Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu Vodafone çalışanına sorduğumda hat taşınacak tarifelerin 22 liradan başladığını söylüyor. Türk telekomdayim
    Mega3 e geçebilmek için bahsedilen tarifelere gectigimde daha düşük ücret olduğu için kabul etmeme şansı var hat taşıdıktan sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daisuke D kullanıcısına yanıt
    Herhangi birine geç sonra kodu gönder geç tarifeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Bu yeni bir tarife mi? Yoksa eskilerden kalan gizli bir tarife mi?

yeni ama hala gizli. sitesinde göremedim ben. çevremde de kimse duymamış. ben dün mesaj atıp esnek spotify 2gb'tan buna geçtim.

• Ben doldur2gb tarifesindeyim. Aü başında yenilenecek. Su an hattımda dakika ve biraz internetim var. Geçiş yapsam bunlar gider mi?

• Bu pakete geçtim sanki internet hızlı bitiyor. Daha önce fırsat2 gb paketini kullanıyordum.
    İnternet kullanımı hakkında bilgi varmı?

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama kaç ay daha sürer anlamında sormuştum.
    19 tl lik ramazan kampanyasından dönmeye değermi diye soruyorum.

• labkamil kullanıcısına yanıt
    19 tl ye bittikce dolan2gb tarifesi sadece yeni hatlar gecebiliyor

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte şuanda o tarifedeyim.
    Bir kaç aya yenileme olmazsa eğer Mega2gb da sonra geri dönemem bittikçe dolana onun için soruyorum bilginiz varmı

• labkamil kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz zaman mega tariflere gecebilirsiniz tekrar eski tarifeye gelecegim derseniz gecemezsiniz

• Vodafoneden bimcelle bir ay önce geçtim. Tekrsr vodafoneye dönüp bundan faydalanabiliyor muyım?

• Az önce hattımı taşımak için vodafone a gittim. Taşıma işlemleri 3-6 gün sürüyormuş. Faturasız a geçmek istediğimi belirttim. Herhangi bir tarifeye geçmeden sadece 5 dk sı 50 kr olan bi tarifeye geçirdi. Hat açılınca müşteri hizmetleri ile MEGA2GB için görüşün denildi. Hattın açılmasını bekliyorum. Sonra mesaj atıcam direk.

• Galleo kullanıcısına yanıt
    Evet faydalanabilirsiniz

• Aynen taşındıktan sonra TL yüklemeden once kodu gönderip tarifeye geçebilirsiniz

• 15lira iyiymiş. mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 temmuzda faturali taahutum bitiyor. 3gb faturasiza iletisim merkezine gitmeden gecebilrmym mesjla

• makelonur kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçtikten sonra kodu yollayıp geçebilirsiniz
  • 19tl lik tarifeye geçtim 20 gün önce flan sıkıntı yoktu, şimdi kontrol ettiğimde vodafone yanımda uygulamasından saçma sapan kullanımlar gözüküyor, 7000 de aynı.

• Vodafone faturasız kullanıyordum, sorunsuz şekilde 15 liralık pakede geçiş yaptım. Paylaşım için teşekkürler.

• OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Kalan kullanım hakları sistemsel sıkıntıdan bazen gözükmüyor normaldir başta belirtmiştim

• Bende 15 liralık pakete geçişimi yaptım, yalnız kalan kullanım miktarlarını şu an göremiyorum. Arkadaş bazen gözükmüyor demiş ama bana saçma geldi 3 yıldır vodafone faturasız tarife kullanıyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Bakalım ilerleyen zamanda başımıza yeni icatlar çıkarmazlar inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.