Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah iki hattimla bu tarifeye geçtim... geçen ay numara taşımayla bittikçe dolan tarifeye geçmiştim, geçen ayki paket ücreti iade edildi bu ayki MEGA3GB paketi bedavaya gelmiş oldu... inş kısa bir sürede vodafone pakete zam yapmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dakikalar her yone mi acaba ?

edit körüm gormezden gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 6 Ağustos 2016; 17:58:14 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Bu tanımlamayı darbenin ilk günlerinde herkese yaptılar sanırım. İstemeden, otomatik olarak. Ama bir türlü çıkamıyoruz işte. Şimdi dediğiniz komutu yazıp yolladım, aldığım yanıt şu: 'iptal etmek istediğiniz pakete abone olmadığınız için işleminiz gerçekleştirilememiştir'.

Ben neden isteyeyim ki 250 mb paketi zaten, elde 3000mb varken. Ama online işlemlerde bir ara küçük bir paket görüyordum. Kaldırmak istedim, kaldıramıyorum. Zaten artık vodafone self servisten paket ve tarifelerimi de göremiyorum. Rezil edip batırdılar işi, değiştirip kurtulmaktan başka çare yok anladığım kadarıyla. Belli ki bende birşey tanımlı ama o tanımlı olan şeyi bilemediğim için, iptal edemiyorum. Vodafone merkez ise bu duruma karşı 'sorun yok herşey yolunda' demeye devam ediyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf spotify kolaylığı için vodafone'a geçilir mi ? peki bu pakete mi yoksa esnek spotify 2.5 tarifesine mi geçilmeli ?

• Kullanım detaylarini nasıl öğrenirim? ozet yazıp 7000'e yolladım ama gelmiyor sonuçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Kullanım detaylarini nasıl öğrenirim? ozet yazıp 7000'e yolladım ama gelmiyor sonuçlar.

Vodafone sürekli hata veriyor ara ara debe cevap gelir... Vodafone bu konuda bayağı sorunlu sürekli çalışma var, sizin için sistemlerimizi iyileştiriyoruz falan diyor...

• DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Evet Her yönedir
  • Paketi komple nasil iptal edebiliriz. Vodafone yanimda uygulamasiyla iptal edilemiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Paketi komple nasil iptal edebiliriz. Vodafone yanimda uygulamasiyla iptal edilemiyor ?

Vodafone.com.tr den iptal edebilirsiniz sanırım. Daha önce başka bi paketi ben de yanımda uygulaması ile iptal edememiştim web sitesinden kolayca hallettim

• Faturalı vodafone kullanıyorum taahhüt yok. 15 tl lik paketi alsam yetermi acaba. Aç kapa da bir dakika gidiyormuş sanırım. Ne zaman gecmem lazım bu pakete ? Fatura 15 inde kesilecek ondan önce mi geçmek gerekiyor. Sonra tl mi yuklucez

• Merhaba,

Bir işle karşılaştık ama bir türlü çözemiyoruz. Vodafone'a 5 yazılı, 3+1 sözlü ve bir de bayisine başvurduk, kimse içinden çıkamadı. Şöyle ki;

Cepten face'e giriyordum. Birden girememeye başladım. Önce başka paket, face/twitter paketi filan dedik ama öyle değil. Tanımlı paket yok. Sanki facebook sitesi, benim mobil hattımı "engellemiş" gibi bir durum. Şunları denedim;

1. Twitter'a girdim, giriyor. Face'e girmiyor. Timeout'a düşüyor.
    2. Wireless girince, face, youtube herşeye giriyor. Sorun yok. Sadece mobil veride sorun var.
    3. Face dışında herhangi bir engel yok, her yere giriyorum.
    4. Hattı çıkarıp, başka telefona takınca, o telefon da facebook sitesine giremiyor.
    5. Başka bir hattı benim telefonuma takınca, rahatça facebook'a girebiliyorum.
    6. Chrome ya da telefonun kendi browser'ı farketmiyor, ikisi de girmiyor.
    7. Facebook'un kendi uygulaması da girmiyor.

