Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Selfy ye yaş tutmuyorsa ne yapacağız:)

Kuzenimin verdim ben oldu.Herhangi birinin tc sini yazin gecin

Yeni pass paketleri faturasizda gecseydi cok cok guzel olurdu ozellikle Muzik pass paketi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 7 Ağustos 2017; 14:56:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    1₺ ye 1gb için 1GB1TL --> Bu bir defaya mahsus mu, yoksa devamlı alınabilir mi?
  • Bittikçe Dolan Midi
    17 TL
    750 Dk konuşma
    1 GB internet
    1000 adet sms

Yazıyor yanımda uygulamasından bakınca;ancak 2 gb interneti olanı 19 TL'ye kullanıyorum birkaç aydan beri ve memnunum.
    19 TL olan tarifeye zam mı gelecek? Ben çözemedim bu işi? Yardımcı olursanız memnun olurum. 1.5 seneden beri vodafone kontörlü kullanıyorum.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Siz Vodafone dan selfyye mi geçtiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Siz Vodafone dan selfyye mi geçtiniz hocam

Hayir 2 hattim var.Turk Telekom ve Vodafone

• Hattimi vodafona tasidim bakiye yuklemedim (konustuginca int) hattin acildi kullana biliyorum mega yeniye gecmek istiyorum. Bakiye yuklesem hangi paketin parasini alir acaba. Avans mi verdi bana anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 7 Ağustos 2017; 17:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

Hattimi vodafona tasidim bakiye yuklemedim (konustuginca int) hattin acildi kullana biliyorum mega yeniye gecmek istiyorum. Bakiye yuklesem hangi paketin parasini alir acaba. Avans mi verdi bana anlamadim

1GB BEREKET->7000 e gönderdikten sonra MEGA YENI->7000 e göndererek geçiniz Hediye çeki kampanyasındanda faydalanabilirsiniz
  • Pttcelden gecmistim 25 tl yukledim.Aynen oyle yaptim 2 paketim oldu 750+600 dk konusma 3+2gb int.:). Kolay gelsin

• Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

2GB hala geçerli mi? Ben yapamadım ondan bu ay 1 GB olanı yaptım mecbur

• Selam arkadaşlar Vodafone faturalarıdan mega yeni ye geçilebiliyor mu?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Selfy nin aldığınız tarifesinin içerik ve fiyatı nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Selfy nin aldığınız tarifesinin içerik ve fiyatı nedir hocam

Hocam selfy'yi okul yolu paketi icin kullaniyorum.TT hatti universite icin internet hattim gece gunduz paketlerini aliyorum sadece internet kisacasi oda her ay degil unideki evde sabit internet olmadigi icin boyle yapiyorum.Hem daha ucuza geliyor hemde isimi goruyor mega yeni paketide normal kullandigim birde youtube paketi var buna tanimli her gun 2 gb youtube kullaniyorum.Kisacasi ben kendimi ona gore ayarladim :)

• Türkcell hattım var Vodafone a geçeceğim mega yeni tarifeyi kullanmak istiyorum. Aynı zamanda A101 hediye çekinden de yararlanmak için ne yapmak lazım. İlla A101 üzerinden mi Vodafone a geçiş yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Türkcell hattım var Vodafone a geçeceğim mega yeni tarifeyi kullanmak istiyorum. Aynı zamanda A101 hediye çekinden de yararlanmak için ne yapmak lazım. İlla A101 üzerinden mi Vodafone a geçiş yapalım

Konuştuğunca internet Large üzerinden açtır 1GB BEREKET->7000 e gönder Sonrasında MEGA YENI->7000 e gönder 20TL yüklemeye 1 çek 50TL yüklemeye 2 çek verir
    Bu konuştuğunda internet l paketi aktif olur tl yükleyince değilmi. Olmaması için mega yeni yazdıktan sonra tl yüklemek lazım sanırım

• quote:

Bu konuştuğunda internet l paketi aktif olur tl yükleyince değilmi. Olmaması için mega yeni yazdıktan sonra tl yüklemek lazım sanırım

Aynen öyle yapınız
    Vodafonedan ayrıntılara bakınca 15 Temmuz’a kadar A101 şifreleri alınabilir diyor. Ayrıca kampanya Temmuz’a kadar görülüyor. Kampanya uzatıldı mı ?

• quote:

Vodafonedan ayrıntılara bakınca 15 Temmuz’a kadar A101 şifreleri alınabilir diyor. Ayrıca kampanya Temmuz’a kadar görülüyor. Kampanya uzatıldı mı ?

Bilmiyorum ama uzatılmış kaça kadar uzatıldığına dair bilgi yoktur
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.