Şimdi Ara

Vodafone Evde İnternet Adsl Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık taahhütüm sona eriyor.63 lira 24 mbps sınırsız kullanıyordum.Fiyatların arttığı da anlaşılıyor zaten.TT bana önerdiği teklif 84.90 tl 16 mbps idi.24 çok daha pahalı olduğu için yazmıyorum bile.

Vodafone evde internet adsl paketlerini önerir misiniz?Vodafone'u hiç kullanmadığım için ne sıkıntı oluşturur bilemem.Fakat adsl altyapımızda Türk telekom için neredeyse problem yaşamadım.Bu arada sadece adsl paketleriyle uyumlu altyapımız.

Gençlere özel 24mbps 90 tl olan paketi düşünüyorum(Taahhüt 1 yıllık)

Vodafone hattı olanlara özel ilk 12 ay 70 son 12 ay 90tl( Hız 20bmps Taahhüt 2 yıllık)

Altapyımızda sıkıntı çıkar diye 1 yıllık mı yapsam diyorum.Bu 2 paketi düşündüm.Siz ne önerirsiniz?

• Max_Tate kullanıcısına yanıt
    Vdsl se belki hocam. ADSL de başka firma boşver. Daha çok sorun çıkıyor. Ama bazen atıyorum TT 24 veriyorum maks diyor. Başka firma aynı altyapıdan 35 veriyor. Hiç problem yaşamamışsınız o yüzden çevrede vf kullanan veya tcell adsl kullananlar memnunsa geç.
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Hocam modemimizi arattım Vdsl 2 imiş.Ama vodafone kampanyalarında Adsl olarak belirtmiş.Sanırım Vdsl hizmeti vermiyorlar.Arayıp sormak lazım.
    Eğer vdsl vermiyorlarsa vodafone alma vf adsl berbat.
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    Hocam almayacağım.Kendi modemimi kullanabilir miyim dedim?Hayır dediler.7 lira modem ücreti alacaklar kendi modemleri için.Herhalde yapacağım en iyi şey.85 tl 16mbps türk telekom olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Tate -- 22 Ocak 2020; 22:0:48 >
    Tabiki, vdsl destekli modemlerin hepsi adsl de destekler. TT ile devam etmem daha mantıklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.