Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Her yöne dakikası olan en uygun tarife nedir? İnternet olmasa da olur.. 300-500 dk yeterli

15TL ye 500DK+250MB için SUPER600->7000 e gönder Hattında 15TL üstü yeterli bakiye varsa hemen çeker devreye girecektir Hattında bakiye olup yeniletmek istemiyorsan tarifenin son gününe kadar bekle öyle tarife değişikliği yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

Mega 3 gb tarifesindeyim, mega yeni ye gecmek istiyorum ama, 7000 e mesaj attığımda sürekli sistemimiz geçici olarak servis dışıdır diyor, 1 haftadır

Az önce bende de öyle sorunlu bir hat vardı Bu şekilde yaptırdım Online self servisinden heryerindirim tarifesine geçtikten sonra deneyiniz

Deneyeyim dedim de, 30 günde sadece 1 kez tarife değiştirebilirsiniz deyince vazgeçtim, 30 gün beklemek zorunda mıyım hocam?

30 günlük eskidendi şuan 30 günde 6 defa değiştirdiğimi biliyorum

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş hocam, oldu teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de hattımı taşıdım ve Mega Yeni yaptım. 19 TL düştü.
  • Arkadaslar benim ay donumum 1 eylul ve suan hala kullanim dakikalarim internetim var. Ben simdi mega yeni tarifesine gecmek icin talimat verirsem hemen parayi cekip yeni tarife paketlerini mi yukler yoksa ayin 1'inden sonra mi yukler?

Kisacasi suanki paketim yanmasin istiyorum ama bi yandan da mega yeniye gecisin kapatilmasindan endiseliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Ağustos 2017; 8:31:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Arkadaslar benim ay donumum 1 eylul ve suan hala kullanim dakikalarim internetim var. Ben simdi mega yeni tarifesine gecmek icin talimat verirsem hemen parayi cekip yeni tarife paketlerini mi yukler yoksa ayin 1'inden sonra mi yukler?

Kisacasi suanki paketim yanmasin istiyorum ama bi yandan da mega yeniye gecisin kapatilmasindan endiseliyim.

19TL veya üstü varsa bakiyenizden çekecektir 19TL yoksa sizden TL yüklemenizi isteyecektir
  • Yarın sabah itibarı ile vodafone açılacak mesajı geldi mega yeni için ne yapmam gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Arkadaslar benim ay donumum 1 eylul ve suan hala kullanim dakikalarim internetim var. Ben simdi mega yeni tarifesine gecmek icin talimat verirsem hemen parayi cekip yeni tarife paketlerini mi yukler yoksa ayin 1'inden sonra mi yukler?

19TL veya üstü varsa bakiyenizden çekecektir 19TL yoksa sizden TL yüklemenizi isteyecektir

Bakiye var hocam parayi cekti diyelim o zaman yeni 30 gunluk periyot mu baslicak? Yoksa suanki kullanim haklarimin zamani dolduktan sonra mi baslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

Merhaba arkadaşlar.

Bittikce Dolan Midi 19 tl lik tarifedeyim.

Az önce aşağıdaki gibi bir mesaj geldi. Hesabımdan fazla para cekilmedi ama neden böyle bir mesaj geldi anlamadım. Şimdi ne yapmalıyım. Mesaja cevap verelim mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Tarife geçişinde iade sağlarsa iyidir Bilmiyorum ilk kez böyle teklif görüyorum Ama teklif edilen tarife pahalıdır

• 30 tl ye 500 dk 1000 sms 3 GB internet verecek dimi. Su andaki tarifemden pahali ve kullanım lar dusuk.

Ozaman Mesaja cevap vermeyeyim. 19 tl ye devam ederim

• Mega yeni için 19 TL çekti sistem ama tarife detay mesajı ve haklar gelmedi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

• Yeni mega tarifesindeyim. Hesabimda 21 lira vardi. 19 liraya paketim yenilendi. Hesabimda 2 lira kaldı. 1GB1TL yazarak 7000e yolladim. Hata mesajı geldi. Tekrar yazıp yolladım. Onay mesajı geldi. Bu sefer de 1+1 liraya 1+1gb verdi. Yani 2 liraya 2gb almış oldum. 1 liraya 1gb paketini sınırsız olarak alabiliyor muyuz? Yoksa şans eseri mi oldu?

• painkill P kullanıcısına yanıt
    Bende de görünmüyordu ilk 1-2 saat içinde.Şuan baktım görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Bende de görünmüyordu ilk 1-2 saat içinde.Şuan baktım görünüyor.

Bende de geldi haklar.

• Bugün itibarı ile MEGA YENİ 7000 gönderdim tarife oldu ancak 2gb internet verdi,ayrıca 20 tl yüklü geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sile S kullanıcısına yanıt
    yarın gece taşınacak hat. 3gb diye geçirdik hattı 2 mi oldu 3 ay durur telekoma dönerim bende
  • sile S kullanıcısına yanıt
    parlak47 kullanıcısına yanıt
    mega yeni tarife içeriğinde 19 liraya 2 gb internet mi veriyor artık ?

• Degerli abonemiz, Mega Yeni kapsam?nda 23.09.2017 21:20 tarihine kadar yurt ici kullanabilecegin Heryone 600 DK, Heryone 1000 SMS, 3GB Internet Kullanimi hesabina 19 TL karsiliginda yuklenmistir. Tarifenizde kalan haklarinizi sorgulamak icin OZET yazip 7000e ucretsiz SMS gonderebilirsiniz.

• Tum mobil hat kullanicilari, Telsiz Kullanim Ucreti adi altinda alinan tutari, Elektronik Haberlesme Kanunu uyarinca devlete odemekle yukumludur. 2017 yilinin 8. ayina ait 54 KR tutar hesabinizdan tahsil edilmistir. B003

• İlk sayfadaki tarife ücretleri güncel mi?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.