|
Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (22. sayfa)

-
-
İlk 2 fatura hediyeli son 11 satis arkadaslar. -
İlk 2 fatura hediyeli 15 tane yeni satış açıyoruz arkadaşlar. İnternet bağlantısı yapmak gibi bir niyeti olanlar bir an önce ulaşabilirler, yılbaşından sonra kurulum ve basvurular virüs dolayisiyla askiya alınabilir. -
-
Millet o paraya adsl alıyor anca yok mu şöyle 20-30 a yalın internet hala..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Solde de ayni modem malesef. Benim evin 120 m2 baya yetiyor gerci her noktada cekiyor. -
Red 35 paketi normalde 129tl arkadaslar, yeni hat vergisiyle 140tl, yeni hat istiyorum, yeni numara istiyorum diyen ilk basvuracak forumdaşıma paketi 88tlden, yeni hat vergisi ile 99tlden vereceğim, yani kocailem indirimi ile yararlandiracagim.
Sadece bugüne özel.... -
Hocam geçmiş olsun. Ben de geçen ay yeniledim 50 için 80 ,100 için 85 TL teklif ettiler. 100 ü aldım ben de. Bu arada modemi de keenetic Router ile değiştirdim bütün çekme kopma sıkıntısı düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asertyuHocam geçmiş olsun. Ben de geçen ay yeniledim 50 için 80 ,100 için 85 TL teklif ettiler. 100 ü aldım ben de. Bu arada modemi de keenetic Router ile değiştirdim bütün çekme kopma sıkıntısı düzeldi.
Hayırlı olsun,
Keenetic router'ı kendiniz mi aldınız, Vodafone mu temin etti?
-
Kendim aldım hocam.
hocam keşke zorlasaydım ya! acayip pişmanım. 10 gün geçti bu arada hızım hala 50 olmadı bazen geceleri 50 görüyorum ama gün içi 35. arayıp sordum ‘onayda‘ dediler. bakalım ne zaman tam randımanlı 50mbit hız alacağım. taahhüt verdik artık. sizin 100 mbit 85₺ çok çok iyi. superonline fiyatlarına bakıp atladım hemen valla şimdi olsa bu fiyata 100’den aşağı hızı kullanmam. seneye artık
yükseltmek için aradığınızda 100e geçirmesi lazım.isterseniz arayın.
-
Fiyatlar henuz degismedi, yeni yıl zammı gelesiye kadar fiyatlar aktif, ulasabilirsiniz arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: tuqoo
Fiyatlar henuz degismedi, yeni yıl zammı gelesiye kadar fiyatlar aktif, ulasabilirsiniz arkadaşlar.vodafone faturalı hat kullanıyorum.red değil uyumlu 7gb diye birşey. binamda süperonline fiber var. Şuan ttnet ADSL var evde, şubatta bitiyor. f/p ürünü internet teklifini nedir acaba?
-
-
-
bu fiyatlardan %25 engelli indirimi oluyor mu?
-
-
Aralik ocak hediyeydi aralik gecti simdi ocak hediyesi devam hocam. Redli ile normal vodafoneli arasinda 5tl oynuyor ama redli herhangi bir numara numarayi referans ederim size problem yok :) -
Hocam bir yanlislik mi var. Bunlar senin normal fiyatindan pahali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X