Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçiş perşembe tamamlanacakmış bugün mesaj geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Sistemde bu gün ciddi bekleyişler var vodafone bu saçma sapan sistem yüzünden abone kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Sistemde bu gün ciddi bekleyişler var vodafone bu saçma sapan sistem yüzünden abone kaybediyor

cok sikintili bi durum boyle giderse daha cok kaybederler 2016da bu durum yasanmamali.

• Simdi babam tt'li vodafone cep bayisine gidip sadece vodafone faturasiza mi gecmek istiyorum diyeyim ?

Freezone olayi filan var mi yapilacaksa onuda yapayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 hatla sıkıntısız geçtim ama yanımda uygulaması için şifre gönderdiğim mesajlar hala gelmedi geceden beri.mobil veri ile uygulamaya direk giriliyor ama wifi ile şifre gerektiği için hala giremedim.bu arada geçiş için gittiğim Vodafone bayii hat taşıma konusunda oldukça gönülsüzdü resmen zorla taşıdım

• Tamamdir gecisi yaptirdim 2 ila 6 gun arasinda gecis yapacakmis

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    1- Heryerindirim tarifesi seçip taşıma işlemi başlatın Taşındıktan sonra hangi tarifeye geçerseniz kodu gönderip onay mesajı gelene kadar bekleyin
    2- Mobil veriyi kapalı hale getiriniz
    3- KOLAYBAKIYE->7000 e gönderip yeterli bakiye yükleyiniz
    4-TL yükledikten sonra onay mesaja gelene kadar bekleyiniz(Aksi halde dk sms net kullanırsanız tarifeniz olmadan düşüm olacaktır 2.kez TL yüklemek zorunda kalırsınız)
    5-Her tarife yenileme 30 günde 1 olup (2-3-4 maddeleri uygularsanız sıkıntı yaşamazsınız Uygulamazsanız vodafone sistemleri belirsiz saatlerde çalışma olup 2.kez TL yüklemek zorunda kalırsınız) Her tarife yenilemek istediğiniz zaman fazla TL yüklemenizi önermem kullanım haklarınız bittiğinde hepsi boşa gidecektir
  • quote:

1- Heryerindirim tarifesi seçip taşıma işlemi başlatın Taşındıktan sonra hangi tarifeye geçerseniz kodu gönderip onay mesajı gelene kadar bekleyin
    2- Mobil veriyi kapalı hale getiriniz
    3- KOLAYBAKIYE->7000 e gönderip yeterli bakiye yükleyiniz
    4-TL yükledikten sonra onay mesaja gelene kadar bekleyiniz(Aksi halde dk sms net kullanırsanız tarifeniz olmadan düşüm olacaktır 2.kez TL yüklemek zorunda kalırsınız)
    5-Her tarife yenileme 30 günde 1 olup (2-3-4 maddeleri uygularsanız sıkıntı yaşamazsınız Uygulamazsanız vodafone sistemleri belirsiz saatlerde çalışma olup 2.kez TL yüklemek zorunda kalırsınız) Her tarife yenilemek istediğiniz zaman fazla TL yüklemenizi önermem kullanım haklarınız bittiğinde hepsi boşa gidecektir

Gorevliye heryerindirim tarifesine gecicem demedim sadece faturasiza gecicem dedim ben sikinti olur mu

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    hayır , bir sıkıntı yaşamazsınız , standart tarifeden geçiş yapılabiliyor.
  • Türk telekom kullanıyorum hattı vodafone taşısam alabilir miyim hemen
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin
  • aman vodafone dan uzak durun
    kalan bakiye iadesinde %10,5 kesinti yapıyorlar
    kesinliklede iade yapmıyorlar paramı gasbettiler...
  • valihalil V kullanıcısına yanıt
    Onlar sana göre değil sen onların sistemine uymak zorundasın Uymazsan o operatörde duramazsın ben yıllarca vodafone kullanıyorum memnunum hiç paramı gasbetmedi hatta alt bayiliğini yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 10 Ağustos 2016; 10:40:01 >
  • quote:

Onlar sana göre değil sen onların sistemine uymak zorundasın Uymazsan o operatörde duramazsın ben yıllarca vodafone kullanıyorum memnunum hiç paramı gasbetmedi hatta alt bayiliğini yapıyorum

