Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir tarife seçip taşındıktan sonra istediğin tarifenin kodunu 7000 e gönderip geçebilirsiniz
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Hat açıldığı zaman Mega 3gb olarak vodafone mesaj atayım. Onay mesajı sonrası da TL yüklerim işlem tamamlanır sanırsam
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 1 ay aradan sonra bugün 2.kez paketim sorunsuz yenilendi konuyu başlatana teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell, pttcell, avea yada turkcell den yeni hat alip bir gun sonra bu tarife yada pakete numaramizi taşısak sorun olur mu? Yeni hat aldigimiz için Vodafone'a gecememe gibi bir durum olur mu?

• Arkadaşlar, tcell den vodafone geçicem. Var mı şöyle 3 4 gb neti olan tarife.

• Turkcell den hat taşıma ile geçtim başarılı
  • dragon-34 D kullanıcısına yanıt
    Yeni hatlar 90 gün alınan operatörde kalma zorunluluğu olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Arkadaşlar, tcell den vodafone geçicem. Var mı şöyle 3 4 gb neti olan tarife.

Bu tarifede 3gb net var artı 10tl ye 3 gb daha alınıyor(ilk sayfada yazıyor) yani 29 tl ye 6gb net 600 dakika 1000sms

• fersuh kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de 2. ayım. Hep böyle devam eder İnşallah. Tam bir f/p tarifesi.

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Aboo. Eyvallah hocam

• Ben bimcelldeyim. Kardeşim vodafone faturalı kullanıyirdu 1 GB internete dünyanın parasını veriyordu. Dedim sen de gel bimcelle 15 TL'ye 2gb internet var. Daha geçen hafta bimcelle geçti çocuk Bu tarifeyi bilsem kendim de buna geçerdim onu da geçirirdim. 10 numara paketmis. Şimdi ben buna geçsem ayıp olacak kardeşime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütsüz vodafone faturalı kullanıyorum. önce 15 tl olan pakete geçmek istiyorum yetmez ise 19 tl olana geçeyim diyorum bu mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 12 Ağustos 2016; 16:03:00 >
  • Bu kadar adi bir operatör olamaz ya... Mesaj geldi internet bitti diye, hemen kapattım ama 4-5 tl para kestiler yine.
  • mega2 gb tarife nezamana kadar geçerli,yarın aveadan geçsem geç kalmış olurmuyum taşıma işi 4-5 gün sürüyor

• 5 gunluk 1GB icin ONAY yazip 4455'e atin;abonelik,yer,cihaz ve kullanim bilginize ozel Vodafone ve VodafoneNet kampanya ve hizmetlerinden faydalanin.

Ücretsizmi bilgisi olan varmi 2 haftadir geliyor ücretlidir diye cevap vermedim

• fotografya kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz kadar tarife değiştirebilirsiniz
  • Ücretsizdir
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Herhangi faturasız tarifeye geç taşındıktan sonra kodu gönderip tarifeye geçebilirsiniz
  • Türk telekomdan vodafone gectim yaklasik bir hafta once. Fakat vodafoneun gorusme kalitesinden hic memnun degilim. Bulundugum bolgede 4g cekmesine ragmen telefon gorusmesi sirasinda karsidan gelen ses bariz bir sekilde turk telekomdan kotu. Benzer sıkıntıyı yasayanlar var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.