Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Sıkıntı yok

Teşekkürler

• Online Self Servis'te internet veya konuşma hakkım bitince hattı kullanıma kapat gibi bir seçenek var mı?
  • Katılım devam ediyor değil mi? Evdeki son hattıda geçireceğim yarın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodofone yanımda uygulaması ek internet paketleri alırken (bazılarında)0krş ibaresi çıkıyor bug mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 3 Ağustos 2016; 13:18:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Hat kısıtlama yaparsanız sonrasından ücret ödeyerek actirabilirsiniz

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor

• Bug tur satın al tıklama yoksa musteri hizmetlerini araman lazım

• DOLDUR 2GB ile 2gb aldim, ilkkez denedim oldu..

• Yok zaten tıklama var,karşısında fıyat yazıyor tıklayınca 0krş ile ücretlenecek diyor babada bu lazım ,ücretsiz yani ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 3 Ağustos 2016; 13:24:8 >
  • Aylık 2 gb da ücretsiz çıkıyor

• Bi cengaver şunu denesin :)(

• Doldur 3GB yapacağım.

Şimdi tarifem 3 gün sonra yenilenecek. Bugün 3gb alırsam bu 3gb 1 aylık kullanım süresi oluyor değil mi ?

3 gün sonra paketim yenilenince 6 gb mı olacak toplamda daha önce tecrübe eden var mı ?
  • Vodafone Yanımda uygulaması ile ek paketler bölümünden 1 günlüğüne geçerli bedava 1 gb internet alabilirsiniz arkadaşlar. Az önce yaptım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Vodafone Yanımda uygulaması ile ek paketler bölümünden 1 günlüğüne geçerli bedava 1 gb internet alabilirsiniz arkadaşlar. Az önce yaptım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

Normalde bir haftaydi.

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    2 gb da vardı 35 lira,ücret düşer diyerek almadım,şimdide uygulamaya girmiyor.

• vodafonun sayfasında doldur ile ilgili sıkıntı yok

• Arkadaşım faturalı hat kullanıyor. Faturasız hatta geçme için müşteri hizmetlerini aradı. Ne yaptıysa anında faturasız hatta geçirmedi. İlla şuan kullandığı paketin yenilenme tarihi olan 6 Ağustos'ta faturasız hatta geçirebileceğini söyledi. Ne yaptıysak saçma sapan cevaplar verdi yok Mega3gb tarifesi / paketi diye birşey yok, yok 2gb doldurma yok. Anında faturasız hatta geçilemiyor mu arkadaşlar? Kredi kartını iptal ederken bile bu kadar diretmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihinden 1 gün önce arayip faturasız hatta gecmen lazım bu tarifeler sadece kodlarla gecebiliyor

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Kodlarla geçildiğini biliyorum. Yani herhangi bir tarifeye geçirin yeter ki faturasıza geçirin dediğim halde yine aynı cevabı verdi. Herhangi bir tarife de olsa faturasız hatta aynı anda geçiremiyorlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.