Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abi

Torunuma Mega2gb almıştım. Geçen hafta Vodafone mesaj gönderip "bu mesaja hayır diye cevap vermezseniz şunu yapacağım" deyip birşeyler saçmalamış. şimdi 25 lira yükleyin diyor 2GBlık bir tarife uydurmuşlar. Yarın arayacağım, eğer geri dönüşü olmazsa başka bir operatöre geçeceğim. 15 TL yerine 25 TL istiyorlar.

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)
    Mega2GB halen 15TL dir
    Ekrana bildirim gelmiş olabilir ve o esnada tamam a basmış olabilirsiniz *7000# den 2) Tarife ve Paketlerim ardından 2)Tarifem e bakınız hangi tarife orda yazıyorsa ona geçilmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Torunuma Mega2gb almıştım. Geçen hafta Vodafone mesaj gönderip "bu mesaja hayır diye cevap vermezseniz şunu yapacağım" deyip birşeyler saçmalamış. şimdi 25 lira yükleyin diyor 2GBlık bir tarife uydurmuşlar. Yarın arayacağım, eğer geri dönüşü olmazsa başka bir operatöre geçeceğim. 15 TL yerine 25 TL istiyorlar.

Mega2GB halen 15TL dir
    Ekrana bildirim gelmiş olabilir ve o esnada tamam a basmış olabilirsiniz *7000# den 2) Tarife ve Paketlerim ardından 2)Tarifem e bakınız hangi tarife orda yazıyorsa ona geçilmiştir

7/5/2017 17:37 de VODAFONE'dan "yeni fırsat 3gb" tarfesine geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye bir mesaj, bundan 4 saat sonra da:
    7/5/2017 21:10 da "yeni fırsat 3GB" tarfesine geçiş talebini aldık, göndereceğimiz onay mesajından sonra tarifeni kullanmaya başlayabilirsin diye mesaj gelmiş. yani Vodafonun ifadesine göre benim talebimden 4 saat önce zaten geçişim yapılmış? Bu nasıl olabilir? Nereye başvurabilirim? Yoksa uğraşmayayım operatör mü değiştireyim. Zaten 4 olan vodafone hattımı 3e düşürmüştüm. 2'ye de düşebilir sıfıra da düşebilir. Çok önemli değil.

• quote:

quote:

quote:

Mega2GB halen 15TL dir

7/5/2017 17:37 de VODAFONE'dan "yeni fırsat 3gb" tarfesine geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye bir mesaj, bundan 4 saat sonra da:
    7/5/2017 21:10 da "yeni fırsat 3GB" tarfesine geçiş talebini aldık, göndereceğimiz onay mesajından sonra tarifeni kullanmaya başlayabilirsin diye mesaj gelmiş. yani Vodafonun ifadesine göre benim talebimden 4 saat önce zaten geçişim yapılmış? Bu nasıl olabilir? Nereye başvurabilirim? Yoksa uğraşmayayım operatör mü değiştireyim. Zaten 4 olan vodafone hattımı 3e düşürmüştüm. 2'ye de düşebilir sıfıra da düşebilir. Çok önemli değil.

Gelen bildirime tamam demişsiniz ondan tarife değişikliği olmuştur

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Konustugunca internet s tarifesine gectim hocam hattimi yeni tasidim o tarifeyi sectim. Her yone 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet 19 tl bundan daha avantajli tarife var mi varsa hangisi ve nasil gecebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 19 Mayıs 2017; 19:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Konustugunca internet s tarifesine gectim hocam hattimi yeni tasidim o tarifeyi sectim. Her yone 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet 19 tl bundan daha avantajli tarife var mi varsa hangisi ve nasil gecebilirim?

