Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazılara 2Gb bazılarına 1 gb olarak geliyor bilginize
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Komple 1000 tarifesini kullanmaktayım. Esnek Super 3GB tarifesine geçmek için ne yapmalıyım? Mevcut tarifemin aylık kullanım süresi bitmeden geçis yapsam kalan haklarım yanar mı? Bir de esnek pakette smsi esnetip dakika alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Komple 1000 tarifesini kullanmaktayım. Esnek Super 3GB tarifesine geçmek için ne yapmalıyım? Mevcut tarifemin aylık kullanım süresi bitmeden geçis yapsam kalan haklarım yanar mı? Bir de esnek pakette smsi esnetip dakika alabiliyor muyuz?

yukarıda söylenen şekilde sms at geçiş tamamlanır. 28 tl yükleyince paketler satın alınır.

mevcut tarifenizi süreniz ya da dakikalaırınız bitene kadar kullanabilirsiniz.

esnetme olayını bilmiyorum :)
  • nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu 3gb'ın tamamını tüm bağlantılarda kullanabiliyor muyuz? Mesela 2gb'ı facebook, youtube gibi sosyal ağlarda; 1 gb'ı tüm bağlantılarda veya benzeri bir kural var mı?

• quote:

Peki hocam bu 3gb'ın tamamını tüm bağlantılarda kullanabiliyor muyuz? Mesela 2gb'ı facebook, youtube gibi sosyal ağlarda; 1 gb'ı tüm bağlantılarda veya benzeri bir kural var mı?

Ayrım yok.
    5000 smsi esnetip dakika alabiliyorsak süper tarifeymiş o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5000 smsi esnetip dakika alabiliyorsak süper tarifeymiş o zaman.

o nasıl yapılır inanbilemiyorum yaparsan burayada yazarsan memnun oluruz.
    MH arayıp bilgi almaya da çekiniyorum kodu açığa alırlar falan.

• Esneksuper3gb tarifesine yaştan dolayı geçemiyorum maalesef. Altın Fırsat 2gb tarifesine ek uygun fiyata dakika ve internet paketleri var mı acaba?

• psychô kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı Tanımı Yaparak Tarifeye Geçebilirsiniz
  • quote:

Esneksuper3gb tarifesine yaştan dolayı geçemiyorum maalesef. Altın Fırsat 2gb tarifesine ek uygun fiyata dakika ve internet paketleri var mı acaba?

sms atarak geçemedinmi anlamadım yaş olsa benim hiç geçememem lazımdı :)
    Aynen öyle oldu. Sms gönderdim 'Talep edilen tarifedeki yas sinirindan dolayi tarifeye gecisiniz saglanamamistir.' diye cevap geldi.

26 yaş altı 1. dereceden yakınım olsa çoktan kullanıcı olarak tanımlamıştım zaten. Kız kardeş çocukları da olmuyor sanırım?

• psychô kullanıcısına yanıt
    Olmaz Amcaoğlu Olur Yeter ki Cilt Numarası İle Aile Sıra numarası Aynı Olsun Konu Açmışım Forumda Bakabilirsiniz
  • şansa bak fırsat15 açığa alınmış
  • Arkadaşlar vodafone geçmeyi düşünüyorum ESNEK SUPER 3GB veya ALTIN FIRSAT 2GB tarifeleri devam ediyor mu kullananlar memnun mu daha önce hiç vodafon kullanmadım bu arada turkcell kullanıyorum

• dewam ediyor
  • komple 1000 açığa alınmış bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

dewam ediyor

Tşkler

• cheem kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum vodafone konularinda hep diger operatorlere gore sarjin daha cok harcandigindan yakiniyorlar ondan sordum

• müşteri hizmetlerinden aradılar 750 dk + 4000 sms (yanlış hatırlamıyorsam)+ 3gb internet faturalıya geçerek 1 yıl taahhüte 29tl+1,5tl vergi.

kabul ettim

esnek tarife faturasız da 3gb+500dk+5000sms 28 tl+vergi idi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.