Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer operatörden gelenler için mega yeni kullanılabiliyor mu?

Ayrıca fiyatı değişimi 19 tl mi?

1gb 1 tl devam ediyor mu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Diğer operatörden gelenler için mega yeni kullanılabiliyor mu?

Ayrıca fiyatı değişimi 19 tl mi?

1gb 1 tl devam ediyor mu teşekkürler

Evet fiyat 19TL olup 1GB1TL devan ediyor
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Sağolun hocam bugün hattınızı taşıdık. Bayi çalışanı farklı bir tarife seçti ve o sekilde açılacak. Üzerine kodu yazınca geçebiliriz değil mi sıkıntı olmaz?

Hocam bu arada herkese bıkmadan cevap veriyorsunuz size soru sorarken çok çekiniyorum ve hakkınızı helal edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 4 Ağustos 2017; 22:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Sağolun hocam bugün hattınızı taşıdık. Bayi çalışanı farklı bir tarife seçti ve o sekilde açılacak. Üzerine kodu yazınca geçebiliriz değil mi sıkıntı olmaz?

Hocam bu arada herkese bıkmadan cevap veriyorsunuz size soru sorarken çok çekiniyorum ve hakkınızı helal edin.

Evet öyle yapacaksınız
  • Hocam yeni hat alacağım bu tarifeleri gördükten sonra Vodafone mu alsam diye düşünmeye başladım. Bu tarifeler faturalı için mi? Ayrıca fiyatları değişmiş sanırım güncel hali nedir?

• red 10 tarifesine (1 yıl tahhütlü 45 tl) geçtiğimden beri faturam asla 45 tl olarak gelmedi, sürekli 70 , 80 , 90 tl ödüyorum.. vodafone pişmanlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

red 10 tarifesine (1 yıl tahhütlü 45 tl) geçtiğimden beri faturam asla 45 tl olarak gelmedi, sürekli 70 , 80 , 90 tl ödüyorum.. vodafone pişmanlıktır.

Kullanmasını bilene fazla gelmez elbet bir yerlerden ek ücretlendirme yaşamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 5 Ağustos 2017; 13:31:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XLTRN

Hocam yeni hat alacağım bu tarifeleri gördükten sonra Vodafone mu alsam diye düşünmeye başladım. Bu tarifeler faturalı için mi? Ayrıca fiyatları değişmiş sanırım güncel hali nedir?

İlk Sayfadaki Resimde Fiyatlar Güncel ve Faturasız...

• 19 luk mega yeni kullanıyordum 22e çıktı. tekrar 19a düşsün diye ilk sayfadaki mesajı attım ama sahip olduğunuz abonelik bu servisi kullanmak için tanımlı değil dedi cevap oalrak. 1gb1tl için de aynı şeyi yaptı. şuan 3gb 22 lira üstüne iletişim vergisi. sanırım vodafone ile ayrılacak yolalrımız
  • Hocam bittikcedolan1gb tarifesinden (750dk 2gb 19 tl olan) listedeki 1000dk 4gb 23 tl olan pakete geçebiliyor muyuz? Katılım kodları aynı olduğu için kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

19 luk mega yeni kullanıyordum 22e çıktı. tekrar 19a düşsün diye ilk sayfadaki mesajı attım ama sahip olduğunuz abonelik bu servisi kullanmak için tanımlı değil dedi cevap oalrak. 1gb1tl için de aynı şeyi yaptı. şuan 3gb 22 lira üstüne iletişim vergisi. sanırım vodafone ile ayrılacak yolalrımız

Hattinizda 19₺ altı bakiye varsa

MEGA YENI->7000 e gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

Hocam bittikcedolan1gb tarifesinden (750dk 2gb 19 tl olan) listedeki 1000dk 4gb 23 tl olan pakete geçebiliyor muyuz? Katılım kodları aynı olduğu için kafam karıştı.

Listede 1000dk+1000sms+3gb olarak 23₺ ye yapabilirsiniz

19₺ ye 750dk+1000sms+2gb için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

1₺ ye 1gb için 1GB1TL->7000 e gönderiniz

3₺ ye 250dk için BF250DK->7000 e gönderiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: flort

Hocam bittikcedolan1gb tarifesinden (750dk 2gb 19 tl olan) listedeki 1000dk 4gb 23 tl olan pakete geçebiliyor muyuz? Katılım kodları aynı olduğu için kafam karıştı.

Listede 1000dk+1000sms+3gb olarak 23₺ ye yapabilirsiniz

19₺ ye 750dk+1000sms+2gb için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

1₺ ye 1gb için 1GB1TL->7000 e gönderiniz

3₺ ye 250dk için BF250DK->7000 e gönderiniz

Çok teşekkürler şimdi anladım.

sahip olduğunuz abonelik bu servisi kullanmak için tanımlı değil dedi cevap olarak tekrardan malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

sahip olduğunuz abonelik bu servisi kullanmak için tanımlı değil dedi cevap olarak tekrardan malesef.

O zaman müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturun
    sağol hocam yardımın için
  • Vodafone'a artık veda ediyorum Bulunduğum yerde çekme sorunları yaşıyorum sık sık. Selfy'nin 500 dk 5000 sms 5 gb internet 23 lira paketine geçeceğim. 500 dakika 5000 sms 3 gb interneti de 18 liraya veriyorlar. 750 dk 5000 sms 3 gb internet de 19 lira. Mega yeniden daha sıcak sayılabilir bence ikisi de. Parlak47 hocam size de çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 6 Ağustos 2017; 12:2:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanecra

Vodafone'a artık veda ediyorum Bulunduğum yerde çekme sorunları yaşıyorum sık sık. Selfy'nin 500 dk 5000 sms 5 gb internet 23 lira paketine geçeceğim. 500 dakika 5000 sms 3 gb interneti de 18 liraya veriyorlar. 750 dk 5000 sms 3 gb internet de 19 lira. Mega yeniden daha sıcak sayılabilir bence ikisi de. Parlak47 hocam size de çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Edit: Ekleme

Sıkıntı yok dostum kime öncelikle hangi operatör çevresinde çekiyorsa daha sonra fiyatları uygun gelirse o operatörü seçsin :) Vodafone babamın malı değil ayrıyetten size yardım ettiğim için ek prim yada maaş almıyorum

İyi niyetinizden şüphem yok hocam. ilk mesajda yazsa bile herkese sabırla cevap veriyorsunuz. Sayenizde vodafone'un sıcak fırsatlarından çok yararlandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.