Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de hat taşıma talebinde bulundum. 2-3 güne hattım açılacak. bu tarife devam ediyor mu? malum ağustosta geçiş tamamlanacak. kodlar uçar diye tırstım şimdi
  • Arkadaşlar şu anda esnek m tarifesi kullanıyorum, süremin bitmesine 12 gün var, mega3 e geçsem mevcut internet paketim falan hemen iptal mi oluyor yoksa 12 gün daha kullanabiliyormuyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar alım başladı mı ? Kaç gündür servislerle ilgili sorun vardı ?
  • Hayırlı olsun sistem çalışıyor. Hattımı taşıyalı 3 4 gün olmuştu. Bir türlü geçmemiştim mega2Gb ye. Az önce mesaj attım ve geçtim. 15tl 400dk 2GB 1000sms.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Arkadaşlar şu anda esnek m tarifesi kullanıyorum, süremin bitmesine 12 gün var, mega3 e geçsem mevcut internet paketim falan hemen iptal mi oluyor yoksa 12 gün daha kullanabiliyormuyum?

Mevcut haklarınızı süresi bitene kadar öncelikli kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egunay -- 31 Temmuz 2016; 18:28:58 >
  • Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır Turkcell'deydim ve kampanya sürem doldu. Şu an 500dk, 2gb, 1000sms'e 30tl istiyorlar. Yarın Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim Vodafone'a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır Turkcell'deydim ve kampanya sürem doldu. Şu an 500dk, 2gb, 1000sms'e 30tl istiyorlar. Yarın Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim Vodafone'a?

ben vodafone da bi sorun yaşamadım
  • Dakikalarin gorunmuyor 7000 e ozet diyorum 15kr var diyor dakikalar yok cumada boyleydi duzeldi sizce sorun nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Normaldir sistemsel sıkıntı var ara ara gönder sistem arada bir cevap veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende az önce geçebildim.
    Bir kaç sorum var 2 gün önce siatem çalılmadığı için bittikçe dolan pakete geçmiştim. Daha dakikam falan var .

İlk tl yüklememde MEGA3GB tarifesi aktif olacak ve aktif olduğunda 30 gün geçerli olacak değil mi?
    Şu yüklemem yapmama gerek yok değil mi?
    25 gün falan sonra yüklesem sorun olmaz değil mi?

• TheEvent kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz istediğiniz zaman yükleme yapabilirsiniz

• Parlak47 saolsun vodafone a geçtim. MEGA3 Pakedine de geçişim tamamlandı kullanıma başladım. Yardımlarından dolayı çok teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: egunay

quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Arkadaşlar şu anda esnek m tarifesi kullanıyorum, süremin bitmesine 12 gün var, mega3 e geçsem mevcut internet paketim falan hemen iptal mi oluyor yoksa 12 gün daha kullanabiliyormuyum?

Mevcut haklarınızı süresi bitene kadar öncelikli kullanırsınız.

Hocam bende fırsat3gb tarifesindeyim bu ay internetim kalmadı ve daha 1 hafta var dolmasına tarife yenilenmesine.

bu mega3'e şimdi geçsem yeni tarife aktif olur mu hemen.

Eski tarifenin 1 aylık süresinin dolmasını beklemek gerekiyor mu illa bütün operatörlerde.

• NDT Man kullanıcısına yanıt
    Aktif olup kullanım haklarınız bitene kadar harcayın bittikten sonra yeterli TL yükleyip mega3gb tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Aktif olup kullanım haklarınız bitene kadar harcayın bittikten sonra yeterli TL yükleyip mega3gb tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz

Yani her halükarda tarifenin yenilenmesine 1 hafta var onu beklemek zorundayım.Yeni tarife şimdi aktif olsa bile eski tarifenin interneti bittiği için yine kullanamıcam doğru mu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Yani her halükarda tarifenin yenilenmesine 1 hafta var onu beklemek zorundayım.Yeni tarife şimdi aktif olsa bile eski tarifenin interneti bittiği için yine kullanamıcam doğru mu anladım.

Mega3 e geçip para yüklersen yeni paket hemen tanımlanır ve kullanmaya baslarsin. Eski paketinden kalan hakların öncelikle kullanılmaya devam eder. Yani eski paketin dk ve sms leri kullanırsınız son tarihe kadar. Yeni paketinde internetin kullanırsınız. Eski paketin süresi bitince sadece yeni paketin haklarına devam edersin.
    Sonuç olarak internet ihtiyacım var diyorsan mega3 e geç ve para yükle hemen kullanmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egunay -- 1 Ağustos 2016; 0:33:29 >

• Hala dakikalar internet vs kayip sizlerdede aynimi nasil bi sistemki bu saatlerce gelmez

• Bittikçe doldur özelliği çalışmıyor?

• Vodafone a geçiş tamamlandı 20 tl yükledim mega3gb yazıp gönderdim yanımda uygulamasında tarifem mega3gb yazıyor ama lira düşmedi hala 20 tl.kullanım hakkıda sorgulanmıyor. Bir yerde hata mı yaptım aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: yasa81

önce MEGA3GB tarifesine geçip sonra tl yüklemelisin

Ben hat açılır açılmaz mega3gb yazıp gönderdim sonra 20tl yükledim ama sanırım ilk açıldığında içinde lira olmadığından ya da hat daha tam aktif olmadığından mesaj gitmedi.şimdi 20 tl bakiye var tarife uygulamada mega3gb yazıyor ama lira düşmüyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.