Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka Bir Operatörden Taşıma Yolu İle Yada Faturalı Tarifeden Faturasız Tarifeye Geçmeniz Gerekir
  • Altın fırsat 2gb tarifesine sms le geçemedim...MH'yi aradım o mevcut abonelere olmuyor size 28 tl olur dedi.Tamam dedim kapattım...şimdi burdaki kodu gönderdim (ALTIN23 7000) direk tarife geçiş işlemi gerçekleşti.Teşekkürler :)
  • Merhabalar.18 lik faturasız tarifedeki 1 gb internetin kullanımı faturalidaki gibi mi acaba.1 kb 100 kb bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.Aynı mı gider...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diler100 D kullanıcısına yanıt
    Tarifen Yenilendiğinde Bilgilendirme Mesajı Geliyor Akıllı Telefonlarda Girip Çıkma Bile 11 TL Düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Tarifen Yenilendiğinde Bilgilendirme Mesajı Geliyor Akıllı Telefonlarda Girip Çıkma Bile 11 TL Düşüyor

Cevabınız için teşekkür ederim.Dakika kullanımında gibi mi demek istedim .Mesela bu tarifede alo dediğimizde 60sn gidiyor.Faturalı tarifeler 6 sn üstünden ücretlendirme yapılıyor. Demek istediğim faturalı hattın interneti ile faturasız hattın internet kullanımı koşulları aynı mı ? Çünkü bu konu detaylara yok ya da ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diler100 -- 19 Eylül 2015; 11:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diler100

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Cevabınız için teşekkür ederim.Dakika kullanımında gibi mi demek istedim .Mesela bu tarifede alo dediğimizde 60sn gidiyor.Faturalı tarifeler 6 sn üstünden ücretlendirme yapılıyor. Demek istediğim faturalı hattın interneti ile faturasız hattın internet kullanımı koşulları aynı mı ? Çünkü bu konu detaylara yok ya da ben göremedim.

Faturalı İle Faturasız Kullanım Hakları Arasındaki Gözle Görülen Tek Fark Dakika Periyodu Faturalıda 6 Sn Faturasızda 60 Sn Bilginize

• 4 gb içeren 3lü paket yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Malesef Yok
  • en az 4gb interneti olan bi paket önerebilir misiniz lütfen acil faturalı faturasız farketmez
  • zicirtma kullanıcısına yanıt
    4 Gb Lı paketler ve üstü olanlar Genelde RED tarifeleri olabiliyor Engelli Bir Yakınınız Yada % 40 üstü raporlu bir tanıdık varsa onun adına hattınızı taşıttırın Engellilere özel % 43 indirim diğer şekilde pahalıya geliyor

Diğer Şekilde

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    sayenizde teşekkürler efsane fırsat 18 tl'lik tarifeye geçirdim. aynı paket için.23 tl ödüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 1 Ekim 2015; 21:55:52 >
  • hocam mesaj geldi 18lik için son başvuru 3 ekim falan yazıyor böyle bir bilgi var mı?
  • Süreler başka abonelere atılan mesajlarla değişik gösterilebiliyor
  • Bende Avea dan bıktım 

Çok ucuz fiyatı var ama tırt çekmiyor 

750 dk yada 1000 dk 250 sms 3 gb internet bana yetiyor sürekli 

Sms si az olan bir tarife yok göz boyamak için veriyorlar sms neye yarıyor sa

• valla avea bana yüzde25 indirimi vermesin hemen vodafona geçiyorum. Kendi kaybeder avea
  • ALTIN FIRSAT 2GB tarifesine sms ile geçtim kazıkçı vodafone bunu müşteri temsilcisi ile yapmıyor öyle bir tarife yok diyor bende la get deli manyak dedim sms le tak diye geçtim teşekkürler.
  • mamply M kullanıcısına yanıt
    başlığı okuduysan sadece kod ile geçilebiliyor mescut aboneler için
    başlığı okuduysan sadece kod ile geçilebiliyor mescut aboneler için
    başlığı okuduysan sadece kod ile geçilebiliyor mevcut aboneler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 7 Ekim 2015; 13:20:29 >
  • vodafone faturalı kullanıcısıyım, tarife taahütüm bu ay bitecek. Genellikle internet ağırlıklı kullanıyorum, gb/fiyat performansında hangi tarifeyi önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.