Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avans iptal ve mobil ödeme kapatmak herhangi bir kampanyaya engel teşkil eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone da çalışma varmış 7000 arayınca öyle diyor. Oda beni buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

25+25 olarak mı

25+25 dogrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Hayda niye böyle oldu ki. Tarifede sabah yenilenecek.

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

Tarifeye geçiş için sadece 1 kere mesaj gönderilmesi yeterlidir her ay gondermene gerek yok

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Üstat sonunda oldu sistem çalışmasından dolayı yapılamıyor muş. Şimdi 50 TL yükledim. 19 TL aldı mega yeni için. Fakat ne yanımda uygulamasında nede ozet yazıp 7000 atınca tanımlanan dakika SMS int görünmüyor.

50tl yükleme ile 2. 25TL A101 çeki tanımlandı.

Mega 19un aşım ücretleri daha mı hesaplı? Yasal olarak 1 SMS 40krşdan fazla olamaz. Üst limit kalktım mı?

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Haziran 2017; 10:13:5 >

• Ttden geçiş tamamlandı. Tüm paketler ve hediye çekleri alındı. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Vodafone geçtiğimden beri sistem tarafından gönderilen aynı mesaj 3 kere geliyor arka arkaya. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Ttden geçiş tamamlandı. Tüm paketler ve hediye çekleri alındı. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Vodafone geçtiğimden beri sistem tarafından gönderilen aynı mesaj 3 kere geliyor arka arkaya. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Normaldir herkese standart geliyor
  • Bayiye gittim aveadan taşıma yapacağım dedim mega yeni taşımaya kapalı bilgisi verdi. İnsaallah sorun olmaz. Heryerindirim olarak geçiş istedim. Parlak47 arkadaşın yonlendirmelerini uygulayacagim megayeni ye geçmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaliteli5

Bayiye gittim aveadan taşıma yapacağım dedim mega yeni taşımaya kapalı bilgisi verdi. İnsaallah sorun olmaz. Heryerindirim olarak geçiş istedim. Parlak47 arkadaşın yonlendirmelerini uygulayacagim megayeni ye geçmek için.

Aynen öyle yapınız sıkıntı olmaz

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu numara tasimaya a101 cek kampanyasi bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroDreams

Hocam bu numara tasimaya a101 cek kampanyasi bitti mi?

Bitince Vodafone tarafından bilgilendirme yapılır dün birine aldım yakın zamanda yapan birine sormak lazım stok bitmiş olabilir

• MEGA YENI yazıp 7000'e mesaj atıyorum 2 gündür sistemimiz geçici olarak servis dışıdır diye messj geliyor geçemiyorum.Şu anki tarifem FIRSAT3GB ama bu tarife daha ucuz olduğu için buna geçmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 20 Haziran 2017; 23:27:44 >
  • Cek kampanyasi bitiyse bosuna mi gectik vodaya :/

Sabah 5 de aciliyor hat hemen cek isini halletcem verirse tabi

• dostlar pazar günü bayiye gidip "heryerindirim" tarifesine geçmek için başvurdum. vodafonedan sms geldi perşembe sabah hattınız taşınacaktır diye.

şimdi hat sabah 06:40'ta taşınacakmış taşındıktan sonra ilk iş MEGA YENİ yada BİTTİKÇEDOLAN yazıp 7000'e sms atmak yeterli mi? başka herhangi bir şey yapmaya gerek var mı?
  • Yanlislikla bereket 1000 paketini aldim :(

Bereket 1GB alinmiyormus gitti bizim 3 aylik 1 GB :/

Mega Yeni ye sorunsuz kayit oldum+1 liralik paketleri yine sorunsuz aldim.A101 cekleri sorunsuz tek sorun benden kaynakli 3 aylik 3 gb gittik 1000 dk sectik hey allahim.
    Avans cep iptal ettim,mobil odemeyi kapattim.

1-2 islemim kaldi freezone'lu olmak icin vodayi arayacagim ve kafana gore youtube paketi alacagim aslinda suan gerekmiyor eylul gibi alicam ama acaba bu paket eylulde kaldirilir mi yoksa surekli devam eden bir kampanya mi olacak musteri hizmetlerine soracagim ona gore edit yaparim buraya simdilik memnunum zaten vodafone cuydum gerci,arada sirada TT ye geciyorum ilk defa cok uzun sureli 1 yil TT kullandim.Bir dahaki TT kullanimim ne zaman olur bilmiyorum en sinir oldugum sey bankalardan SMS gelmiyor ugras dur simdi tek tek ara :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Haziran 2017; 10:31:50 >
  • Bakiyemden 5 tl dusmus.neden olabilir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrituransahin

Bakiyemden 5 tl dusmus.neden olabilir acaba.

Yanimda uygulamasi sorunlu.

*123# ile bakin.

Freezone uyesi olucaz yok hat sahibi yaninda mi yok zart yok zurt illa ugrastiracaklar tc girersin zaten ismim falan cikacak ugras dur aksam arayalim tekrardan su bereket 1000 dk 1 gb ida sorucam.Diyicem ben 1 GB a basvurdum ama bana 1000 dk geldi.Yanimdaya girdim 1 gb icin yok oldu sistem hatasi var zannediyorum diye birseyler yapcaz bakalim yerlerse

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

• Faturasız esnek.large paketi kullanıyorum (freezone)

3 gb gündüz 3 gb gece ,750 dk,5k sms =27 tl

Arkadaslar bundan daha uygun u var mıdır tavsiye niz varmıdır

(2GB1TL 1GB1TL de yapıyorum her ay )

• 31 TL ye 9GB hala aktif mi Avea'dan geçmeyi düşünüyorum DA?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.