı
    Sürekli işlemlerimin takibindeydi
    Çekinmeden güvenebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buradan taşıma yapıyor musunuz? imza falan nasıl halloluyor? sim kartı kargo ile mi gönderiyorsunuz? Kargo ücretleri?

Bir de ilk mesajdaki görseldeki tarifeler 4gb eklenmiş halleri mi onu tam anlayamadım. İlk mesaja göre öyle. Ancak ilerleyen mesajlarda uyumlu 6 tarifesi 10 gb ve 29 tl olduğunu onaylamışsınız. O kafamı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 31 Temmuz 2019; 16:35:28 >
  • Tuqqo kardeşime teşekkürler,sayesinde aralıkta vodafone fiber aldım çok uygun fiyata,inşallah kampanya bu ay sonuna kadar devam ederse 2 hattımı taşıyacağım.
  • Tuqqo'YA teşekkürler,bütün sorularımı hızlıca cevapladı eşim ve benim geçiş işlemlerini kolayca halledip hattı kargoladı rahatça güvenebilirsiniz
    hatla ilgili bütün belirtilenler (gb, dk,sms) belirttiği şekilde ve fiyatla yüklendi. sayesinde uygun fiyata red tarifesine geçmiş oldum
    teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bende bu konu açıldığı gün konu sahibi ile iletişime geçip kendimin ve arkadaşımın hattını taşıdım. Bazı arkadaşlar kimlik göndermekten çekiniyor fakat kimlik göndermeden hat taşımanız mümkün değil bu mecburi bir şey. 29.99 tl olan paket normalde 2+2 oluyor konu sahibi arkadaştan geçtiğiniz takdirde 2+2+2 oluyor yani 6 gb kullanıyorsunuz bununla ilgili resim ekledim. Kimlik adres ve isim soyisim gönderdiğinizde hat bir kaç gün içinde evinize geliyor zaten şu saatte açılacaktır diye bilgilendirme sms leri alıyorsunuz. Ben gayet memnunum güvenilir ve ilgili bir arkadaş.

Vodafone'de hat tasiyarak gelenlere 12 ay +4gb hediye

• Tum tarifeler icin indirim kodlari elimize ulasti, tum tarifelerde yardimci olabiliyorum su an arkadaslar..

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok ilgili, tüm sorulara cevap veren, işin başından sonuna kadar süreci takip eden birisi olduğunuz için teşekkür ederim.

Uyumlu 6 paketine geçtik,tcell faturasızdan vodafone faturalıya.
    Söylenildiği gibi 10gb internet olmuş oldu.
    Tavsiye edilir.

• Hocam yaz fiyatlarınımı baz alıcaz ? Yoksa normal fiyatlarımı ? Ben istanbuldayım yararlanabilirmiyim ?

• Gethron G kullanıcısına yanıt
    Hocam evet yaza ozel fiyatlari baz aliniz, her tanloda en ucuz duran fiyatlar gecerli

• Referans olan, teşekkür yazısı yazan arkadaşlara tek tek teşekkür edip ricalarimi da sunamadim, toplu olarak hepinize tesekkur ederim. Sizlerle tüm süreçte ilgilenmek görevimdir. Saygılar hepinize..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.