Şimdi Ara

VODAFONE FATURASİZ YENİ GANİ TARİFELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
39.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ne la sanki internet kafede net açtırıyoruz. nette dakika hesabı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuşmalan -- 5 Kasım 2017; 13:49:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakikalar fazladan düşüyor :) gece 111mb tanımlandı işten sabah 8de çıktim 30dk kalkmış. Kullanmadan düşüyor. Saniye bazlı olsa belki iş görür. En ufak bir İnternet alışverişindd gitti 1 dakika. Birde fazla fazla düşünce insanı deli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir avea kullanıyorum 10 gb bitirene kadar canım çıkıyordu 10 gb ile 24 saat neti açık tutuyordum videolar filan izlemeyle bitmiyordu bu lanet tarifeye geçtim gıdım gıdım kullanıyorum ona rağmen yemin ediyorum 1 haftada bitiyor rezillik vallahi 1 kere doldur 1500 gani yaptıktan sonrada bir daha doldurma hakkı vermiyor ayın 15 günü internetsiz gezmek zorunda kaldım 10 gb filan değil yalan söylüyorlar
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeyi bende sevmedim.Aynen Hocam dediklerine katılıyorum. Türktelekomdan vodofona geçtim, daha 1,5 ay olmadan yarın itibariyle geri Türk Telekom’a geçiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 25₺ salladım bakalım. Nasılmış görelim.

Memnun kalmazsam, tarife değişikliği yaparım artık.

• 1500 dk 25 saat eder 30 gun boyunca 25 saat yeterli gelmez bence gunde 1 saat takilsan 30 gun de 30 saat eder bence yetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bu mesaj silindi.
    youtube in yeni app'i youtube go ile 4g hızında fena hızda indirmiyor hocam, ayrıca whatsapp ta ücretsiz kullanılıyor paket bitse de. bakalım bizde yeni geçtik bu ay deneyeceğiz olmadı başka kapıya
  • Geçen hafta yeğenim geçti. Abi fazladan dakika düşüyor dedi. Bende aynı sorunu yaşamıştım geçen sene. Bakalım siz memnun kalacakmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: nrcnft

2 senedir avea kullanıyorum 10 gb bitirene kadar canım çıkıyordu 10 gb ile 24 saat neti açık tutuyordum videolar filan izlemeyle bitmiyordu bu lanet tarifeye geçtim gıdım gıdım kullanıyorum ona rağmen yemin ediyorum 1 haftada bitiyor rezillik vallahi 1 kere doldur 1500 gani yaptıktan sonrada bir daha doldurma hakkı vermiyor ayın 15 günü internetsiz gezmek zorunda kaldım 10 gb filan değil yalan söylüyorlar
    Gani 3000 tarifesi bile sürekli interneti açık ama arka planda çalışan uygulamalar olan birine zarar ettirir.
    Ben genellikle tablete takıyorum,zaman zaman telefona takıyorum hattı,arka planda internet harcatmıyorum dakikalar boşa gitmiyor. Ben kendim için bu tarifeyi kullanmiyorum zaten,çocuklar haftada 4 saat film video izlesin diye boştaki hatlardan birini yaptım.
    Sürekli donanımhaberi takip ederim,yazarım okurum,whatsaptan yazarım okurum,gazete okurum,sahibindenden ilan takip ederim diyen biri gani tarifelere asla yanaşmasın zaten. Bu tarife internette genellikle saatlerce HD yada 4K fim izleyenler için iyidir ki onda da 1000 dakika 16 yada 17 saate denk geliyor. Normal kullanımlar için internet hediyeli M-L-XL tarifeleri iyi ama onları da Vodafone kaldırır. Zira TTelekoma göre bile açık ara avantajlı fiyat ve içerik.

• Bu tarifeyi 2 ay kullandım. İlk ay bin dk olanı aldım baktım devamlı interneti aç kapa yapsam da bir haftada bitirdim sonra doldur yaptım çok çok az internete girdim. İkinci ay üç bin dk olan tarifeye kayıt oldum o da 2 hafta gitti. Anlayacağınız bu tarife sanılanın aksine çok nadir internete girenler için. Ya da diğer hattından sayfayı açacaksın vf ile de bu sayfadaki veriyi veya videoyu indirip kapatacaksın. Zaten son zamanlarda vf yatırımları kesmiş artık hatları çekmiyor. Bu zamanda kullanmanın manası yok. Geçen sene 3G çeken yerde artık 2G bile çekmiyor. Kafasına göre gelip gidiyor sinyal.

• Valla iyiki geçmemişim. Yorumlara göre sürekli interneti kullanan için iyi değilmiş. Teşekkürler paylaşım yapan herkese.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.