Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam teşekkürler
  • Sadece Cep Özgür, Özgür Genç ve Yeni Özgür Genç tarifelerindeki bireysel faturasız müşterilerimiz abone olabilir. Ancak mevcutta kampanyaya abone olan müşteriler yararlanmaya devam edebilirler.

Arkadaşlar eşime bir tarife arıyorum cep aran olacak ve heryöne 500 dk olacak uygun tarife fırsat 600 yüklemeyin olmadı

Yaptım 300 dk geldi kapanmış

Bana başka tarife söyleyebilecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 29 Ekim 2015; 12:57:15 >
  • enemy84 kullanıcısına yanıt
    TARİFE: EFSANE FIRSAT

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18 TL ( FIRSAT18 -> 7000 ) YENİLENDİ

Ardından ABONE yaz 7506 a gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

usta onu denedim cep özgür ile birlikte olmuyor
  • Merhaba konu için teşekkürler bende hattımı vodafone taşıyamayı düşünüyorum taşıma işleminde görevli arkadaşa şu paket yada tarife olsun diyormuyuz gidip sorduğum da bana 2 tarife söyleniyor nasıl birşey yapmamız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unsaLhsN kullanıcısına yanıt
    Herhangi Bir Tarifeye Geçip Ardından Kendinize Özel Tarifeyi Seçtikten Sonra IKRAM 3GB yazıp 3636 ya gönderin 6 Ay Boyonca 500 Mb Hediye Gelsin
  • quote:

Buna herkes katılabiliyor mu?

• quote:

Herhangi Bir Tarifeye Geçip Ardından Kendinize Özel Tarifeyi Seçtikten Sonra IKRAM 3GB yazıp 3636 ya gönderin 6 Ay Boyonca 500 Mb Hediye Gelsin

Bu dediğinizi 6 ay sonra iptal etmek için bişey yapıyormuyuz acaba yoksa kendi iptal olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün sorduğumda şuan için geçebileceğim 2 tarife olduğunu söylediler 23 TL lik tarifeye geçiş yapacağım sanırım 500 dk 2 GB internet olanı sonra sizin dediğiniz gibi bir tarifeleri yaparım. Birde Vodafone merkezlerde nano sim vermiyorlar mı kesip veriyoruz falan diyorlar kabul etmedim başka bir yere soracağım artık
  • unsaLhsN kullanıcısına yanıt
    Bende orjinal var ama çoğu yerde bulamazsınız ama var
  • arkadaşlar,

üçlü avantaj ve komple 1000 tarifelerinin kodları güncel mi? geçerlilikleri ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

arkadaşlar,

üçlü avantaj ve komple 1000 tarifelerinin kodları güncel mi? geçerlilikleri ne durumda?

3-4 gün önce 18tl üçlü avantaj yaptım oldu

• firat131 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

bu arada yeni farkettim üçlü avantajın konuşma süresi şebeke içi geçerliymiş.

komple 1000 geçerli ise faturalı vodafone hattımın birini faturasıza geçirip komple 1000 yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

teşekkürler hocam

bu arada yeni farkettim üçlü avantajın konuşma süresi şebeke içi geçerliymiş.

komple 1000 geçerli ise faturalı vodafone hattımın birini faturasıza geçirip komple 1000 yapacağım

Pardon benim geçtiğim tarife efsane fırsat tarifesiymiş.
    18 tl her yöne 500dk her yöne 1000 sms 1gb internet

• Hocam annemde altın bin miydi neydi 1000dk 1gb tarifesi var bu ay sonmuş diğer ay 28 tl olcak diye aradılar geçen gün şimdi ben komple 1000 tarifesi için mesaj atsam eski tarife bitince aktif olur değil mi? 14 kasımda bitecek şuan ki tarifesi

• quppas kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz Kullanım Haklarınız Silinmez Bir Sonraki Ayda Komple 1000 Üzerinden Ücretlendirileceksiniz
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Hocam aralık 15 de faturalı hattımın tahahütü bitiyor...hattı konturlu ye düşürüp 18 TL lık tarifeye geçirmek için verdiğiniz kodu gonderirsek oluyor mu öyle.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Kod Açığa Alınmazsa Geçebilirsiniz
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.