Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    750DK+1000SMS+2GB (19₺) peki bu dediğim gibi her ay bittikçe otomatik doluyor değil mi?
  • Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : (19₺) ( BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000 ) girebilmek için yeni hat mı açmak gerek bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı, bimcell'e yaklaşamıyor bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : (19₺) ( BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000 ) girebilmek için yeni hat mı açmak gerek bilen var mı?

Yok eski abonelerde faydalanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

750DK+1000SMS+2GB (19₺) peki bu dediğim gibi her ay bittikçe otomatik doluyor değil mi?

Otomatik dolmuyor İster tarifenin başında ister sonunda ne zaman ek paket istersen doldurabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Otomatik dolmuyor İster tarifenin başında ister sonunda ne zaman ek paket istersen doldurabilirsin

Yaptım oldu teşekkürler. (:
  • 750DK+1000SMS+2GB (19₺) yaptım bir gb gözüküyor aceba detayı nedir bunun hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 500dk 1000 sms 3gb 19tl

Eskiden bittikçe dolandaydım sonra bunun mesajı geldi geçtim çok da güzel iyi oldu

Pazartesi günleri 100 mb 200 mb falan da geliyor zaten

Çok güzel vodafone bi aralar burger menü veriyodu

Evet vodafone güzel arkadaşlar evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

750DK+1000SMS+2GB (19₺) yaptım bir gb gözüküyor aceba detayı nedir bunun hocam :)

2GB diyoruz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Bende 500dk 1000 sms 3gb 19tl

Eskiden bittikçe dolandaydım sonra bunun mesajı geldi geçtim çok da güzel iyi oldu

Pazartesi günleri 100 mb 200 mb falan da geliyor zaten

Çok güzel vodafone bi aralar burger menü veriyodu

Evet vodafone güzel arkadaşlar evet

Mesaj içeriği Beta123beta mı geldi yoksa bildirim mi geldi size ?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anladınız yaptım ama hesap özetine bakınca 1gb gözüküyor anlamadım :)

Beta123beta bu ne demek anlamadım ama mesaj attı vodafoncum sağ olsun

Ben de hemen geçtim

Üç dört sene önce de aveada 2gb internetim vardı da o internet sınırsızdı hızı düşüyodu 2 gb sonra ama sonra 19 tl den 30 a falan çıkınca vodafona geçmiştim bir senedir falan vodadonluyum sanırım, anama da geldi benimkinden mesaj çünkü o da geçti 3 gb lık şeye mega 19 tl mi ne adı

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Beta123beta bu ne demek anlamadım ama mesaj attı vodafoncum sağ olsun

Ben de hemen geçtim

Üç dört sene önce de aveada 2gb internetim vardı da o internet sınırsızdı hızı düşüyodu 2 gb sonra ama sonra 19 tl den 30 a falan çıkınca vodafona geçmiştim bir senedir falan vodadonluyum sanırım, anama da geldi benimkinden mesaj çünkü o da geçti 3 gb lık şeye mega 19 tl mi ne adı

Beta123beta Mega19TL geçiş kodudur size gelen mesaj içeriğini paylaşabilir misiniz ?
  • quote:

Yok yanlış anladınız yaptım ama hesap özetine bakınca 1gb gözüküyor anlamadım :)

Tarife içeriği eskiden 17TL ye 750DK+1000SMS+1GB tı daha sonra 19TL ye 750DK+1000SMS+2GB olmuştur geçiş koduna bakmayınız
  • Esimin hattini vodafone tasiyali 2 ay oldu simdi nasil gecer 10 ay diyorum cok tehlikeli bir operatör ilk fatura 55 tl fazla geldi konusmayi asma ihtimali sıfır internet 2 gb doldurma ihtimali sıfır sürekli bir app den msj geliyor bilmem sukadar cekildi diyor ariyorum vodafone cekilmis bisey yok diyor engelleyin kardesim bunu bana msj gelmesin diyorum hala msj geliyor üç kuruş fazla olsun Turkcell olsun gerisi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 14 Mayıs 2017; 19:23:19 >
  • Altın 2gb tarifesi vardı bunu yaptım o iptal olmuştur demi onuda ayriyeten yapmasın

• 600DK + 1000SMS + 3GB aylık 19₺ kullanıyorum hala daha iyisi gelmedi ve gelmeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca Vodafone'lu olmayıp da geçmeyi düşünenlere tavsiyem geçmeyin. Ben ay sonunda aylık 30 lira ödemeyi göze alıp aynı tarife için Turkcell'e geçeceğim. Vodafone pişmanlıktır 2 yıllık kullanıcısı olarak ve İstanbul'un merkezinde olan biri olarak söylüyorum bunu. Ucuz fiyatlara aldanıp bu operatöre geçmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

Altın 2gb tarifesi vardı bunu yaptım o iptal olmuştur demi onuda ayriyeten yapmasın

Evet eski tarife değiştiği için iptal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

600DK + 1000SMS + 3GB aylık 19₺ kullanıyorum hala daha iyisi gelmedi ve gelmeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca Vodafone'lu olmayıp da geçmeyi düşünenlere tavsiyem geçmeyin. Ben ay sonunda aylık 30 lira ödemeyi göze alıp aynı tarife için Turkcell'e geçeceğim. Vodafone pişmanlıktır 2 yıllık kullanıcısı olarak ve İstanbul'un merkezinde olan biri olarak söylüyorum bunu. Ucuz fiyatlara aldanıp bu operatöre geçmeyin.

Her yerde operatörler aynı şekilde çekmez Kimi yerde Turkcell çeker vodafone ve avea çekmez Kimi yerde vodafone çeker turkcell ve avea çekmez kimi yerde avea çeker turkcell ve vodafone çekmez Bölgesel olarak konuşun Benim bulunduğum yerde sadece Vodafone çekiyor memnunum Turkcell pahalı ücret vodafone orta ücretli avea düşük ücretlidir genelde

Torunuma Mega2gb almıştım. Geçen hafta Vodafone mesaj gönderip "bu mesaja hayır diye cevap vermezseniz şunu yapacağım" deyip birşeyler saçmalamış. şimdi 25 lira yükleyin diyor 2GBlık bir tarife uydurmuşlar. Yarın arayacağım, eğer geri dönüşü olmazsa başka bir operatöre geçeceğim. 15 TL yerine 25 TL istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 18 Mayıs 2017; 0:13:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.