Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denendi, çalışıyor. Kesin bilgi. Yayalım. Teşekkürler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam da istediğim tarife ama vodafone hattım yok kampanya süresi kim bilir ne zamana kadar 6 ay içinse bile hattı almaya luzüm görmem
  • Mega2gb devam ediyorsa bende bu hafta içinde geçiş yapacağım

• Sistemde geçici sorun mu var yoksa tarife patladı mı? Online İşlemlerde hiçbir bilgi ve kullanım hakkı görünmüyor an itibariyle. Sms ile de bilgi gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunay

quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Aktif olup kullanım haklarınız bitene kadar harcayın bittikten sonra yeterli TL yükleyip mega3gb tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz

Yani her halükarda tarifenin yenilenmesine 1 hafta var onu beklemek zorundayım.Yeni tarife şimdi aktif olsa bile eski tarifenin interneti bittiği için yine kullanamıcam doğru mu anladım.

Mega3 e geçip para yüklersen yeni paket hemen tanımlanır ve kullanmaya baslarsin. Eski paketinden kalan hakların öncelikle kullanılmaya devam eder. Yani eski paketin dk ve sms leri kullanırsınız son tarihe kadar. Yeni paketinde internetin kullanırsınız. Eski paketin süresi bitince sadece yeni paketin haklarına devam edersin.
    Sonuç olarak internet ihtiyacım var diyorsan mega3 e geç ve para yükle hemen kullanmaya başla.

Eyvallah hocam sağol bilgiler için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egunay

quote:

quote:

Aktif olup kullanım haklarınız bitene kadar harcayın bittikten sonra yeterli TL yükleyip mega3gb tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz

Yani her halükarda tarifenin yenilenmesine 1 hafta var onu beklemek zorundayım.Yeni tarife şimdi aktif olsa bile eski tarifenin interneti bittiği için yine kullanamıcam doğru mu anladım.

Mega3 e geçip para yüklersen yeni paket hemen tanımlanır ve kullanmaya baslarsin. Eski paketinden kalan hakların öncelikle kullanılmaya devam eder. Yani eski paketin dk ve sms leri kullanırsınız son tarihe kadar. Yeni paketinde internetin kullanırsınız. Eski paketin süresi bitince sadece yeni paketin haklarına devam edersin.
    Sonuç olarak internet ihtiyacım var diyorsan mega3 e geç ve para yükle hemen kullanmaya başla.

Eyvallah hocam sağol bilgiler için.

Mega 3e geç ama kontör Yükleme. Eski paketten düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an Türk Telekom kullanıyorum. Bu tarifeye geçmek istiyorum. Hem bu tarifeye geçiş yapıp hem de vodafone freezonelu olabilir miyim?
  • Arkadaşlar doldur özelliği çalışmıyor yardımcı olur musunuz

• Eski tarifenizin içeriklerini kullanamazsınız içerikleri bitirip yeniletseydiniz sizin için daha iyiydi
  • mega3 tarifesindeyim fakat 2 gb olanı benim kullanımıma daha uygun
    tarife değişikliği gerçekleştirebilir miyim mesajla?
    tarife 9 ağustosta bitiyor.

• rkntis R kullanıcısına yanıt
    geçebilirsiniz
  • teşekkürler

• quote:

Eski tarifenizin içeriklerini kullanamazsınız içerikleri bitirip yeniletseydiniz sizin için daha iyiydi

ben bu tarife ilk çıktığında geçenlerdenim o yüzden ilk önce eskisini kullanır sanmıştım zaten o da çoktan bitti gitti
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben dediğiniz gibi ilk önce tarifeye geçtim sonra onay mesajı geldi ve tl yükledim. Ama hattaki bakiye düşmüyor halen 15 tl. Bu olağan bir durum mudur ?

"Mega2gb"

• Hattimda 1 lira var ve kullanim haklarimin suresi pazar gunu bitiyor. Simdiden gecsem sorun olmaz dimi?

• Vadofonun adrese gelme olaylari devam ediyomu acaba hat tasima icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hattimda 1 lira var ve kullanim haklarimin suresi pazar gunu bitiyor. Simdiden gecsem sorun olmaz dimi?

sorun olmaz tarifeye geçeersin ne zaman kontor yüklersen o zaman kullanmaya başlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

quote:

Hattimda 1 lira var ve kullanim haklarimin suresi pazar gunu bitiyor. Simdiden gecsem sorun olmaz dimi?

sorun olmaz tarifeye geçeersin ne zaman kontor yüklersen o zaman kullanmaya başlarsın

Yani eski kullanim haklarim kesinlikle yanmiyor dimi hocam? Gumlemeyelim sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

quote:

Yani eski kullanim haklarim kesinlikle yanmiyor dimi hocam? Gumlemeyelim sonra

ben bittiktçe dolan 2gb tarifesinden geçtim yeni tarife yüklenince her ikiside geçerliydi. yani silinmiyor. bende kontor vardı hemen yuklendi. sende ne olur bilemem risk almak istemiyorsan sen bilirsin

• Merhabalar;

Bu pakete faturalı vodafone dan nasıl geçebliriz?

Şimdiden teşekküer ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.