Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Thanks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattımı yeni vodafone'a taşıdım yararlanabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurhanuslu

hattımı yeni vodafone'a taşıdım yararlanabilir miyim acaba?

Yararlanabilirsiniz

• Parlak kardeşim numaram taşındı, dediğin yöntemlerle aldık paket ve ek içerikleri şu an çok mutluyum ama içimden bir ses de beni kemiriyor ulan korsan bir iş mi yaptık diye:) hiç bir yerde senin verdiğin bu tarife bilgileri yok :) Allah razı olsun ne diyeyim daha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

Parlak kardeşim numaram taşındı, dediğin yöntemlerle aldık paket ve ek içerikleri şu an çok mutluyum ama içimden bir ses de beni kemiriyor ulan korsan bir iş mi yaptık diye:) hiç bir yerde senin verdiğin bu tarife bilgileri yok :) Allah razı olsun ne diyeyim daha :)

Hepsi yasaldır kardeşim güle güle kullan inşallah memnun kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

Parlak kardeşim numaram taşındı, dediğin yöntemlerle aldık paket ve ek içerikleri şu an çok mutluyum ama içimden bir ses de beni kemiriyor ulan korsan bir iş mi yaptık diye:) hiç bir yerde senin verdiğin bu tarife bilgileri yok :) Allah razı olsun ne diyeyim daha :)

A101 hediye çeki almak için yanımda üzerinden bereket 1gb yada bereket 1000dk alıp sonra bananevar adlı kısımda altta a101 hediye çeki kodu alabilirsin
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    İftarliklarimizi da aldik bu çek ile valla süper iş , tekrar çok sağolasın

• Mega yeni -> 7000 e mesaj
    25 tl yükledim tarife yüklendi 600 dk 3gb 1000 sms
    2gb1tl->7000 e
    1gb1tl->7000 e
    4BUCAKG yazıp 4545 e mesaj

Yanımda uygulamasından ek paket kısmından 1GB bereket hediyesini aldım. Yine yanımda uygulaması bana ne var kısmında A101 hediyesi çıktı. Bana ne var bölümde 100 mb hediye de var.

BJK1 yazıp 1903 e gönderdim 3 gb geldi 1 tl. Ama sonra iptal edin hediye geldikten sonra. Her ay 1 tl çeker yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachios

Mega yeni -> 7000 e mesaj
    25 tl yükledim tarife yüklendi 600 dk 3gb 1000 sms
    2gb1tl->7000 e
    1gb1tl->7000 e
    4BUCAKG yazıp 4545 e mesaj

Yanımda uygulamasından ek paket kısmından 1GB bereket hediyesini aldım. Yine yanımda uygulaması bana ne var kısmında A101 hediyesi çıktı. Bana ne var bölümde 100 mb hediye de var.

BJK1 yazıp 1903 e gönderdim 3 gb geldi 1 tl. Ama sonra iptal edin hediye geldikten sonra. Her ay 1 tl çeker yoksa

Bereket 1000DK yada Bereket 1GB 3 ay her tarife dönemi olmak üzere hediye gelecektir
    IPTAL BJK1->1903 genel mesaja EVET->1903 diye cevaplayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 8 Haziran 2017; 22:40:41 >
  • MARKET25->7000 e gönderiniz. smsi vodafondan gelmesine rağman bu mesajı atınca hata verdi vodafone yanımda uygulamasında ise MARKET25->6666 e gönderiniz.
    yazıyordu 6666 ya gönderince cevap geldi gerçi uygulamayı kurmuştum ama sms gönderip benim gibi hata alan varsa diye haber vereyim istedim

@parlak47 hocam teşekkürler
  • 19TL ye 600DK+1000SMS+3GB için : MEGA YENI->7000

Tarifeyi yenilediğinizde istediğiniz ek paketler içinde yeterli bakiye yükleyerek

Tarifeye ek 1TL ye 2GB için : 2GB1TL->7000

Tarifeye ek 1TL ye 1GB için : 1GB1TL->7000

Toplamda 21TL ye 600DK+1000SMS+6GB içeriğe sahip olabilirsiniz

Bunu nasil yapacağız yani ne gerekli? 10 aydir bittikce dolan 3 gb li kullaniyor annem 6 gb internet icin 38 lira veriyor, hat tasimak falan yaziyor bunu faturasiz vodafone hatti olan biri nasil alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Faturasız hat kullanıyor ise annen MEGA YENI yazıp 7000 e göndercek bu kadar basit.

• Karakartallı olmak için ayda 5 ₺ vermek gerekiyor değil mi ?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    10 liraya 3 gb doldur gecerli mi bir de ek olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt51

Karakartallı olmak için ayda 5 ₺ vermek gerekiyor değil mi ?

BJK1,BJK3 ve BJK5 olmak üzere 3 tane destek paketi vardır

BJK1->1903
    IPTAL BJK1->1903
    Gelen mesaja EVET->1903

BJK3->1903
    IPTAL BJK3->1903
    Gelen mesaja EVET->1903

BJK5->1903
    IPTAL BJK5->1903
    Gelen mesaja EVET->1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

10 liraya 3 gb doldur gecerli mi bir de ek olarak?

Evet geçerlidir
  • 15 gundur bu tarifeye gecmeye calisiyorum ancak vodafone da bu tarife hakkinda bilgisi olan yok faturasiz hangi tarifeye gececiz o konuyu anlayamadim hep farkli tariflere yonlendiriyorlar rastgele faturasiz bir tarifeye gecsek bu sistem yuruyecekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

15 gundur bu tarifeye gecmeye calisiyorum ancak vodafone da bu tarife hakkinda bilgisi olan yok faturasiz hangi tarifeye gececiz o konuyu anlayamadim hep farkli tariflere yonlendiriyorlar rastgele faturasiz bir tarifeye gecsek bu sistem yuruyecekmi

Konuyu baştan sona okuyun ne dediginizi anlayamadim

• Hocam iyi günler mega yeni tarifesi için 7000 e mesaj attım.

Sahip oldugunuz abonelik bu servisi kullanmak icin tanimli degil. Cevabı geldi. Bu tarifeler faturasız için mı?

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Esimin hatti pttcell vodafonedaki bu tarife yada paketi yaptirmak icin hatti tasimamiz lazim ilk once vodafone cepshoplarda hatti hangi tarife ile acalim diye soruyorlar bu olayi soyledigimde oyle bisey yok farkli tarifelerden acabiliriz demekteler bende farkli tarife ile hat acilirsa bu sistemi yapabilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.