Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ege..

Tamamen haklısınız. Müşteri Hizmetlerine işiniz düşmeden kullanabilirseniz ne ala, yok işiniz düştü ise yandığınızın resmidir.

Aynen bana yaşattıkları büyük sıkıntı için burda mesaj yazdım. Baskasi bunların tuzağına düşmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben turkcelliyim şimdi vodofone geçsem bu kampanyadan yararlanabilir miyim

• insanasigi İ kullanıcısına yanıt
    Bende Turkcell'den geçiş başvurusu yaptım bu tarifeye geçmek için inşallah geçeriz. Arkadaşlar eski yeni abone farketmez diye yazınca bende geçiş başvurusu yaptım.

• Bende dün turkcell den vodafone a geçmek için başvurdum hy 1000 dk hy 1000 sms 3 gb net 19 tl dedi bayi tamam geçir o kampanyaya dedim.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanyaymış ki o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Hangi kampanyaymış ki o?

Camda yazıyordu büyükçe BAM BAM BAM kampanya vodafone a hattını taşı fırsatı kaçırma diyordu içeri gittim adam o tarifeye taşıdı açılır bir kaç güne adını bende bilmiyorum.

• Arkadaşlar bir sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim

Şimdi ben freezone'luyum. Esnek 2gb tarifesini kullanıyorum. Tarifem her ayın 9unda yenileniyor. Ben bu tarifeye geçiş yapabiliyor muyum yapabiliyorsam eğer şimdi başvuru yapsam tarifem 9 haziranda mı değişir yoksa hemenmi değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

Arkadaşlar bir sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim

Şimdi ben freezone'luyum. Esnek 2gb tarifesini kullanıyorum. Tarifem her ayın 9unda yenileniyor. Ben bu tarifeye geçiş yapabiliyor muyum yapabiliyorsam eğer şimdi başvuru yapsam tarifem 9 haziranda mı değişir yoksa hemenmi değişir

Geçiş yapabilirsiniz hattinizda 19₺ üstünde bakiye varsa tarife yenilenir ona göre tarife değişikliği yapınız eski tarifenin 30 gününü beklemenize gerek yok hattinizda bakiye o yoksa meg yeni tarifesi bekleyen opsiyona düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: insanasigi

Ben turkcelliyim şimdi vodofone geçsem bu kampanyadan yararlanabilir miyim

Herhangi bir tarifeye geçtikten sonra hat taşındıktan sonra ₺ yüklemeden önce kodu gönderip faydalanabilirsiniz

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlayamadım hocam şimdi ben mega yeni yazıp bu tarifeyi alsam diğeri otomatik iptal mi olacak yoksa diğerini kendim mi iptal ettirmem gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

Tam olarak anlayamadım hocam şimdi ben mega yeni yazıp bu tarifeyi alsam diğeri otomatik iptal mi olacak yoksa diğerini kendim mi iptal ettirmem gerekiyor

Diğeri otomatik iptal oluyor

Bilgi için teşekkürler hocam daha ucuza daha iyi bi tarifeye geçmiş oldum

• 3₺ ye 250DK her yöne için BF250DK->7000 Tarife sonuna kadar geçerlidir

Bundan aldım iptal edemiyorum

IPTAL BF250DK yazdım 3636 gönderdim ama hatalı mesaj uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

3₺ ye 250DK her yöne için BF250DK->7000 Tarife sonuna kadar geçerlidir

Bundan aldım iptal edemiyorum

IPTAL BF250DK yazdım 3636 gönderdim ama hatalı mesaj uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor

542 müşteri hizmetlerini arayarak iptal ediniz

• Merhaba, yeni vodafone faturasız hat aldım ve yarın açılacak. Öncelikle A101 hediye çeki kampanyasından faydalanmayı düşünüyorum. Sırasıyla nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Merhaba, yeni vodafone faturasız hat aldım ve yarın açılacak. Öncelikle A101 hediye çeki kampanyasından faydalanmayı düşünüyorum. Sırasıyla nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?

1-MEGA YENI->7000 e gönder
    2-S yaz 7000 e gönder Yanımda yada online self servisinden giriş yaparak Bereket 1GB yada Bereket1000DK tanımlayın
    3-En az 20TL veya üstü yükleme yapınız
    4-Yanımda bananevar yada Avantajcepte yada MARKET25->7000 e gönderiniz

Yeni hat fırsatları
    250DK+250SMS+500MB hediye için HOSGELDIN->7000 e gönder
    40TL hediye için (Arama ve sms olarak sadece kullanılabilir) HOSGELDIN 40->7000 e gönder
    Cep aran aboneliği için ABONE->7506 a gönder
    Teşekkür ederim. Sanırım cep aran artık ücretli olmuş.
    ayrıca 4bucakg kampanyasından da faydalanabilirim sanırım?
    Kampanya çok olunca kafa karıştırıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Teşekkür ederim. Sanırım cep aran artık ücretli olmuş.
    ayrıca 4bucakg kampanyasından da faydalanabilirim sanırım?
    Kampanya çok olunca kafa karıştırıyor :)

Cep aran 7506 a bağlı ücretsizdir 7000 e bağlı olan ücretlidir
    4BUCAKG->4545 daha kimseye hediye gelmedi şartları sağlayan sim kartları ve telefonları 4G uyumlu abonelere sadece hediye gelmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 30 Mayıs 2017; 16:51:56 >
    Anladım hocam. Peki 20 TL yüklemeden A101 çeki kazanma imkanım yok değil mi? Ayrıca HOSGELDİN ve HOSGELDİN 40 aynı anda oluyor mu, Yoksa ikisinden biri mi seçilecek?

Ayrıca hattan saçma sapan üyelikler yapılmasın diye Hattı mobil ödemeye kapatmak mı gerekiyor? Nasıl bir önlem almalıyım?

• Selfy'nin Turuncu Small paketi ile mega yeni arasında kaldım. Şu anda vodafoneluyum. İki tarife de neredeyse aynı içerik olarak. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.