Bütün bunların ışığında, facebook sitesinin benim telefonumu engellediği dışında hiçbirşey gelmiyor aklıma. Hesaba rahatça giriliyor, sadece cepten mobil veriden girilmiyor. Vodafone yetkilileri apışıp kaldı, çözemiyorlar. Habire tanımlar, iptaller yapıyoruz ama işe yaramıyor.

Böyle birşey olabilir mi ? Duyan, başına gelen var mı ? Varsa, çözümü var mı ? Operatör mü değiştirmek gerekiyor ?

Telefon Note Edge, tarife 600/1000/3GB. Olay ise, bu darbeden sonra oldu. Hatta bunlar beleş bir 250MB hat tanımlamışlardı, o bitince artık giremez olduk hiçbir yere. Ama adamlar yemin billah ediyorlar bizden değil diye. Allah rızası için bir yardım !

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Online Self Servisten Ayarlar/İnternet ayarlarından internetinizi güvenli profil yapmış olabilirsiniz Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

Olmazsa sim kartınızı başka cihaza takıp denemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 7 Ağustos 2016; 10:20:56 >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    15inde 542 müşteri hizmetlerini arayıp herhangi faturasız tarifeye geçtikten sonra kodu gönderip tarifeye geçebilirsiniz
    Faturasız hatta geçtikten sonra kodu gönderip başarılı bir şekilde tarifeye geçiş yaptıktan sonra mobil veriyi kapalı hale getirip KOLAYBAKIYE->7000 e gönderip uygun TL yükleyip onay mesajı gelene kadar konuşma sms internet kullanımı sağlamayınız
  • Bu pakette internet acayip hizli tukeniyor. Herkeste durum boyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Bu pakette internet acayip hizli tukeniyor. Herkeste durum boyle mi?

Eger boyleyse bosa gectik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Benimde çok çabuk bitti
    Face twitter vb kullanmıyorum bile 1-2 oyun sadece

Mega3gb tarifesine gectim onay mesajı geldi. Bakiye yükledim 19 tl yi düştü vodafone yanımda uygulamasında tarife mega3gb yazıyor ama hala eski tarifenin kullanım miktarları gözüküyor. Yeni tarifenin kullanım detayları görünmüyor acaba sorun mu var?

• sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Aynen..acaba psikolojik mi diye de düşünmüyor değilim .daha önce wifi kullanmadan sadece mobil internet kullanmamıştım.1 haftada 2 gb bitti mesela telefondan veri kullanımına baktım ..sadece Dolphin tarayıcı 1.2 gb , 656 mb twitter yemiş normal midir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 7 Ağustos 2016; 11:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Bu pakette internet acayip hizli tukeniyor. Herkeste durum boyle mi?

Oyle sey mi olur? Telefonunuza yukleyin kota programı. Hangi programin ne kadar gb harcadigini görebilirsiniz.

Merhaba,

Güvenli internet profili ya da başka bir tanımlamam yok. Zaten vodafone yetkilileri de ilk olarak onları kontrol ettiler. Yok orada herhangi bir ayar ya da kısıtlama.

Sim kartı başka cihazda takıp kullandım, o zaman o cihazda yine face'e giremiyorum. Başka sim kartı benim cihazıma takınca, bütün engeller ortadan kalkıyor. Sorunlar sadece "mobil veri kullanımında" oluyor, wireless veride hiç sorun yok.

Bütün bunlar bana, facebook'un benim numarama (bir sebeple) engel koyduğunu ya da vodafone'ndan benimle ilgili bir firewall ayarı olduğu fikrini düşündürüyor. Sorun facebook merkezliyse, nasıl çözerim bilmiyorum. Numara tanımlaması filan da denedim, işe yaramadı. Bu durumda operatör değiştirmek de işe yaramayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.