< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 4 Nisan 2022; 8:25:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (470. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Devletin telekomünikasyon vergisiyle ile bütün tarifeler ve kolay paketlere Zam geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olay 5 GB kullanıyordum. 41 TL şu an. Vergiyi de eklersek 45 TL. Birileri 35 TL ye 7gb aşımsız, durma özelliği olan faturalı tarifeden faydalanmış. Acaba ben de arasam yardımcı olurlar mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
-
Rica ederim hocam, her zaman
-
Hayırlı olsun hocam
Hocam bu hediye çekini nasıl alıyoruz? SMS olarak bir şey gelmedi bana. Yanında uygulamasından bakabileceğimiz yer var mı? Ben de bugün faturasızdan faturalıya geçtim.
-
Bundan da faydalandık hocam. 18 GB İnternetimiz oldu
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Faturasızdan faturalıya geçtim. 75 TL her şey yanımda hediye çeki için hâlâ SMS gelmedi. Ne yapabilirim bu konuda?
-
Süper İnt
7000 gönder 1 gb hediye gelir Vodafone faturasız TL yukleyenlere oluyor kolay pakete denenmedi
Hocam kolay paket 0tl benimki denedim 30 günlük aktif paket süreci içinde değilsiniz diyor
hocam denedim hatalı mesaj gonderdiniz uyarisi aliyorum
SUPER INT yazıp gönderin ama elle yazın üstteki otomatik yazıyla yazmayın kabul etmiyor
-
-
aynen hocam simdi oldu cok tesekkurler bilgi ve emekleriniz icin
teskkurler hocam oldu
Faturasız tarife kalmadı galiba piyasada Vodafone herkesi faturalıya çekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X