Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

İki kere mi yaptiniz?

ilk mesajda hata mesajı geldiği için iki kere yaptım.
  • MEGA YENI yi 7000 e gönderdim laaps diye 19 liraya pakete geçiş yapıldı. Hala aktif pakete geçiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler vodafone yeni taşıyacağım hangi tarifeye geçiş yapmalıyım önce mega yeni 19tl olan tarifeye geçiş yapmak istiyorum
  • Bjk 3 gb icin referans olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

MEGA YENI yi 7000 e gönderdim laaps diye 19 liraya pakete geçiş yapıldı. Hala aktif pakete geçiş.

Laapss diye tarifeye geçerler yemeği gömerler,bu argo lafları nereden öğreniyorsunuz?
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Laaps leyla ile Mecnun dizisinde İsmailin bir repliği. Peşine eklenen salak ergence uzatmalarla bana gelmezseniz sevinirim.

• hocam emeğine sağlık, sayende uygun fiyatlı kullanım sağlayabiliyorum.
  • Arkadaşlar şu an 750DK+1000SMS+3GB 23TL tarife kullanıyorum ve Bittikçe Dolan Midi'ye geçmek istiyorum. Eski tarifemi nasıl iptal edebilirim, ve yeni tarifeye geçince şu ana kadar kullandığım sıfırlanacak mı?
  • şu an faturalıyım ay sonunda taahüt doluyor 3 4 gb olan pakete geçmem lazım faturalıyım faturalı yada faturasız nasıl geçebilirim
  • Bunlar devam ediyor değil mi? Hattımı taşıyacağım da ona göre.

• cevap yok mu ay sonu doluyor faturalıyım
  • sahin419941 S kullanıcısına yanıt
    sanırım müşteri hizmetleri veya en yakın vodafone bayiye sormanız lazım
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    vodafone bayileri burdaki tarifeleri vermiyor
  • sahin419941 S kullanıcısına yanıt
    faturalı hattınızı kontörlüye çevirip burdaki tarifelerin birine kayıt yaptırıp kullanacaksınız
  • arkadaslar su 2 gb olayi nerden geldiyse her ay 10 tl kesiyor iptal etmeye calisinca böyle bir pakete abone degilsiniz diyor. Bilen var mı aranızda

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

• Ayın başında 20 tl düştü hesaptan fakat ek 1gb ilk başta görülüyordu yeni farkettim ortada yok kaybolmuş. İptal mi ettiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

arkadaslar su 2 gb olayi nerden geldiyse her ay 10 tl kesiyor iptal etmeye calisinca böyle bir pakete abone degilsiniz diyor. Bilen var mı aranızda

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

Online self servisinden tarife ve paketlerinden paketlerim kısmından iptal ediniz

• Hocam 2 GB içerikli Bittikçe Dolan 1 GB internetini doldurmak için Doldur 1GB mi yoksa Doldur 2GB mi yazıyoruz?

Birde doldurulan GB hakkı tarife bittiği gün sona eriyor mu yoksa dolum yaptıktan itibaren ayrı bir paket gibi 1 ay daha geçerli kalıyor mu?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam 2 GB içerikli Bittikçe Dolan 1 GB internetini doldurmak için Doldur 1GB mi yoksa Doldur 2GB mi yazıyoruz?

Birde doldurulan GB hakkı tarife bittiği gün sona eriyor mu yoksa dolum yaptıktan itibaren ayrı bir paket gibi 1 ay daha geçerli kalıyor mu?

Teşekkürler.

Doldur 2GB olup tarife bitişinde kullanım hakkı sona eriyor
  • İlk sayfada mevcut vodafonelular ıcın yazıyor ama bunlar gecıs yapanlara ozel dedı mh yetkılısı. Ayrıca bayi kanalıyla bunlar uygulanabıldıgını soyledı. Acaba mevcut musterıler ıcın paketler nedır
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.