Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pm gönderdim
  • İlk 2 fatura hediyeli son 11 satis arkadaslar.
  • İlk 2 fatura hediyeli 15 tane yeni satış açıyoruz arkadaşlar. İnternet bağlantısı yapmak gibi bir niyeti olanlar bir an önce ulaşabilirler, yılbaşından sonra kurulum ve basvurular virüs dolayisiyla askiya alınabilir.
  • burada çok eleştirdiğim vodafone’la 24 ay taahhüt yeniledim. 50 mbit 80 lira teklifi gelince, altyapım da güvenilir olunca dayanamadım arkadaşlar. superonlineda 130 lira falan galiba aynı hız. kârlı oldu bence.

huawei hg255 modemlerin wifi çekim gücü berbat ama yapacak bir şey yok. bunu veriyorlar. şu mobil uygulama ödeme sorunu hallolsun bir an önce.

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Millet o paraya adsl alıyor anca yok mu şöyle 20-30 a yalın internet hala..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Solde de ayni modem malesef. Benim evin 120 m2 baya yetiyor gerci her noktada cekiyor.
  • Red 35 paketi normalde 129tl arkadaslar, yeni hat vergisiyle 140tl, yeni hat istiyorum, yeni numara istiyorum diyen ilk basvuracak forumdaşıma paketi 88tlden, yeni hat vergisi ile 99tlden vereceğim, yani kocailem indirimi ile yararlandiracagim.
    Sadece bugüne özel....

Hocam geçmiş olsun. Ben de geçen ay yeniledim 50 için 80 ,100 için 85 TL teklif ettiler. 100 ü aldım ben de. Bu arada modemi de keenetic Router ile değiştirdim bütün çekme kopma sıkıntısı düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Hocam geçmiş olsun. Ben de geçen ay yeniledim 50 için 80 ,100 için 85 TL teklif ettiler. 100 ü aldım ben de. Bu arada modemi de keenetic Router ile değiştirdim bütün çekme kopma sıkıntısı düzeldi.

Hayırlı olsun,

Keenetic router'ı kendiniz mi aldınız, Vodafone mu temin etti?

• MytHoLoG kullanıcısına yanıt

Kendim aldım hocam.

• asertyu kullanıcısına yanıt

hocam keşke zorlasaydım ya! acayip pişmanım. 10 gün geçti bu arada hızım hala 50 olmadı bazen geceleri 50 görüyorum ama gün içi 35. arayıp sordum ‘onayda‘ dediler. bakalım ne zaman tam randımanlı 50mbit hız alacağım. taahhüt verdik artık. sizin 100 mbit 85₺ çok çok iyi. superonline fiyatlarına bakıp atladım hemen valla şimdi olsa bu fiyata 100’den aşağı hızı kullanmam. seneye artık  

yükseltmek için aradığınızda 100e geçirmesi lazım.isterseniz arayın.

• Fiyatlar henuz degismedi, yeni yıl zammı gelesiye kadar fiyatlar aktif, ulasabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Fiyatlar henuz degismedi, yeni yıl zammı gelesiye kadar fiyatlar aktif, ulasabilirsiniz arkadaşlar.

vodafone faturalı hat kullanıyorum.red değil uyumlu 7gb diye birşey. binamda süperonline fiber var. Şuan ttnet ADSL var evde, şubatta bitiyor. f/p ürünü internet teklifini nedir acaba?

• egitek87 E kullanıcısına yanıt

Ben p/f ürünü olarak 100mbps oneririm tabi ki.. Türkiye fiyatlarında rakipsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Ben p/f ürünü olarak 100mbps oneririm tabi ki.. Türkiye fiyatlarında rakipsiz...

Bunlar redli fiyatları.ben redli değilim.normal faturalıyılm. Daha önceki gibi bütün tarifelerde İlk 2 ay hediye mi peki?

• tuqoo T kullanıcısına yanıt

bu fiyatlardan %25 engelli indirimi oluyor mu?

• marcelor kullanıcısına yanıt

Modem dahil engelli fiyatlari hocam bu tablodakiler.
  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Aralik ocak hediyeydi aralik gecti simdi ocak hediyesi devam hocam. Redli ile normal vodafoneli arasinda 5tl oynuyor ama redli herhangi bir numara numarayi referans ederim size problem yok :)
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yanlislik mi var. Bunlar senin normal fiyatindan pahali
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.