Anlamadım ben onların sistemine uymam gerekir derken ne demek istediniz
    turkcell türk telekom kesmez iken vodafone hangi hakla benim kalan bakiye iademden %10,41 gsm masrafı adı altında kesinti yapabilir
    sen vodafonun adamıysan söyle tüketici haklarına başvurdum o parayı söke söke alacağım
    burası hukuk devleti muz cumhuriyeti değil
    milletin parasını öyle kafasına göre inregandi yapamaz

https://www.sikayetvar.com/vodafone-kalan-bakiye-iade-kesintisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valihalil -- 10 Ağustos 2016; 10:49:19 >

Gerçekten hakkınız varsa tespit edilirse iade edilecektir sizin dediğiniz şeyi ilk kez sizden duyuyorum TT ve turkcell hiç kullanmadım çünkü bulunduğum yerde sadece vodafone çekiyor Ayrıca vodafone adamı değilim herhangi bir çıkarım olmadan yüzlerce bilmediğim tanımadığım insanlara yardımcı oluyorum en uygun vodafone tarife kodlarını paylaşıyorum benim verdiğim bilgileri hangi müşteri temsilcisi açık ve net bir şekilde veriyor ? Kendini yerime koy yüzlerce değişik sorulara cevap verebilir misin ?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    vodafonu savunma içgüdüsü ile cevap verdin
    ben burada arkadaşların başına gelecek olanları söylüyorum
    15 nisanda hattımı türk telekoma taşıdım
    hemen cep merkezine gidip iadem için başvurdum
    mesaj geldi iadeniz yatırıldı diye 2 ay böyle oyaladılar
    en son internetten yok dilekçe ile banka iban şube kodu hesap numarası kimlik fotokopisi ile başvuru yapın dediler tekrar birde böyle uğraştım
    ve en nihayetinde 4 ağustosta iademşi yatırmışlar ama %10,41 kesinti yaparak
    3 ay geç yatırdıklarına mı yanayım eksik yatırdıklarına mı yanayım

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/kalan-bakiye-iadesi/m-p/573740/highlight/true#M76175

Taşındıktan sonra E devlet üzerinden Şirketler adı altında Vodafone üzerine gelip herhangi bir iban adresini vermiş olsaydınız kuruşu kuruşuna alırdınız operatörler ve BTK kuralları dışına çıkılmaz inşallah iadesini alırsınız BTK ya direk şikayetinizi yazın Ben iadelerimi o şekilde şirketlerden alıyorum Türkiye Cumhuriyeti her şey olabilir Kurumlarımız arasından hangi kurum %100 müşteri haklıdır demiştir ve sorunlarımızı ödediğimiz para karşılığında çözmüştür Sözleşmelerde küçük küçük yazılarla önemli olan kısımlarını yazarlar Reklamlarda vaat edilen şeylerle vatandaşları kandırırlar bu dönemde uyanık olmazsak gelen giden hakkımızı gasbeder
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    btk sitesi üzerinden ?ikayetimi ?imdi yazdym
    verdi?iniz bilgiler için çok te?ekkür ederim
    e-devlet üzerinden 10 gün boyunca sistem belki düzelir diye iade ba?vurumu oradan yapmaya çaly?tym fakat sistem devamly hata verdi
    cep merkezine gitmekten ba?ka çarem kalmady.
    kocaelide bir cep merkezine gitti sistem yok dedi iade ba?vurusu yapamadym.
    sonra görev yapty?ym zonguldaktan gecikmeli olarak ba?vurabildim may ayy ortalarynda
    kendi adyma banka hesap no, ?ube kodu, iban no ve kimlik fotokopisi vermeme ra?men iade için sms geldi fakat iade gerçekle?medi
    tekrardan tarayycydan kimlik fotokopimi ve yslak imzaly dilekçe ile hesap no, ?ube kodu, iban no istediler gönderdim
    kesinti yapmy?lar 10,41
    beni o kadar u?ra?tyryp iademi geç yatyrdyklaryna my yanayym yoksa %10,41 kesinti ile gasbettikleri paramamy yanayym....
  • Taşıma işlemi yaptırıyorum ama sürekli paket girmemiz gerekiyor diyorlar. Defalarca taşıma işlemi yaptırdım ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Ne olacak şimdi?

Herhangi bir pakete taşısınlar sonra hat açılınca bende mega 3gb tarifesine geçiş yapsam sorun olur mu?
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Ben rasgele esnek midiye geçtim bugün açıldı mesaj attım vodafone yanımda uygulamasında tarifem mega 2gb şu an

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.