Bildirim
VODAFONE FATURASİZ YENİ GANİ TARİFELERİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
24 saat mobil acik kullananlar var gani buna ne diyecek acaba biraz mantikli biraz gereksiz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ver 30 gb tı insanlar istediği gibi kullansın. Ganiymiş passmış anca uğraştır dur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pizza Steve
Ver 30 gb tı insanlar istediği gibi kullansın. Ganiymiş passmış anca uğraştır dur.
Pass paketleri cok iyi bence. Gecmeyi dusunuyorum da vodafone sikinti biraz
Vodafonun süper sistemleri bakalım hesaplamayı nasıl yapacak 😂🙈
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok güzel sistemmiş ama dediğin gibi vodafone doğru hesaplayabilecek mi?
Önce çekim gücünü halletsin sonra paket yapsın
Vf bugün benim için gani gani bitmiştir.(Red10)
Artık TT Prime abonesiyim.
Vf kullamnak isteyenler bölgelerindeki kapsama alanı ve sistemsel sorunları olup olmadığını araştırıp tercih kullanmalarını öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KB hesabı nasıl yapacak 101 kb ile 43 sn girenlere nasıl ücretlendirme yapacak? -
Youtube için bir tarife arıyordum..Pass video malum faturalılar içindi..şimdi faturasızlar içinde çıkmış oldu bir bakıma..
Ganiyi bir deneyelim bakalım..30GB fena durmuyor..ayrıntılar bir netleşsin bakalım..
Tarife çok iyi ama Vodafone sistemine güvenilmez. Adamlar standart tarifeleri mi ücretlendirip hesaplayamazken bunun altından kalkabileceklerini düşünmüyorum. Müşteri hizmetlerine şikayet yağar. -
saçma sapan bir fikir ttnet wifi de oturumu açık unutunca hemen 600 dakika biterdi o hesap bu da biter
Bulundugum bölgede 5mbit interneti var yogun saatlerde daha duşuk tabi gani gani olsa ne fayda bekler durursun 480p video yüklenmesini. Vodafone bişey yapacaksa kapsama alanı degil kalitesini arttırsın. -
şaçma ve aptalca artık şu mobil oparatorler anlasa artık dakika önemli değil internet satmalıyız biz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 7 Ekim 2017; 15:58:12 >
Cok saglam tarife, yarin geciyorum
1500 gani 25 tl
1500 gani ile kaç gb internet kullanabiliyoruz
bimcell kullanıyorum 4 gb 26 tl ödüyorum
en az 4 gb internet kullanmam lazım -
Aynen sürekli mobil verisi açık olan kişiler için mantıksız.Onun yerine 30 gb net verse anlarım.
Arkadaslar bu pakedi alip ustune net alirsaniz gani dakikalari konisma dakikasi olarak kullanirsiniz, bu kadar heryone ucuza veren operator yok
Allah gani gani rahmet etsin benim için yıllar önce öldü, böyle saçma sapan şeylerle de yaşadığına beni inandıramaz artık. -
Koskoca forumda bu pakede gecen yok galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Gani 3000 dk. tarifesini aldım,bitince 15 tlye doldurdum ama sen görki doldurduğumuz da 10 gb kota varmış.Yani ilk 3000 de 30gb kota ikinci 3000 de 10 gb a düşmekte...çıkacağım tabiki,bilginize.
|
Bu ne la sanki internet kafede net açtırıyoruz.
![]() |
Benzer içerikler
- telefona dışarıdan arama gelmiyor
- 44" lü numara mesaj engelleme türk telekom
- eski telefon numarası bulma
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- gizli numaradan arama
- ağda kayıtlı değil sorunu
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone hediye internet
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X