Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tarifede ek 2gb+ek 1gb sürekli 1 tl mi olacak..yani daha sonradan değişir veya kalkabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatore61

arkadaşlar bu tarifede ek 2gb+ek 1gb sürekli 1 tl mi olacak..yani daha sonradan değişir veya kalkabilir mi.

Vodafone değişiklik saklı tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekomdan 25 liraya 10 GB teklifi aldim ama suanda vodafone f/p kesinlikle youtube paketi zaten yeter 9 liraya

• Yeni megaya geçebilmek için hangi tarifeyi seçmek gerekiyor ? Yeni hat alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19519

Yeni megaya geçebilmek için hangi tarifeyi seçmek gerekiyor ? Yeni hat alacağım

Heryerindirim seç açıldıktan sonra MEGA YENI->7000 e gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predatorre

Geçme kardeşim vodafone interneti içler acısı, 19tl lik tarifede internet net şekilde biraz daha yavaş.

Bunun gerçek olabileceğine inanmıyorum

• merhabalar vodafonea geçiş yaptım bugün hattım açılacak şimdi ben hem a101 çekini kullanıp hemde bu tarifeye geçebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1414

merhabalar vodafonea geçiş yaptım bugün hattım açılacak şimdi ben hem a101 çekini kullanıp hemde bu tarifeye geçebilir miyim

Geçebilirsiniz

• hat taşımada taşınma mesajı vodafoneda kaç gün sonra geliyor acaba bana gelmedide
  • Hocam faturasız yerine faturalı alsak sonra faturasıza geçsek nasıl olur?ücret öder miyiz gene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 15 Haziran 2017; 14:38:43 >
  • Bu tarifeye alım ne zamana kadar devam edecek acaba ona göre geçiş yapacağım. Bir de ben 25 yaşından büyüğüm bu kampanyadan yararlanabilir miyim yararlanamazsam 25 yaşında akrabam var öyle olur mu. Nasıl yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNKaLe -- 15 Haziran 2017; 15:21:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

hat taşımada taşınma mesajı vodafoneda kaç gün sonra geliyor acaba bana gelmedide

İşleme alındığı gün başlar 3-6 gün arasında taşımalar gerçekleşmetedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Hocam faturasız yerine faturalı alsak sonra faturasıza geçsek nasıl olur?ücret öder miyiz gene?

Yeni hat ücretleri her ay faturaya yansımaktadır Ben önermem böyle bir şeyi size
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Bu tarifeye alım ne zamana kadar devam edecek acaba ona göre geçiş yapacağım. Bir de ben 25 yaşından büyüğüm bu kampanyadan yararlanabilir miyim yararlanamazsam 25 yaşında akrabam var öyle olur mu. Nasıl yapmak lazım.

Tarifenin yaş kısıtı yoktur Vodafone kod değiştirme kapatma hakkını saklı tutar Belli değildir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.teşekkürler.

• Çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kardeşimin kullandığı ve annemin üzerine kayıtlı olan faturalı vodafone hattı var. Tarifeyi hatırlamıyorum ama spotify tarifelerinden biriydi. Fatura habire yüksek geliyor ve bana gerçekten gına geldi. İlk mesajda belirtilen mesajları gönderdikten sonra tarife geçer mi faturasıza?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Merhaba. Kardeşimin kullandığı ve annemin üzerine kayıtlı olan faturalı vodafone hattı var. Tarifeyi hatırlamıyorum ama spotify tarifelerinden biriydi. Fatura habire yüksek geliyor ve bana gerçekten gına geldi. İlk mesajda belirtilen mesajları gönderdikten sonra tarife geçer mi faturasıza?

Yanımda uygulamasından kontrol edin.

• Bugün vodafone geçiş için bayiye gittim. Tarife sordu heryerindirim tarifesi dedim. Paket istemiyormusunuz diye sordular bende sms ile paket yaparım dedim. Yalnız ayın 22 sine kafar geçişi tamamlamanız lazım dedim. Hemen işlemleri başlatıyoruz dedi ve sisteme giriyordu. Ordaki bayana söylemedim mega yeniyi. hani bu gizli tarife ya. Çünkü geçen hafta sorduğumda böyle bir tarifenin olmadığını söylemişti vodafone bayisi.

İnşallah mega yeni ile ilgili bi sıkıntı çıkmaz

• farukkk kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulaması kardeşimin telinde ne hikmetse açılmıyor. Ben yükledim ama şifre olmadığı için giriş yapamıyoruz. Faturayı da ödemediği için S yazıp 7000'e göndermesine izin vermiyor. Bu vodafone çok garip ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.