Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki tüm tarifelere faturalı Vodafone hattımla yararlanabiliyormuyum ? Önce standart tarifeyemi geçmem lazım ? Birde tahahütüm bu ayın 20 sinde bitiyor. Bitincemi tarifelere SMS ile kayıt olup geçiş yapayım yoksa bitmesini beklemeden yapsam olurmu ?

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar sorumun cevabı hakkında yardımcı olacak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Konudaki tüm tarifelere faturalı Vodafone hattımla yararlanabiliyormuyum ? Önce standart tarifeyemi geçmem lazım ? Birde tahahütüm bu ayın 20 sinde bitiyor. Bitincemi tarifelere SMS ile kayıt olup geçiş yapayım yoksa bitmesini beklemeden yapsam olurmu ?

Teşekkürler...

Taahhüt sonrası geçmeniz daha mantıklı... Standart tarifeye geçmenize gerek yok... Eğer hata verirse geçebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz Bitmeden 1 Gün Önce Faturasız Herhangi Bir Tarifeye Geçip Kodu Göndererek geçebilirsinz
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki faturasız hatta geçmeden uygun kampanyadan yararlanamazmıyız ? Faturasıza hatta illa bayii aracılığıylamı geçmemiz gerekiyor ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Kodu Göndererek Geçebilirsiniz Bayiye Gerek Yok
  • Hayırlı günler arkadaşlar.
    Babamın hattını faturasız cep standart a taşıdık ve bugün gece geçiş işlemi tamamlanacak. En düşük ücretle her yöne en yüksek dakika paketini almak için hangi işlemi yapmamız gerekir. Sadece aramalarda kullanacağı için sms ve internet önemli değil.
    Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capicino -- 23 Ekim 2015; 19:54:45 >
  • capicino C kullanıcısına yanıt
    TARİFE: ÇEYREK ALTIN FIRSAT ( İKİNCİ AY 520 DK ÜÇÜNCÜ AY 540 6 AYDA 600 DK YA ULAŞACAKTIR )

Her Yöne 500 DK + 250 MB : 15 TL ( FIRSAT15 -> 7000 ) YADA ( 600FIRSAT -> 7000 ) GELEN MESAJDA 300 DK DER ALDIRMAYIN (+250 MB İNTERNETLE GÜNCELLENMİŞTİR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

TARİFE: ÇEYREK ALTIN FIRSAT ( İKİNCİ AY 520 DK ÜÇÜNCÜ AY 540 6 AYDA 600 DK YA ULAŞACAKTIR )

Her Yöne 500 DK + 250 MB : 15 TL ( FIRSAT15 -> 7000 ) YADA ( 600FIRSAT -> 7000 ) GELEN MESAJDA 300 DK DER ALDIRMAYIN (+250 MB İNTERNETLE GÜNCELLENMİŞTİR)

Geçiş işleminden sonra deneyeceğim ve sonucu yazarım. İlginize teşekkür ederim
  • FIRSATUCLU TARİFESİNDEKİ İNTERNET HIZI NASIL HOCAM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• Hocam benim aylık cepnet mini 250mb paketim vardı onu 18 tl 1.5GB çevirdiler iptal mı oldu diğer paketim tşk

• yaydin63 Y kullanıcısına yanıt
    ÖyLe Duyumlar Var
  • yaydin63 Y kullanıcısına yanıt
    Dene Gör Yorumlarda Okumuşsundur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: capicino

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Geçiş işleminden sonra deneyeceğim ve sonucu yazarım. İlginize teşekkür ederim

İşlem tamam
    Teşekkürler
  • capicino C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun :)
  • Red tarifesine gecisle ilgili bilgisi olan var mi? Konu su; kardesim vodafone kamu hattina sahip bende turkcelliyim hattimi vodafone tasiyip red aile indiriminden faydalanmak istiyorum. Bu sekilde bir durumla karsilasanlar yapabilmis sorunsuz sekilde. Ama bulundugum sehirdekk cep shoplar olmuyor diyor ama vodafone sitesinde sartlarda sunlar yaziyor

2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, Vodafone Red’e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %35 indirimle satın alabilirler.

Bu maddeye gore gecis yapmam lazim ama olmaz diyorlar nasil is anlamadim. Yardimci olabilecek varsa sevinirim.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    ufak bayiler yanlış işlem yapmaktan veya yetkileri olmadığından korkuyorlar. tabi ki prosedürü bilmeyenler bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

ufak bayiler yanlış işlem yapmaktan veya yetkileri olmadığından korkuyorlar. tabi ki prosedürü bilmeyenler bile var.

Nedense anlamadim musteri hizmetleri de karsi tarafinda redli tarifede olmasi gerekiyor diyor. Peki o zaman vodafone red sayfasinda neden herhangi bir faturali hat sahibi diyor anlayamadim. Ya bilgi verenler hatali ya da sartlarda hata var.

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    hocam şunun mevcut aboneler için olan kodu yokmu acaba

Vodafone
    Vodafone Online Mağaza | Tarifeye Ek Akıllı Telefon
    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr//priceplans/b-y-k-alt-n-2gb-tarifesi

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Yok Yeni Hat Ya da Taşıma Yolu İle Gelmeniz Gerekir Mevcut Abone İseniz Diğer Hatlardan Birine Taşının Taşınan Gün Gene Vodafone Taşıma İşlemi Bu tarife üzerinden başlatın Sistem Böyle Yapacak Birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.