Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezing

Doldur 3GB yapacağım.

Şimdi tarifem 3 gün sonra yenilenecek. Bugün 3gb alırsam bu 3gb 1 aylık kullanım süresi oluyor değil mi ?

3 gün sonra paketim yenilenince 6 gb mı olacak toplamda daha önce tecrübe eden var mı ?

3 gün sonra paketiniz yenilensin. Sonra geçiş yapın 6 GB paketiniz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 4 Ağustos 2016; 11:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Avea dan turkcelle geçtik hiçbir avantajı yokmuş, şimdi Vodafona geçsek bu 3gb olan tarifeyi 19 tlye alabilir miyim ona göre geçiş yapalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Mevcut abonelerin hepsi alabilir

• bugün babamın hattıyla kendi hattımı MEGA2GB tarifesine taşıdım tl yükledikten sonra tarife aktif oldu hatlardan 15 lira kesti ardından 0,98 VİRMAN adı altında bir kesinti daha oldu nedir bu bilen var mı tarifeyle mi alakalı acaba ?
  • Selamlar burada kod gondermeniz gerek derken bahsettiginiz kod nedir

• Ne zaman diye beklerken ilk sorunu yaşadık. Dün paketin yenilenme tarihi idi, 1 gün öncesinden 20 TL yüklememe ve yenilenme anına kadar yeterli miktarda kotalarım olmasına rağmen paketi otm yenilememiş ve süresi bittiği için sonrasındaki tüm işlemleri TL bakiyesinden yemiş. Şimdi gel de bunu MH ne anlat, zararın tazminin iste. Turkcell farkı burada çıkıyor işte, adamlara bir kayıt bırakıyorsun çözene kadar inceliyor ve haklıysan mutlaka telafi ediyorlar. Bunlarda muhatap bile bulacağımı sanmıyorum.

EDIT: Sora inceleye öğrendim ki sorun Telsiz kullanım vergisi imiş (telefonu eşim kullandığı için ilgi kesinti mesajından haberim olmadı tabi). Tam 20 TL yüklemiştim, 1,58 vergiye gidince bakiye 19 TL den az olunca yenilenememiş tabi. Boş yere 5 TL ödemiş olduk, sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Ağustos 2016; 14:21:53 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Mobil veri sorunu + gecikmeli sistem yeterli bakiye olduğunda bile sistem tarife ücretini geç çekiyor yıllardır var Vodafone da cozemiyorlar

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım bugün bir hafta verdiler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: böbrekci

Ben yaptım bugün bir hafta verdiler bana

Ne yaptın hocam? Keşke alıntı yapsaydın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Vodafone Yanımda uygulaması ile ek paketler bölümünden 1 günlüğüne geçerli bedava 1 gb internet alabilirsiniz arkadaşlar. Az önce yaptım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

Normalde bir haftaydi.

Ben yaptım bugün 1 hafta geçerli 1 gb verdiler self servis uygulamasından.

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Mevcut abonelerin hepsi alabilir

Hocam emin misiniz?
    Ben de ona göre geçiş yapıcam.
  • Şöyle bir anormal durum var. 3 gb olan pakete geçtim. Daha sonra bunlar kendiliklerinden bana ek bir sosyal medya paketi tanımlamışlar, sanırım TL yğkledim diye. Bu paket 250 mb, biter bitmez de artık face e filan girememeye başladım. Heryere giriyorum, 2 küsür gb daha var hatta 7000 sorgusuna göre. Youtube filan herşey tamam ama sosyal medya girişi kısıtlı. Browserların ikisi de girmiyor, face kendi uygulaması da girmiyor. Ama face uygulaması, push bildirim alıyor. Ama bildirim içeriğini okuyamıyor.

Bu durum için 5 defa şikayet açtım, her seferinde çözüldü dediler, her seferinde durum aynı. Ücretli (niye ücretli olduğunu da anlamadım) müşteri hizmetlerini aradım, onlar da sorun yok diyor ama sorun var. Ben de hattı değiştirmeye karar verdim. Uygun bir Turkcell tarifesi bulunca geçeceğim. Telefon note edge (bununla ilgili değil tabi sorun). Sadece mobil veri de giremiyor, wireless olunca face e giriyor. Başına böylr sorun gelen var mı, çözümünü duyan var mı ? Çünkü vodafone servisindekilerde sorunu anlayabilecek zeka bile olmadığı belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Daha bu akşam MEGA3GB ye geçmiştim, şimdi buna sms attım. Bu da kabul oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

10 TL ye 300 dakika, 1000 sms, 1 gb nete de hayır demeyiz.

10 tl ye 300 dk 1000 sms i nasıl aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Daha bu akşam MEGA3GB ye geçmiştim, şimdi buna sms attım. Bu da kabul oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

10 TL ye 300 dakika, 1000 sms, 1 gb nete de hayır demeyiz.

10 tl ye 300 dk 1000 sms i nasıl aldınız ?

Öle bişey yoktur hocam olsa yazarladı 3 bölmüş arkadaş direkt
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Babama almistik 15 tl olandan. Dun aynisi oldu. 15 tl yukluyor ama aktif olmuyor. Meger once 1.58 kesmis. Bakiye yetersiz gelince normal ucretten yemis butun parayi. 0.46 tl kalmis l
    Ise bak kurnaz bunlar. Coook kurnaz...
    Basligi olusturan arkadas 15+1.58 yani en az 17 tl diye ilave etmeli..

• 1.58 tl olayi yeni bir sey degil.
    Diger operatorden hattini tasiyanlar yil sonuna kadar bu vergiyi odemiyorlar. Diger herkes tarife ucreti + 1.58tl odeyecekler.
    Tum operatorlerde yillardir durum boyle...

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Aldım yazmadım hocam. Yok öyle bir tarife. Mega3 ten sonra mega2 de çıkınca espri olsun diye yazmıştım.

• an itibari ile denenmis ve 19 tl ye 3gb int 600 dk ve 1000 sms hatta yuklenmistir.bilgilendirme icin cok tesekur ederim ustadim @parlak47

• haxal H kullanıcısına yanıt
    KOLAYBAKIYE->7000 demişimdir Ücretlere Telsiz kullanım ücreti dahil değildir demişim 2-3 tane telsiz borcu olan daha fazla yüklemesi gerekiyor Sadece tarife ücretlerini yazmak en doğrusu
  • ray2 R kullanıcısına yanıt
    IPTAL YENI FT->3636 iptal ediniz Facebook- Twitter Paketi almışsanız Süreniz bitmeden facebook - Twitter a giriş yapamazsınız İlginç ilk kez sizden duyuyorum kendiliğinden tanımlamışlar diye
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.