bende bekliyorum faturasız teklif yoksa bimcelle geri döneceğim. saçma bir durum yaptıkları |
Bildirim
bende bekliyorum faturasız teklif yoksa bimcelle geri döneceğim. saçma bir durum yaptıkları |
Ben de faturaliya geçtim hocam ama kod gelmedi. Sizde son durum nedir? Çözebildiniz mi durumu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosacell diye bir şey varmış onu denemeyi düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
teknosacell pttcell hangisi size uygunsa onu deneyebilirsiniz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
49tlye 1000 dk 1000 sms 3 gb + 35 tlye sınırsız sosyal pass(twitter,facebook,instagram) paketini kullanıyorum. Ortalama 85tlye gelmiş oluyor. Benzer özelliklerde daha az ödeyebileceğim faturalı tarife var mı acaba? |
Hangisinin! Paketlerin kodu var onlar ücretsiz hediye Tarifeyi soruyorsanız onun fiyatı 53 tl oldu. Yanımda dan size özel çıkıyor. Henüz forumda kod bilgisine ben rastlamdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone her yerde böyle, şikayet etseniz bile çok tınlamazlar. Hız için Türk Telekom veya Turkcell kullanmaktan başka çaresi yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |