Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone yanımda ile denediğimde 22 Tl yükleyin 2gb 50 tl yükleyin 3 gb +25 tl A101 kodu diyor bereket kampanyasından 50 tl yükleyerek mi yararlanabiliyorum ben hattımla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Vodafone yanımda ile denediğimde 22 Tl yükleyin 2gb 50 tl yükleyin 3 gb +25 tl A101 kodu diyor bereket kampanyasından 50 tl yükleyerek mi yararlanabiliyorum ben hattımla?

Herkese standart 50₺ ve üzeri yüklemede veriyor

• Hocam merhaba,

Şuan vodafone da taahhütlü ve faturalı hattım var. 23 Haziranda taahhüt bitiyor ve faturalı olarak devam etmek hatta vodafone ile devam etmek istemiyordum. Ancak mega tarifesini görünce merak ettim, bu tarifeye geçebilir miyim? Taahhür bitiminden sonraki gün geçiş yapsam herhangi bir ücret çıkar mı? Faturalıdan faturasıza geçeceğim için ayrıca bir ücret yansır mı?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ben mega yeni paketine geçtim 50 tl yükledim başka yapmam gereken birşey var mı birde bu mega yeni paketini her ay yeniden almak gerekiyor mu otomatik yenilemeli paket mi ?

Edit : A101 kodu geldi teşekkürler 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 31 Mayıs 2017; 21:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Tamamdır hocam ben mega yeni paketine geçtim 50 tl yükledim başka yapmam gereken birşey var mı birde bu mega yeni paketini her ay yeniden almak gerekiyor mu otomatik yenilemeli paket mi ?

Edit : A101 kodu geldi teşekkürler 😊

1 kere tarifeyi değiştirdikten sonra artık yapmanıza gerek bir şey kalmadı 30 günde bir yükleme yaparak faydalanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

Hocam merhaba,

Şuan vodafone da taahhütlü ve faturalı hattım var. 23 Haziranda taahhüt bitiyor ve faturalı olarak devam etmek hatta vodafone ile devam etmek istemiyordum. Ancak mega tarifesini görünce merak ettim, bu tarifeye geçebilir miyim? Taahhür bitiminden sonraki gün geçiş yapsam herhangi bir ücret çıkar mı? Faturalıdan faturasıza geçeceğim için ayrıca bir ücret yansır mı?

Faturasıza geçerseniz son fatura+yıl sonuna kadarki telsiz ücretleri son faturada alınacaktır Başka operatöre taşınıp geri gelirseniz sadece son fatura size çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: yyildizz

hocam teşekkürler walla.

ama birkaç tavsiye benden: sütten ağzı yanan biri olarak:
    öncelikle bu paraya bu tarife vodafone kalitesi çok iyi

- önce ramazan paketine üye olup sonra 50 tl yükledim. 3gb+25 tl kupon kazandım(a101)
    - megayeni 3gb abone oldum. süper
    - eski 250 dk aboneliğimi kapattırmdığım için tl yükler yüklemez o da geldi.. istemiyordum. bana 600 dk yeter..
    siz siz olun önce eski tarife-paketinizi iptal edin :)
    - 5 ay önce burda birinden 50 tl'ye 50 gb almıştım :) ondan kalan 10 gb vardı. onu da sildiler. geri gelmiyor..neyse diyorum artık.. siz siz olun eski paketi bitirip ondan sonra bu pakete geçin :)

saygılar-sevgiler.

Tarife değişikliklerinde ek paket istemiyorsanız yapacağınız şey müşteri hizmetlerini arayarak ek paketlerinin hepsini iptal ederek ₺ yükleyiniz

merhaba
    annemim hattında mega 2gb paketi var.
    paketi yarın 20:30da yenilenecek
    mega yeni tarifesine geçmeden eski paketi iptal etmeye gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 31 Mayıs 2017; 22:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

hocam teşekkürler walla.

- önce ramazan paketine üye olup sonra 50 tl yükledim. 3gb+25 tl kupon kazandım(a101)
    - eski 250 dk aboneliğimi kapattırmdığım için tl yükler yüklemez o da geldi.. istemiyordum. bana 600 dk yeter..
    - 5 ay önce burda birinden 50 tl'ye 50 gb almıştım :) ondan kalan 10 gb vardı. onu da sildiler. geri gelmiyor..neyse diyorum artık.. siz siz olun eski paketi bitirip ondan sonra bu pakete geçin :)

saygılar-sevgiler.

Tarife değişikliklerinde ek paket istemiyorsanız yapacağınız şey müşteri hizmetlerini arayarak ek paketlerinin hepsini iptal ederek ₺ yükleyiniz

merhaba

Merhaba tarife değişikliği yaparak mega yeni tarifesine geçerseniz mega2gb otomatik iptal olacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

hocam teşekkürler walla.

saygılar-sevgiler.

merhaba

Merhaba tarife değişikliği yaparak mega yeni tarifesine geçerseniz mega2gb otomatik iptal olacaktır

teşekkürler.
    iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

A101 kodu desifre edildiginde kullananlardanım benim sorum su 50tl yukleme yapsam bu kampanyadan tekrar faydalanabilirmiyim yoksa bir hat bir defamı kullanabiliyoi bu kodu

Bilmiyorum ana konusunda sorabilirsiniz Bende kullandım yüklemeyi denemedim ama birileri farklı kod geldiğini söylediler diye hatırlıyorum
    parlak47 Hocam

Numara taşıyarak A101 25 hediye çeki için gecen hafta hat açıldı 20 tl yükledim MARKET 25 yazıp 6666 yolladığımda ya hatalı mesaj yada ramazan bereket paketine üye olmalısın sms geliyo hocam a101 25 tl nasıl alabilirim..
  • Faturalı freezone lu için tavsiye edeceğiniz buna benzer bir tarife varmı? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

parlak47 Hocam

Numara taşıyarak A101 25 hediye çeki için gecen hafta hat açıldı 20 tl yükledim MARKET 25 yazıp 6666 yolladığımda ya hatalı mesaj yada ramazan bereket paketine üye olmalısın sms geliyo hocam a101 25 tl nasıl alabilirim..

Bereket paketini yanımda yada online self servisinden alıp ondan sonra MARKET25->6666 a gönderiniz
  • Merhaba arkadaslar hattim turkcell. Vodafone un mega yeni (600dk+3gb+1000sms 19tl) tarifesini kullanmak istiyorum. Vodafone 'a hattimi tasimak icin bayii ye gittim. Fakat bu tarife bayii de yok. Ordaki yetkilinin haberi de yok.. Vodafone'a gecip bu tarifeyi kullanmak icin ne yapmaliyim..

Saygilar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Volkan

Simdi benim hattim turk telekom mega3gb tarifesi icin numara tasiyarak hangi tarifeye gecmeliyim.Bayi direk beni bu tarifeye gecirmiyor o tarife kapandı diyor.

Herhangi bir tarife seçiniz Taşıma bittikten sonra TL yüklemeden önce MEGA YENI->7000 e gönderip ondan sonra uygun TL yükleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 1 Haziran 2017; 17:35:54 >
  • Tesekkurler dostum

Hocam bu değişikliği nasıl yapıyoruz ? Vodafone yanımda'ya girip geçebileceğim tarifelere baktığımda bir şey görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

Hocam bu değişikliği nasıl yapıyoruz ? Vodafone yanımda'ya girip geçebileceğim tarifelere baktığımda bir şey görünmüyor.

İstediğiniz tarifenin kodunu 7000 e gönderiyorsunuz
    Çok teşekkürler cevap için

• Süpersin yaa

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.