Şimdi Ara

Vodafone Faturasıza Geçeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 gün sonra Vodafone faturasıza geçmeyi planlıyorum. Bu konuda da sizlerden yardım istiyorum. Şöyle ki;

Hazır Kart ücreti ne kadardır? Bir de “Efsane Altın 2GB” tarifesini almak istiyorum. Bu tarifeyi kullanan/bilen varsa bana detaylı bilgi verebilir mi?(Tarifenin ucuz olması kafamı karıştırdı.)

Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YACHIRU -- 24 Nisan 2015; 22:09:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettigin pakete 1 ay once numara tasidim pttcellden... aylik 25 tl yukleyip 500dakika 500sms 2gb internet kullaniyorsun 1ay... 10 mumara 5 yildiz kampanya...internet cok hizli tavsiyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Bahsettigin pakete 1 ay once numara tasidim pttcellden... aylik 25 tl yukleyip 500dakika 500sms 2gb internet kullaniyorsun 1ay... 10 mumara 5 yildiz kampanya...internet cok hizli tavsiyemdir

Bende şuanda PTTCELL deyim. Pazartesi günü Vodafone hazır kart alıcam. Zannedersem Vodafone Faturalıya geçtin?

• Faturasiz efsane altin 2gb.... aynisinin faturalisi 30 tl...

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Faturasiz efsane altin 2gb.... aynisinin faturalisi 30 tl...

Peki numara taşıma işlemini nasıl yaptınız? Nekadar sürede taşıma işlemi yapıldı ve herhangi bir ücret alındı mı?

• Ücret falan yok.... nüfus kagidinla bir vodafone ugra sadece... 1 hafta sonunda tasindi numara acildi hattim

• 1 hafta benim için uzun zaman Neyse en azından hazır kart ücretinden kurtulmuş olacağız.

Kusura bakmayın zamanınızı aldım. İyi geceler...

• Ne demek 1 hafta icinde hat kapanmiyor yalniz yanlis anlama...

• İşte asıl o sorun oldu. Tarife yenilenecek şimdi. Tarifeyi durdurma imkanı var mı bu 1 hafta içinde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.