Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paket degildir tarife degismediginiz surece sorun çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife güzel de, geçen hafta Yedigöller'de Tcell ormanın içlerinde bile cayır cayır çekerken, Vodafone'un neredeyse Bolu yolunun yarısına kadar hiç çekmediğini görünce canım sıkıldı .
  • beyler ayın 11 inde bu pakete geçtim ama bugün konuşma hakkım mesaj hakkım falan gözükmüyor.bu paket 1 haftalık mı?

ayrıca bu sabah 2gb'dan kalan 80 mb vardı ve ben hediye 1gb paketini tanımlamıştım. bu paketi tanımlamama rağmen 80mb den yedi o da bitince kontorümü yedi. şu anda yanımda uygulamasında hala akşama kadar kullanabileceğim 600mb gözüküyor
  • Bugün taşıma için başvuruyu yaptım, 4-5 güne taşınır sanırım. Hemen bu tarifeye geçeceğim inşallah. Şu ilk ay ücret iadesi kampanyası bitti mi? Geçiş tarifesi olarak Dolan1GB seçtimde.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    İlk ay ücret iadesi 10 temmuz da sona erdi

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Kaçırdık artık, sağlık olsun.
  • Beyler kalan paket kullanımlarını görebilen var mı? Ne mobilden nede pc den girince görebildim, OZET yazıp 7000'e gönderince de şuan sistemde hata var gibi bir mesaj geliyor?
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Ara ara gönder çıkar bazen gostermiyor bu yeni tarifeler de

Sms lede gözükmüyor benim haklarım. Sadece 7000 i aradığımda öğrenebiliyorum.

• Ne kadar süreyle geçerli şu an kullandığım turkcell paketi 1 yıl yenileniyordu ve süre dolmak üzere buda uzun süreli yenileniyorsa geçiş yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara taşıma yapsam bu tarifeye geçebilirmyiim faturasız halde? Tl yükleme en 20TL falan şartı varmı yoksa istediğimiz gibi her ay kontör alıp yeniyebilirmitiz paketi?

Birde bana mesaj geldi Vodafone'dan,
    "Acil iletişim ihtiyaçlarınız için hattınıza yeniden, yurtiçinde 24 Temmuz 23:59'a kadar geçerli her yöne ücretsiz 150 dk 150 sms 250mb yüklenmiştir." şeklinde. Bunun bizim MEGA2GB ile alakası var mı çözemedim? Vodafone hayrına yükleyecek değil ya? (:
    Yok tüm Türkiye Vodafone abonelerine dağıtılmıştır

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    TL yükleme şartı yoktur

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Vodafone sure uzatilma mevcut değildir içerikler 30 gün geçerlidir turkcell gibi değildir

• Kalan kullanım haklarımı göremiyorum. Sizlerde durum nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani kampanya bittiği anda bir daha yenilenmeyecek. Kampanya bitişi için de biligi bulamadım Turkcell e devam o zaman

• Pttcelldeyim vodafone gecis yapmak istiyorum. Bu mega tarifeler icin vodafone nun herhangi kontorlu tarifesine gecsem olurmu

• Selam arkadaşlar vodefone'a geçtim geçerken bittikçedolan 2gb tarifesine geçirdi. Şimdi mesaj gönderip mega2gb'ye geçicektim ama 2 kere para yüklersiniz falan demişsiniz orasını anlayamadım :( Yardımcı olur musunuz ? Online self serviste tarife ve paketlerime girdiğimde "Tarife yüklenemiyor Sistemimizde oluşan bir hatadan dolayı tarifenizi görüntüleyemiyoruz." diye hata geliyor.
  • mesaj atıp mega2gb a geçin. sonra 15 tl yükleyin sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.