500DK+1000SMS+3GB Mega19TL için BETA123BETA->7000 e gönder
    750DK+1000SMS+2GB Bittikçe Dolan midi için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönder
    Cok sagil hocam sana butun şukular az gelir Vodefone dan maas alman lazim cidden
  • quote:

quote:

Babam vodafone kullanıyor. 3 gblık tarife süpermiş ama kodu bile tuhaf. İptal olur mu, devam eder mi? Adamı uğraştırmayayım, anlamaz bu işlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

quote:

quote:

Babam vodafone kullanıyor. 3 gblık tarife süpermiş ama kodu bile tuhaf. İptal olur mu, devam eder mi? Adamı uğraştırmayayım, anlamaz bu işlerden.

Yeni hat ve taşımlarda sadece çalışıyor Eski abonelerde geçici olarak servis dışıdır hatası diyor

• 29 liraya bildiginiz guzel paket var mi ?

Suan TT deyim 8 GB

25 liralik 3+3 luk var onun disinda var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

29 liraya bildiginiz guzel paket var mi ?

Suan TT deyim 8 GB

Taşımalarda
    19TL ye 500DK+1000SMS+3GB BETA123BETA->7000 e gönder
    10TL ye Ek 3GB için DOLDUR 3GB->7000 e gönder
    1TL ye Ek 1GB için 1TL1GB->7000 e gönder
    Toplamda 500DK+1000SMS+7GB 30TL bundan daha ucuza kimse yapamaz
  • Hocam babamın şu anki tarifesi fırsat 2gb 20 tl lik tarife. Bittikçe dolan1 gb a geçebiliyor muyuz? 250 dk daha fazla konuşma iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

Hocam babamın şu anki tarifesi fırsat 2gb 20 tl lik tarife. Bittikçe dolan1 gb a geçebiliyor muyuz? 250 dk daha fazla konuşma iyi olur.

Geçebilirsiniz
    Bu MEGA19TL tarifesine geçip aynı zamanda Vodafone Freezone a da üye olabilir miyim? Onun sağladığı kampanyalardan vs. faydalanabilir miyim?
  • quote:

Bu MEGA19TL tarifesine geçip aynı zamanda Vodafone Freezone a da üye olabilir miyim? Onun sağladığı kampanyalardan vs. faydalanabilir miyim?

Freezone a üye olabilirsiniz Üyelik için FREEZONE->1525 e gönder
  • istanbul içinde avrupa yakasında vodafone faturasız hat alıcam ama hat ücreti 60₺ istendi.Uygun fiyatlı sim kart alabileceğim yer bilen varsa benimle paylaşabilir mi?
  • Avrupa yakasında bağcılar yüzyıl mahallesinde geçen gün 40 tl ye görmüştüm ama yine de pahalı geldi. Bazen bimcell hatlar uygun oluyor. Onları takip edip de alabilirsiniz.
    Ustat vodafone da boyle atiyorum 20 tl degil de 30 yl yukledem internetbveyavkonysma hakki geliyor mu veya kac tl yuklemeye ne kadar promosyon geliyo?
  • quote:

Ustat vodafone da boyle atiyorum 20 tl degil de 30 yl yukledem internetbveyavkonysma hakki geliyor mu veya kac tl yuklemeye ne kadar promosyon geliyo?

Avantajcepte uygulamasından bakabilirsiniz
  • quote:

quote:

Suan TT deyim 8 GB

Taşımalarda

Hocam 19 TL ye bu tarifeye hattımı taşımak için gidip başvursam o zamana kadar açık kalır mı tarifeye abone alımı kapanırsa boşuna geçmiş olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

quote:

Suan TT deyim 8 GB

Taşımalarda

Hocam 19 TL ye bu tarifeye hattımı taşımak için gidip başvursam o zamana kadar açık kalır mı tarifeye abone alımı kapanırsa boşuna geçmiş olmayalım.

Şuan açıktır ileri zaman bir baktın 3 ay bir baktın 1 gün garantisi yoktur Sistemler kabul ederse geçersin Birine kabul ederse herkes için kabul eder

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.