Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
251
Favori
1.706.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay 20GB olan pakete zam geldi mi? Geldiyse ne kadar oldu bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun burdan yakın. Daha ikinci ayda zam!

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Hocam linkteki bilgiye bakarsak oda zam yemiş gibi. Fiyat 83 tl olmuş

https://forum.donanimhaber.com/bimcell-ana-konu--49692658-919#152362273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 25 Mart 2022; 20:16:37 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

Bana öğleden sonra SMS geldi, Olay 20 GB tarifenin 31 Marttan sonra 65 Lira yerine 83 Liraya yükseldiğini yazmışlar.

Bu mesajla birlikte 12 yıllık Vodafone maceram sona erdi! Nisandan itibaren Bimcell'e geçeceğim.

Daha 3-4 ay önce zam yapmışlardı. 50 Lira civarıyken 65 yaptılar, şimdi aylar sonra 83.

Vodafone sanırım müşteri istemiyor ve adeta ''Gidin işte gidin'' diyor. Çünkü son 2 aydır ''Bana ne var'' bölümüne bir tane bile ek internet koymadılar. Normalde 2-3 yıldır oradan her ay bir aylık 20GB 20 TL, on günlük 10GB 10 TL gibi sunulan ek paketlerden bolca yararlanırdım. 2 aydan beri bir tane bile eklemediler.

Herkes tepki koysa ve 10 dakika zahmete girip en yakın bayiden başka bir operatöre hattını taşısa o zaman anlarlar milleti tavuk gibi yolmaya çalışmanın sonucunu.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

siz bu tarifeyi internet bağlatamadığıınız için aldınız galiba ben de aynı durumdayım , redbox felan niye almadınız

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Doğru hocam internet sıkıntılı idi, bu daha iyi hocam istediğim yere götürebiliyorum ve de hiçbir kısıtlama, sınır yok

• Kazançlı 7 GB biz forumdaşların son kalesiydi bugün gelen mesajla öğrendim kocaman bir ZAM gelmiş ve hiç hoş olmamış, umarım bu kararlarından geri adım atarlar yoksa bu işin sonunda baya bir müşteri kaybetme riski alıyor vodafone, oysa daha dün gibi hatırlıyorum bu tarife ilk çıktığı zaman burada forumdaşlar bu tarifeye geçiş yöntemlerini anlatıyordu hepimize, bu ülkede anlaşılan operatör kullanmak da artık lüks oldu, yakında dumanla veya güvercinle haberleşeceğiz! Yıllardır vodafone müşterisiyim, yıllardır da severek kullandım ama bu son ZAM olmadı vodafone, eski ve sadık müşterilerine demek ki bunu reva görüyorlar! Daha şurda ocak ayında yeni zam yapmışlardı mart bitmeden hadi bir daha bir de öyle az buz da değil kallavi bir ZAM, ciddi ciddi operatör değiştirmeyi düşünüyorum! 3G geldiği zaman bir atılım yaptı o günden beri hiçbir yatırım yok, hiçbir gelişim yok, olduğu yerde sayıyor vodafone, hatta bence koltuğunu da Türk Telekom'a kaptırdı! Arkadaşlar bu zam karşısında bir şey yapmalıyız az buz zam değil bir arkadaş yazmış %66 zam nedir?

• Gidin faturalı geçin bimcellde yer valla direk faturalı geçin size tavsiyem hiç beklemeyin.

• CevherNeDer kullanıcısına yanıt

59TL olacak ,

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Doğru, İngiltere'de TL kullanılıyor zaten.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Beni ilgilendirmiyor hangi birimi kullandıkları.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam zamanlama kötü olmuş.

Bir karar verdiniz mi? Tarife yada operatör geçişi için?

• müzikadamı kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Şöyle ki, baktım aşağı yukarı artık 45-50 liradan aşağı aylık bir tarife yok. 4 GB çok az olsa da bende sizin gibi 1 GB bile kullanamıyorum bu hattımda. Ama gördüğünüz gibi Vodafone bir rezalete daha imza attı ve bunu aynen size ilettiğim gibi ekran görüntüsü olarak Twitter'dan kendilerine ilettim ama tabiki tepkisiz kaldılar

Sizin tarife hala aynı mı benimki gibi? (Konuştuğunca İnternet Fırsat L)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bende tarife yenileme zamanı henüz gelmedi, bu yüzden hala aynı tarifede devam ediyorum.

Başka firmalara da baktım bende uygun tarife yok gerçekten.

Bulunduğum yerde şebeke sorunu hiç olmadı, aşmama garantili tarifeler şu an bana daha mantıklı geliyor.

Tek düşündüren daha önce de faturalı hat kullanırken saçma sapan paketlere otomatik onay ile gelen dijital servisler. Bunu daha önce yaşadığım için biliyorum, ve çevremde çok görüyorum.

Bunun dışında sabit fiyat ile faturalı daha cazip bir hal aldı. Bu tarife fiyatı yakın zamanda yine kesin zanlanacak. Çünkü artık bu rakamlara tarife kalmadı.

• Arkadaşlar faturasız uygun bir tarife neye geçebiliriz en uygun bilen kişlerden yardım bekliyorum.

• Arkadaşlar müşteri hizmetleri faturasıza geçme blöfünü çabuk yiyor vodafone’da. Babamın hattını adını unuttuğum 7 gb’lık bir tarifeye 35 tl’den geçirdim. Diğer türlü zamlı şekilde vodafone kullanmanın hiç bir mantığı yok. Zaten 4G hızı en kötü operatör.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

dediğiniz gib faturasıza geçmek istiyorum dedim 35 tlye uyumlu müşteri 7gb paketine geçirdi 12 ay boyuncu

1000 dk

7gb internet

durdurma ve devretme özelliği bulunuyor.

• N7K kullanıcısına yanıt
    Aynen buydu tarifesi. Piyasaya göre gerçekten çok iyi tarife/fiyat oranı.

Güle güle kullanın.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    faturalı taahhüt bitmeden de yapabiliyor muyuz bunu yoksa taahhüt biterken mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bitmeden de yapılıyor az kaldıysa tabi bitmesine

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.