Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19519

bu 3gblı tarifenin 1 gbı gece mi ?

Hangi tarifeden bahsediyorsunuz?
  • 15 liraya filan internetsiz secenek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: onzy

eşimin faturalı turkcell hattını vodafone taşımayı düşünüyorum.

Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : 19tl bu tarifeye geçmek için vodafone bayisine gitsem bu tarife var mı? Ayrıca bu tarife faturalı mı faturasız mı?

vodafone web sitesinde bu fiyata böyle tarife göremedim

Taşıma işlemi yaparken faturasız tarifeye heryerindirim tarifesini seçiniz
    Hat taşındıktan sonra TL yüklemeden önce BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

bugun vodafone bayisine gittim heryerindirim tarifesine geçmek istiyorum dedim bu tarife sadece 1dk 50 kuruş dedi bende bi düşüneyim dedim olayı bilemediğim için bu 1dk 50 kuruş olan tarifeye geçtikten sonra BITTIKCEDOLAN1GB->7000 gönderdince 750DK + 1000SMS + 2GB : 19tl olan tarifeye mi geçmiş olacağım? ben hiç kontorlü hat kullanmadım peki mesela ben 2 gb bitirdim. kontör yüklemeye gittiğimde 19 tl yükleyeceğim orada çıkacak mı yoksa ben benim tarife 19 tl diyip mi para yatıracağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

15 liraya filan internetsiz secenek var mi?

15TL ye çeyrek altın fırsat tarifesi 500DK+250MB için SUPER600->7000 e gönderiniz
  • quote:

quote:

quote:

eşimin faturalı turkcell hattını vodafone taşımayı düşünüyorum.

Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : 19tl bu tarifeye geçmek için vodafone bayisine gitsem bu tarife var mı? Ayrıca bu tarife faturalı mı faturasız mı?

vodafone web sitesinde bu fiyata böyle tarife göremedim

Taşıma işlemi yaparken faturasız tarifeye heryerindirim tarifesini seçiniz
    Hat taşındıktan sonra TL yüklemeden önce BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

bugun vodafone bayisine gittim heryerindirim tarifesine geçmek istiyorum dedim bu tarife sadece 1dk 50 kuruş dedi bende bi düşüneyim dedim olayı bilemediğim için bu 1dk 50 kuruş olan tarifeye geçtikten sonra BITTIKCEDOLAN1GB->7000 gönderdince 750DK + 1000SMS + 2GB : 19tl olan tarifeye mi geçmiş olacağım? ben hiç kontorlü hat kullanmadım peki mesela ben 2 gb bitirdim. kontör yüklemeye gittiğimde 19 tl yükleyeceğim orada çıkacak mı yoksa ben benim tarife 19 tl diyip mi para yatıracağım?

TL yüklemeden önce hattınız taşındıktan sonra sadece 1 defaya mahsus BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz
    30 günde 1 kere tarife yenilenebilir
    Her tarife yenilenmesinde mobil veriyi kapalı hale getirip KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz

• Bakiyemde 3.70 lira varken -2.30 liraya düşmüş. 6 lira kesilmiş. Ne için kesildiğini nasıl öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Bakiyemde 3.70 lira varken -2.30 liraya düşmüş. 6 lira kesilmiş. Ne için kesildiğini nasıl öğrenebilirim?

Online self servisinden yada müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz benden şu ana kadar 0,01 kuruş kesilmiyor hiç kesildiğini de görmedim
  • Shen kullanıcısına yanıt
    Tel iphone mu?

• Shen kullanıcısına yanıt
    Vodafone yanımda yanlış gösterebiliyor bazen, *123# yaparak kontrol et

• quote:

Bakiyemde 3.70 lira varken -2.30 liraya düşmüş. 6 lira kesilmiş. Ne için kesildiğini nasıl öğrenebilirim?

Babamdada -4 gosteriyordu *123# yaptim 1 lira duruyor sorun yanimdada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Yanımda uygulaması yanlış gösteriyormuş.

• 6gb'lik pakete 35 tlye kaydoldum yeni donemde. Daha once denk gelsem bu tarz bi pakete gecerdim

• Arkadaşlar 20 lira yükleyerek 25 tl çek alanlar sonrasında 50 lira yüklediklerinde 50 liralık çek alabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: insanasigi

Arkadaşlar 20 lira yükleyerek 25 tl çek alanlar sonrasında 50 lira yüklediklerinde 50 liralık çek alabilirler mi?

Yanımda uygulamasinda teklif varsa verilir

• Ben de bu gün telekomdan vodafone'a geçtim. Geçiş işlemi 5 gün sürdü.
    Hemen mega yeni yazıp 7000'e gönderdim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 20 lira yükleyerek 25 tl çek alanlar sonrasında 50 lira yüklediklerinde 50 liralık çek alabilirler mi?

Yanımda uygulamasinda teklif varsa verilir

Açıklamalarda 50 tl yükleyen ikisini de kazanır yazıyor sanırım. Bende açılınca tekrar okuyacağım esasları. Ama yüklemeyi yanımda üzerinden yapmalısın.

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon lumia sadece self servis diye bi uygulaması var vodofonenun

• quote:

Benim telefon lumia sadece self servis diye bi uygulaması var vodofonenun

orda da çıkması lazım
  • quote:

Bu mesajı okuduktan sonra yanımda ya girdim hattımda 38 TL varken 32 TL yazıyordu. 15 dakika sonra bi daha baktım 38 TL gözüküyor...

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    İlk olarak bereket 1gb paketi self servisten aldım sonrasında 20tl yükleyerek 25 tl çek aldım çeki kullandım haber verdiğiniz için teşekkürler ederim. Şimdi self servise girince bi'şey gözükmüyor 50 lira yuklesem gene çek gelir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.