Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HERYERINDIRIM >>7000 e sms gönderince ne oluyor hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar, babami bu tarifeden yararlandirmak istiyorum ama su an pttcell kullaniyor. Vodafone faturasiz en ucuz tarifeye tasiyip sonra bu tarifeye gecsek olur mu? Yoksa illa belli bir tarifeyemi gecmemiz gerekir?

Heryerindirim tarifesini seçip taşındıktan sonra TL yüklemeden önce MEGA YENI->7000 e gönderiniz

Hocam peki bu tarifenin abone olduktan sonra gecerlilik tarihi-maksimum yararlanma suresi gibi seyleri varmi?

Yani maksimum 1 sene yararlanabiliyorsunuz gibi?

Bir de 1 tl ye 2 gb internetten her ay ayni sekilde ayni fiyata yararlanabiliyormuyuz?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar, babami bu tarifeden yararlandirmak istiyorum ama su an pttcell kullaniyor. Vodafone faturasiz en ucuz tarifeye tasiyip sonra bu tarifeye gecsek olur mu? Yoksa illa belli bir tarifeyemi gecmemiz gerekir?

Heryerindirim tarifesini seçip taşındıktan sonra TL yüklemeden önce MEGA YENI->7000 e gönderiniz

Hocam peki bu tarifenin abone olduktan sonra gecerlilik tarihi-maksimum yararlanma suresi gibi seyleri varmi?

Bir de 1 tl ye 2 gb internetten her ay ayni sekilde ayni fiyata yararlanabiliyormuyuz?

Tarife fiyat içerik Vodafone Btk kurallarına göre değişikliği yapmayı saklı tutar 2gb1tl ve 1g1tl ne kadar devam edecek kimse bilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

HERYERINDIRIM >>7000 e sms gönderince ne oluyor hocam ?

Standart tarife oluyor bazı tarifeye ek paketler otomatik iptal oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarife fiyat içerik Vodafone Btk kurallarına göre değişikliği yapmayı saklı tutar 2gb1tl ve 1g1tl ne kadar devam edecek kimse bilemez

Tesekkur ederim ilgin icin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

mega yeni tarifesindeki dakikaların ve internetin ücretlendirme periyodu nedir?

Dakika bitince ek paket almazsanız dakika 60sn/0.70kr

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:24:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Sormak istedigim, dakika ve internet nasil dusuyor. 5 saniye konusunca 1 dakika mi dusuyor? İnternete girince 10kb kullaninca 100 kb mi azaliyor?

o kadar ince detaya maalesef bakmıyorum dikkat etmedim faturasızlarda ücretlendirme peryodu dakikalıktır
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:23:56 >
  • yeni bir hat aldığımızda hangi tarife solsun diye soruyorlar ya bize. mega yeni tarifesine sonradan sms ile geçişte sıkıntı yaratmayacak ne cevap verebiliriz?
  • tt de 6 gb 1000 dk 1000 sms 23 liraya alıyorum sıcak fırsat mı bu buz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

tt de 6 gb 1000 dk 1000 sms 23 liraya alıyorum sıcak fırsat mı bu buz resmen

TT ye göre kıyaslarsan bende Vodafone turkcelle kıyaslarım bana turkcellde 600dk+1000sms+6gb 21TL ye bul hemen geçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

yeni bir hat aldığımızda hangi tarife solsun diye soruyorlar ya bize. mega yeni tarifesine sonradan sms ile geçişte sıkıntı yaratmayacak ne cevap verebiliriz?

Zaten öyle olacak hattı mega yeni üzerinden açamazsınız Heryerindirim tarifesini seçip hat açıldıktan sonra MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • Benimde mevcut faturalı paketim gelecek ay bitecek. Faturalı paketi iptal edip bu Mega Yeni paketine geçeyim diyorum. Geçişte bir problem olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degad -- 12 Haziran 2017; 12:52:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degad

Benimde mevcut faturalı paketim gelecek ay bitecek. Faturalı paketi iptal edip bu Mega Yeni paketine geçeyim diyorum. Geçişte bir problem olur mu ?

Sorunsuz geçiş yapabilirsiniz geçenler olmuş

• Hardwired kullanıcısına yanıt
    Vodafonede 21TL

• Turkcell den vodafone faturasıza geçmek istiyorum hangi kampanya var arkadaşlar

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Geçme kardeşim vodafone interneti içler acısı, 19tl lik tarifede internet net şekilde biraz daha yavaş.
  • Turkcell hattımı taşımak istiyorum. Faturalı olacak şekilde bu tarifeyi nasıl kullanabilirim? Veya benzeri bir tarife var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.